Support för Azure: Standard

Azure Standard-erbjudandet är ett bra val för små eller medelstora företag med minimalt affärskritiskt beroende av Microsoft Azure.

$300/mån

Standardinformation

Omfattning för support Microsoft Azure
Obegränsad support dygnet runt för fakturering och prenumeration 1
Obegränsad teknisk support dygnet runt 1
Tekniker som inte kommer från Microsoft som körs på Azure (se vanliga frågor och svar) Microsoft hjälper Azure-kunder med frågor som är kopplade till vissa tekniker som inte kommer från Microsoft.
Skicka incident Online
Tid för första svar < 2 timmar
Högsta allvarlighetsgrad 2 ”A” (kritisk inverkan på företaget)

1 Dygnet runt på engelska för allvarlighetsgrad A och B och på japanska för allvarlighetsgrad A. För övriga språk och allvarlighetsgrader tillhandahålls support under lokal kontorstid.

2 Den högsta allvarlighetsgraden (inverkan på företaget) för Standard är ”A” oavsett språk. Allvarlighetsgrad: A (den högsta nivån på inverkan), B, C

Ingår för alla Azure-kunder och -partners

• Support finns på nio språk: engelska, spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska.
  • Obegränsad prenumerationshantering (t.ex. fakturering, justering av kvoter, kontoöverföringar)
  • Två onlineforumalternativ för Azure: MSDN och Stack Overflow. MSDN ägs av Microsoft. Stack Overflow är inte kopplat till Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure Instrumentpanel

Läs mer om andra avtal

PREMIER

Premier-erbjudandet passar bra för stora eller globala företag med strategiskt och affärskritiskt beroende av Microsoft-produkter, inklusive Azure.

Läs mer

PRODIRECT

Azure ProDirect-erbjudandet passar bäst för medelstora eller stora företag med avsevärd affärskritisk användning av Microsoft Azure.

Läs mer

DEVELOPER

Erbjudandet för Azure Developer passar företag eller enskilda personer som använder Microsoft Azure i en miljö som inte är för produktion eller för testning och utvärdering