Hantering av sekretessdata

På Azure-webbplatsen (azure.microsoft.com) används de uppgifter du lämnar, tillsammans med webbläsaraktiviteten, för att förbättra din upplevelse och anpassa innehållet. Du kan exportera och ta bort din information med hjälp av alternativen nedan.

Data som kopplats till ditt Microsoft-konto

Exportera och ta bort azure.microsoft.com-data som har kopplats till ditt Microsoft-konto. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att hantera informationen kan du gå till Service Trust Portal.

En grupp människor som diskuterar i ett mötesrum

Tredje parts verktyg och tjänster

På azure.microsoft.com kan det hända att tredje parts verktyg och tjänster används för att leverera och optimera webbplatsfunktionerna. Du kan exportera och ta bort dina data från de här verktygen och tjänsterna med hjälp av länkarna till leverantörernas webbplatser nedan.

LivePerson

Du kan chatta med en Azure-representant om du vill ställa frågor och få hjälp.