29 USD/månad

• Reaktiv teknisk support
  • Support för tekniker som inte kommer från Microsoft som körs på Azure
  • Den billigaste lösningen för teknisk support

Information om Developer

Omfattning för support Microsoft Azure
Stöd för fakturerings- och prenumerationshantering ingår för alla Azure-kunder
Möjlighet att skicka in supportärenden dygnet runt1
Tekniker som inte kommer från Microsoft som körs på Azure (se vanliga frågor och svar) Microsoft hjälper Azure-kunder med frågor som är kopplade till vissa tekniker som inte kommer från Microsoft.
Skicka incident Online
Tid för första svar < 8 timmar1
Högsta allvarlighetsgrad2 "C" (minimal inverkan på företaget)

1 För de flesta länder/regioner är kontorstiden 9.00 till 17.00 på vardagar (exklusive helger och helgdagar). För Nordamerika är kontorstid 6.00 till 18.00 Stillahavstid, måndag till fredag exklusive helgdagar. I Japan är kontorstid från 9.00 till 17.30 på vardagar.

2 Den högsta allvarlighetsgraden (inverkan på företaget) för Developer är "C" oavsett språk. Allvarlighetsgraden "C" är den lägsta nivån på inverkan på företaget.

Ingår för alla Azure-kunder och -partner

• Support på nio språk: engelska, spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska.
  • Obegränsad prenumerationshantering (t.ex. fakturering, justering av kvoter, kontoöverföringar)
  • Två alternativ för offentliga Azure-forum online: Vanliga frågor & svar om Microsoft och Stack Overflow. Vanliga frågor & svar om Microsoft ägs av Microsoft. Stack Overflow är inte kopplat till Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure Instrumentpanel

Läs mer om andra avtal

PRODIRECT

Azure ProDirect-erbjudandet passar bäst för medelstora eller stora företag med avsevärd affärskritisk användning av Microsoft Azure.

STANDARD

Azure Standard-erbjudandet är ett bra val för små eller medelstora företag med minimalt affärskritiskt beroende av Microsoft Azure.