Supportavtal för Azure

Microsoft erbjuder en rad supportalternativ för kunder, från utvecklare som precis har påbörjat sin resa i molnet till organisationer som distribuerar affärskritiska, strategiska applikationer i Microsoft Azure.

Jämförelse av avtal

Supportavtal Ingår i Azure Utvecklare

Uppgraderingsstöd

Standard

Uppgraderingsstöd

Professional Direct

Uppgraderingsstöd

Premier

Kontakta Premier

Passar bäst för: Fakturerings- och prenumerationssupport, självhjälp online Testningsmiljöer och andra miljöer än produktionsmiljöer Produktionsmiljöer Affärskritiskt beroende Betydande beroende mellan flera produkter
Omfattning för support Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Alla Microsoft-produkter
Twitter @AzureSupport och forum 1
Teknisk support för problem med Azure-tjänster via Resource Health 2,4
Obegränsad support dygnet runt för fakturering och prenumeration
Obegränsad teknisk support dygnet runt alla dagar i veckan, inklusive för tekniker som inte kommer från Microsoft och som körs i Azure   Endast kontorstid 4
Teknik som inte kommer från Microsoft och som körs på Azure
Rådgivningstjänster       Begränsad rådgivning Kundspecifik
Eskalering och kontohantering       Poolindelad kontohantering Tilldelad kontohantering
Tid för första svar 3   < 8 timmar 4 < 2 timmar < 1 timme < 15 minuter (med Snabbt Azure-svar) eller <1 timme (utan Snabbt Azure-svar)
Högsta allvarlighetsgrad   C A A A
Månadskostnader   $29.0/mån $300.0/mån $1000.0/mån Kontakta oss
Supportavtal 4   Utvecklare

Uppgraderingsstöd

Standard

Uppgraderingsstöd

Professional Direct

Uppgraderingsstöd

Premier

Kontakta Premier

1 Två onlineforum för Azure: MSDN och Stack Overflow. MSDN ägs av Microsoft. Stack Overflow är inte kopplat till Microsoft.

2 Teknisk support dygnet runt alla dagar i veckan för problem med särskilda Azure-tjänster (Virtual Machine, Web App, SQL Database, DocumentDB och Redis Cache) via Resource Health på Azure Portal. Fler tjänster kommer att läggas till.

3 Tid för första svar (IRT) visas för den högsta allvarlighetsgraden för varje erbjudande och är den snabbaste IRT som är tillgänglig för varje erbjudande. Lägre allvarlighetsgrader har en längre IRT.

4 För de flesta länder är kontorstiden från 9.00 till 17.00 under vardagar (ej helger och helgdagar). För Nordamerika är kontorstid 6.00 till 18.00 Stillahavstid, måndag till fredag exklusive helgdagar. I Japan är kontorstid från 9.00 till 17.30 på vardagar. Support tillhandahålls på nio språk: engelska, spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska: dygnet runt alla dagar i veckan för engelska för allvarlighetsgrad A och B och för japanska för allvarlighetsgrad A. För övriga språk och allvarlighetsgrader tillhandahålls support under lokala kontorstider.

Få Azure-supportens datablad

Azure Government- och Azure Germany-kunder

Supportavtal och prissättningar på den här sidan är för Azure-kunder och inkluderar inte avtal för Azure Government- eller Azure Germany-kunder.

Azure Government-support erbjuder en mängd supportalternativ som utformats för att möta kraven som ställs av USA:s myndigheter. Läs mer.

Azure Germany-support erbjuder en mängd supportalternativ som utformats för att möta sekretesstandarderna för Azure Germany. Läs mer.

Köpalternativ

Avtal för Azure Premier, Professional Direct och Standard Support kan köpas som en del av ditt Enterprise Agreement (EA) genom din säljrepresentant och regleras av villkoren för ditt EA. Utvecklarsupport ingår inte i EA. Azure Professional Direct, Standard och Developer kan också köpas online, förutom om Azure köpts via ett Enterprise Agreement (EA).

Prenumerationsperioden är sex månader. Betalning för onlineköp kan endast göras med kredit- eller bankkort, om du inte tidigare har godkänts för fakturering. Observera att vi inte accepterar förbetalda eller virtuella kreditkort. Du faktureras per månad tillsammans med din Azure-prenumeration. Saldo från betalningsåtagande kan inte användas för support. Du kan uppgradera ditt supportavtal för Azure när som helst genom att kontakta fakturerings- och prenumerationssupporten.

Mer information om Premier Support och hur du köper det finns på webbplatsen för Premier Support.

Erbjudandets tillgänglighet

Azure Developer-, Standard- och Professional Direct-support är allmänt tillgängligt på marknader där Microsoft Azure säljs.

Förnyelsepolicy

Som standard förnyas din supportprenumeration automatiskt. Du får ett e-postmeddelande när det är dags att förlänga. Du kan när som helst inaktivera den automatiska förnyelsen.

Annulleringspolicy

Support för Azure är ett åtagande som gäller hela prenumerationstiden. Ingen återbetalning görs vid annullering.