Didacticum Infrastructure

Didacticum Infrastructure

Didacticum Infrastructure profile is not available in English (US). The information is available in Nederlands.

Overview

Didacticum is Azure cloud integrator én learning partner. Een combinatie die ervoor zorgt dat we voor ieder bedrijf een passende Azure cloud-oplossing kunnen bieden. Geheel in Microsoft Azure of – om eerdere investeringen goed te benutten – een hybride oplossing.

‘Kennisoverdracht zit in ons DNA waardoor we als geen ander in staat zijn om bedrijven te ondersteunen in een veilige digitale transformatie, het vergroten van hun winstgevendheid en het maximaal benutten van de voordelen van de Microsoft cloud.’

AZURE - Wij helpen bedrijven om on-premise workloads naar Azure te migreren of aan Azure te koppelen. Ook voorzien wij in relevante kennisoverdracht voor uw IT medewerkers.

MANAGED SERVICES - IT is ondersteunend voor uw bedrijf, maar niet uw kerncompetentie. Wel de onze. Wij ontzorgen u zowel on-premise als in de cloud.

OPLEIDINGEN - Als Microsoft Learning partner leveren wij ook maatwerk Hybride Cloud en Azure opleidingen door een slimme balans te realiseren tussen theorie, praktijk en de werkomgeving van de cursisten zelf.

Contact us

Visit website

0031651850763

rmolenaar@didacticum.nl

Related Azure Products

Azure Solutions