Support för Azure: Professional Direct (ProDirect)

Azure ProDirect-erbjudandet passar bäst för medelstora till stora företag med avsevärd affärskritisk användning av Microsoft Azure.

$1000/mån

Information om ProDirect

Omfattning för support Microsoft Azure
Obegränsad support dygnet runt för fakturering och prenumeration 1
Obegränsad teknisk support dygnet runt 1
Tekniker som inte kommer från Microsoft som körs på Azure (se vanliga frågor och svar) Microsoft hjälper Azure-kunder med frågor som är kopplade till vissa tekniker som inte kommer från Microsoft.
Hantering av eskalering
Rådgivningstjänster (se vanliga frågor och svar) Vägledning baserat på bästa metoderna för att:
  • Planera för distributioner och migreringar
  • Planera för hybridmolnlösningar
  • Öka prestandan
  • Förbättra tillförlitlighet och återställningsmöjligheter
  • Förstärka säkerheten
Tjänstekontohantering
  • Månatlig tjänstegranskning
  • Onlineseminariet ”Fråga experterna”
  • Utökad kommunikation vid driftstopp
  • Publicering
Proaktiv övervakning Övervakning av supportförfrågningar med allvarlighetsgrad ”A”
Skicka incident Online
Tid för första svar < 1 timme
Högsta allvarlighetsgrad 2 ”A” (kritisk inverkan på företaget)

1 Dygnet runt på engelska för allvarlighetsgrad A och B och på japanska för allvarlighetsgrad A. För övriga språk och allvarlighetsgrader tillhandahålls support under lokal kontorstid.

2 Den högsta allvarlighetsgraden (inverkan på företaget) för ProDirect är ”A” oavsett språk. Allvarlighetsgrad: A (den högsta nivån på inverkan), B, C. Se Supportsvar för mer information.

Ingår för alla Azure-kunder och -partners

• Support finns på nio språk: engelska, spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska.
  • Obegränsad prenumerationshantering (t.ex. fakturering, justering av kvoter, kontoöverföringar)
  • Två onlineforumalternativ för Azure: MSDN och Stack Overflow. MSDN ägs av Microsoft. Stack Overflow är inte kopplat till Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure Instrumentpanel

Fallstudier för ProDirect

Skyllzone Klestrup acast Care.com HomePay Visual Risk

Läs mer om andra avtal

PREMIER

Premier-erbjudandet passar bra för stora eller globala företag med strategiskt och affärskritiskt beroende av Microsoft-produkter, inklusive Azure.

Läs mer

STANDARD

Azure Standard är ett bra val för små till medelstora företag med minimalt affärskritiskt beroende av Microsoft Azure.

Läs mer

DEVELOPER

Azure Developer passar företag eller enskilda personer som använder Microsoft Azure i en miljö som inte är för produktion eller för testning och utvärdering.