Juridisk information om Microsoft Azure

Senast uppdaterad: juli 2016

Serviceavtal och villkor

Din användning av Azure-tjänsten regleras av villkoren i det avtal som du anskaffade tjänsterna genom. Vi har förenklat våra juridiska villkor så att alla dessa avtal nu införlivar samma Online Services-villkor, vilket ger en gemensam uppsättning med kundens åtaganden, detaljerade dataskyddsvillkor och EU:s standardklausuler för våra onlinetjänster för företag, inklusive Azure, Office 365 och Intune.

Om du är osäker eller har andra frågor kan du kontakta Microsoft Azure-supporten.

Erbjudandeinformation

Priser och andra villkor för det Azure-erbjudande du väljer finns beskrivna i erbjudandeinformationen för din prenumeration.

Sekretesspolicy

I sekretesspolicyn för Microsoft Online Services beskrivs den sekretesspolicy och praxis som reglerar användningen av Azure och Microsofts andra onlinetjänster för företag, till exempel Office 365 och Intune.

Säkerhetscenter

I Microsoft Säkerhetscenter finns detaljerad information om säkerhet, sekretess och efterlevnad för Azure-kunder och andra Microsoft Online Services.

Serviceavtal

I serviceavtalen beskrivs åtaganden rörande aktiv tid och anslutningsmöjlighet för Azure.

Visa kompletterande villkor

I de kompletterande villkoren för förhandsversioner ingår ytterligare juridiska villkor som gäller för din användning av funktioner i Azure som är beta- eller förhandsversion eller i övrigt inte ännu är allmänt tillgängliga.

Villkor för Microsoft Azure Marketplace

Allmänna villkor som regleras din användning av Microsoft Azure Marketplace anges i villkoren för Microsoft Azure Marketplace , som införlivar villkoren för Online Services.

Användningsvillkor för webbplatsen (sidan kan vara på engelska)

Användningsvillkoren för webbplatsen gäller för användningen av Azure-webbplatsen. Om du har en Azure-prenumeration regleras ditt köp och din användning av Azure-tjänsten av villkoren i det avtal som ligger till grund för ditt köp av tjänsten. Mer information finns i avsnittet om tjänstavtal och villkor ovan. Om du inte har någon Azure-prenumeration gäller användningsvillkoren för webbplatsen även för de begränsade Azure-tjänster som du kan använda utan prenumeration.

Om

Alla tjänster som kan köpas genom kundportalen erbjuds av Microsoft Ireland Operations Limited:

Microsoft Ireland Operations Limited
A private company limited by shares
Incorporated in Ireland number 256796
Office:
70 Sir John Rogerson's Quay
Dublin 2
Irland

Microsoft Online Services Kundportal och motsvarande innehåll tillhandahålls av Microsoft Corporation:

Microsoft Corporation
Representant: Benjamin O. Orndorff
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052-6399
USA
Universal Business Identifier: 600 413 485
https://www.microsoft.com/
Tel.: +49 (0) 1805 / 67 22 55*
Fax: +49 (0) 1805 / 25 11 91*
E-post: kunden@microsoft.com
* 0,14 euro per minut

Listan som visas ovan är en översikt över de allmänna villkoren som reglerar köp och användning av Azure-plattformstjänsterna. Ytterligare tjänster, programvara och innehåll, inklusive labb- och beta-versioner kan regleras av ytterligare eller andra villkor som inte listas ovan.

Den här sidan är avsedd som en översikt över villkoren som reglerar köp och användning av Azure. Extra tjänster, program och innehåll kan regleras av ytterligare eller andra villkor än de som nämns ovan.