Support för Azure

Hitta de supportalternativ för Azure som bäst uppfyller dina behov.

Utforska supportavtal för Azure

Utvärdering, testning och utveckling

Om du använder Azure i en icke-produktionsmiljö eller bara provar det väljer du utvecklarplanen för att få ett första svar på dina Azure-förfrågningar om teknisk support inom en arbetsdag.

Produktionsarbetsbelastningar

När du kör en produktionsarbetsbelastning på Azure får du inledande svarstider för Azures tekniska support mellan en timme och en arbetsdag, baserat på ärendets allvarlighetsgrad, med Standard-planen.

Affärskritiska funktioner

Om du behöver snabbare svarstider, rådgivningstjänster och incidenteskaleringshantering med hög allvarlighetsgrad från en samarbetsbaserad hanteringspool väljer du stöd för Professional Direct (ProDirect).

Omfattande support för Microsoft-teknik

Om du behöver företagsomfattande support för Azure och andra Microsoft-tekniker bör du överväga företagssupport.

Kontakta supporten

Skapa en Azure-supportbegäran

Alla Azure-kunder har åtkomst till fakturerings- och prenumerationshanteringssupport. Teknisk support är tillgänglig för kunder med ett supportavtal.

Twittra till oss på @AzureSupport

Lär dig mer om populära ämnen och få svar och support från Azure-experter på Twitter.

Anslut med community-support

Ställ frågor, få svar och få kontakt med Microsoft-tekniker och Azure-communityexperter.

Få användbara verktyg för att hantera dina resurser

Spåra status för dina Azure-tjänster och optimera dina resurser med hjälp av instrumentpaneler i realtid, anpassade rekommendationer och aviseringar.

Håll dig informerad med Azure Service Health

Få en anpassad instrumentpanel och aviseringar om problem med Azure-tjänsten och planerat underhåll som påverkar dina tjänster. Om du redan använder Azure loggar du in på se din instrumentpanel.

Läs mer om Azure Service Health

Optimera med Azure Advisor

Få anpassade rekommendationer och metodtips för att optimera dina Azure-resurser baserat på analys av din användning. För aktuella Azure-kunder loggar du in på få dina rekommendationer nu.

Läs mer om Azure Advisor

Bli proaktiv med Azure Monitor

Samla in, analysera och agera på telemetridata för att maximera prestanda och tillgänglighet för dina program genom att proaktivt identifiera problem. Om du redan är Azure-kund loggar du in på komma igång och ställa in varningar.

Läs om Azure Monitor

Få åtkomst till självbetjäningsresurser

Vanliga frågor och svar om supportavtal för Azure

Få svar på vanliga frågor om hur Azure-supportavtal fungerar.

Faktureringsdokumentation

Använd Microsoft Cost Management-funktioner för att övervaka, kontrollera och optimera din Azure-investering.

Portalinloggningshjälp

Felsöka problem som kan uppstå när du registrerar dig för ett nytt konto i Azure Portal.

Microsoft Learn

Utforska ämnen på djupet via guidade sökvägar eller använd enskilda moduler för att utföra en viss uppgift.

Instruktionsvideor

Titta på korta demonstrationer och lär dig hur du använder olika funktioner i Azure Portal.

Dokumentation och guider

Utforska komma igång-guider, SDK:er, verktyg, kodexempel och dokumentation.