Aurelium NV

Aurelium NV

Profilen Aurelium NV är inte tillgänglig i Svenska. Informationen är tillgänglig i 'nl-be'.

Översikt

Aurelium is al 30 jaar expert in ICT-oplossingen voor KMO's. Wij werken gedreven aan uw ICT, met een enthousiast team vol passie en talent dat van alle markten thuis is. Op die manier leveren wij steeds kwalitatieve en strategische ICT-oplossingen die uw organisatie helpen groeien. 

Door het innovatief inzetten & strategisch combineren van technologieën en het doordacht gebruik van data helpt Aurelium haar klanten voorop te (blijven) lopen, zodat ze zij succesvol kunnen blijven ondernemen in een bedrijfsomgeving die voortdurend in verandering is.

In deze context beschikken wij ook over uitgebreide kennis van het Azure platform en begeleiden wij onze klanten bij het implementeren van de geschikte oplossingen.

Als jarenlange ICT infrastructuur partner voor onze klanten ligt onze core competentie op het vlak van Azure dan ook op:
- Cloud migraties: het migreren van stukken of volledige onderdelen van de ICT infrastructuur naar de cloud. We assisteren onze klanten bij het vinden van de juiste oplossing en het uittekenen van de meest efficiënte en betrouwbare infrastructuur. Op die manier kunnen onze klanten zich concentreren op hun core business zonder zich zorgen te maken over hun ICT infrastructuur.
- Azure maintenance: ook cloud infrastructuur moet worden onderhouden en beveiligd. Op basis van OMS (Operations Management), Azure Backup & Recovery, Azure Security Center en Azure Automation & PowerShell gaan we aan de slag om de cloud infrastructuur van onze klanten op de meest efficiënte manier te onderhouden.
- Beheer van mobiele toestellen via Azure Mobility en Security: een belangrijke component van een hedendaagse ICT infrastructuur zijn de mobiele toestellen. Met Azure Active Directory Premium, Intune, Azure Information protection en Advanced threat analytics zorgen we er ook op de vlak voor dat onze klanten helemaal mee zijn op een veilige, beheersbare en controleerbare manier.
- Azure training: voor onze klanten organiseren wij regelmatig update en training sessies waarin de details van verschillende componenten van het Azure platform worden bekeken en toegelicht. Dit kan gaan van sessies met een "helikopterview" die op een strategisch niveau Azure oplossingen situeren tot volledige hands-on sessies waarin de technische medewerkers van onze klanten helemaal op de hoogte worden gebracht van de technische details van bepaalde componenten.
- Azure audit: in het kader van een Azure audit gaan we na een grondige technische analyse na welke Azure componenten voor de klant een meerwaarde kunnen betekenen. Meestal is een dergelijke audit de start voor een stapsgewijze migratie naar de cloud.

Kontakta oss

Besök webbplatsen

+32 3 457 57 77

info@aurelium.be

Relaterade Azure-produkter

Azure-lösningar