Support för Azure: Developer

Azure Developer-erbjudandet passar företag eller enskilda personer som använder Microsoft Azure i en miljö som inte är för produktion eller för testning och utvärdering.

$29/mån

Information om Developer

Omfattning för support Microsoft Azure
Obegränsad support för fakturering och prenumeration Endast kontorstid 1
Obegränsad teknisk support Endast kontorstid 1
Tekniker som inte kommer från Microsoft som körs på Azure (se vanliga frågor och svar) Microsoft hjälper Azure-kunder med problem som är kopplade till vissa tekniker som inte kommer från Microsoft.
Skicka incident Online
Tid för första svar < 8 timmar 1
Högsta allvarlighetsgrad 2 ”C” (minimal inverkan på företaget)

1 För de flesta länder är kontorstiden från 9.00 till 17.00 under vardagar (ej helger och helgdagar). För Nordamerika är kontorstid 6.00 till 18.00 Stillahavstid, måndag till fredag exklusive helgdagar. I Japan är kontorstid från 9.00 till 17.30 på vardagar.

2 Den högsta allvarlighetsgraden (inverkan på företaget) för Developer är ”C” oavsett språk. Allvarlighetsgrad ”C” är den lägsta nivån på inverkan på företaget.

Ingår för alla Azure-kunder och -partners

• Support finns på nio språk: engelska, spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska.
  • Obegränsad prenumerationshantering (t.ex. fakturering, justering av kvoter, kontoöverföringar)
  • Två onlineforumalternativ för Azure: MSDN och Stack Overflow. MSDN ägs av Microsoft. Stack Overflow är inte kopplat till Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure Instrumentpanel

Läs mer om andra avtal

PREMIER

Premier-erbjudandet passar bra för stora eller globala företag med strategiskt och affärskritiskt beroende av Microsoft- produkter, inklusive Azure