Support för Azure: Professional Direct (ProDirect)

Azure ProDirect-erbjudandet passar bäst för medelstora till stora företag med avsevärd affärskritisk användning av Microsoft Azure.

• Snabbare första svar och hantering av eskalering för problem med hög prioritet
  • Proaktiv övervakning av affärskritiska supportproblem
  • Ett poolindelat team med ProDirect-ansvariga tillhandahåller kontohantering
$1000/månad

Information om ProDirect

Omfattning för support Microsoft Azure
Obegränsad support dygnet runt för fakturering och prenumeration1 Tillgänglig
Obegränsad teknisk support dygnet runt1 Tillgänglig
Tekniker som inte kommer från Microsoft som körs på Azure (se vanliga frågor och svar) Microsoft hjälper Azure-kunder med frågor som är kopplade till vissa tekniker som inte kommer från Microsoft.
Hantering av eskalering Tillgänglig
Support-API (visa information) Tillgänglig
Rådgivningstjänster (se vanliga frågor och svar) Vägledning baserat på bästa metoderna för att:
  • Planera för distributioner och migreringar
  • Planera för hybridmolnlösningar
  • Öka prestandan
  • Förbättra tillförlitlighet och återställningsmöjligheter
  • Förstärka säkerheten
Poolindelad tjänstkontohantering Ett poolindelat team som gör sitt bästa för att hjälpa dig att få ut maximalt av din Azure-tjänst:
  • Kom igång med ProDirect-session
  • Tjänstrecensioner
  • Webbseminarierna ”Fråga experterna”
  • Utökad kommunikation vid driftstopp
  • Azure Advisor-rådfrågningar
Ett poolindelat team finns tillgängligt på sex språk: engelska, spanska, japanska, tyska, kanadensisk franska och portugisiska (Brasilien)
Skicka incident Online
Tid för första svar < 1 timme
Högsta allvarlighetsgrad2 ”A” (kritisk inverkan på företaget)

1 Dygnet runt på engelska för allvarlighetsgrad A och B och på japanska för allvarlighetsgrad A. För övriga språk och allvarlighetsgrader tillhandahålls support under lokal kontorstid.

2 Den högsta allvarlighetsgraden (inverkan på företaget) för ProDirect är ”A” oavsett språk.; Allvarlighetsgrad: A (den högsta nivån), B, C. Se supportsvar för mer information.

Ingår för alla Azure-kunder och -partners

• Support på nio språk: engelska, spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska.
  • Obegränsad prenumerationshantering (t.ex. fakturering, justering av kvoter, kontoöverföringar)
  • Två alternativ för offentliga Azure-forum online: MSDN och Stack Overflow. MSDN ägs av Microsoft. Stack Overflow är inte kopplat till Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure Instrumentpanel

Fallstudier för ProDirect

Läs mer om andra avtal

PREMIER

Premier-erbjudandet passar bra för stora eller globala företag med strategiskt och affärskritiskt beroende av Microsoft-produkter, inklusive Azure.

Läs mer

STANDARD

Azure Standard är ett bra val för små till medelstora företag med minimalt affärskritiskt beroende av Microsoft Azure.

Läs mer

DEVELOPER

Azure Developer passar företag eller enskilda personer som använder Microsoft Azure i en miljö som inte är för produktion eller för testning och utvärdering.