Supportavtal för Azure

Utforska alla supportalternativ för Azure och välj det avtal som passar dig bäst, oavsett om du är en utvecklare som just börjat använda molnet eller är en stor organisation som distribuerar verksamhetskritiska, strategiska program.

Jämförelse av avtal

Supportavtal för Azure Ingår i Azure Utvecklare

Uppgraderingssupport

Standard

Uppgraderingssupport

Professional Direct

Uppgraderingssupport

Premier

Kontakta Premier

Passar bäst för: Fakturerings- och prenumerationssupport, självhjälp online Testningsmiljöer och andra miljöer än produktionsmiljöer Produktionsmiljöer Affärskritiskt beroende Betydande beroende mellan flera produkter
Omfattning för support Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Alla Microsoft-produkter
Twitter @AzureSupport och forum 1
Teknisk support för problem med Azure-tjänster via Resource Health 2,3
Stöd för Azure Stack ingår
Obegränsad support dygnet runt för fakturering och prenumeration
Obegränsad teknisk support dygnet runt alla dagar i veckan, inklusive för tekniker som inte kommer från Microsoft och som körs i Azure Tom Endast kontorstid 3
Rådgivningstjänster Tom Tom Tom Begränsad rådgivning Kundspecifik
Eskalering och kontohantering Tom Tom Tom Poolindelad kontohantering Tilldelad kontohantering
Tid för första svar 3 Tom < 8 timmar < 2 timmar < 1 timme < 15 minuter (med Snabbt Azure-svar) eller <1 timme (utan Snabbt Azure-svar)
Högsta allvarlighetsgrad3 Tom C A A A
Månadskostnader Tom $29/mån $300/mån $1000/mån Kontakta oss
Supportavtal för Azure 4 Tom Utvecklare

Uppgraderingssupport

Standard

Uppgraderingssupport

Professional Direct

Uppgraderingssupport

Premier

Kontakta Premier

1 Två onlineforum för Azure: MSDN och Stack Overflow. MSDN ägs av Microsoft. Stack Overflow är inte kopplat till Microsoft.

2 Teknisk support dygnet runt alla dagar i veckan för problem med särskilda Azure-tjänster (Virtual Machine, Web App, SQL Database, Azure Cosmos DB och Redis Cache) via Resource Health på Azure Portal. Fler tjänster kommer att läggas till.

3 Tid för första svar (IRT) visas för den högsta allvarlighetsgraden för varje erbjudande och är den snabbaste IRT som är tillgänglig för varje erbjudande. Lägre allvarlighetsgrader har en längre IRT. Mer information finns på sidan om Azure-supportens omfattning och svarstid.

4 StorSimple-support tillhandahålls för det första året för den fysiska installationen till årsdagen för kundens Enterprise-avtal. Därefter måste kunden köpa ett supportavtal för StorSimple-enheter utöver Azure-supportavtalet. Mer information finns på https://msdn.microsoft.com/library/mt433077.aspx.

Få Azure-supportens datablad

Vanliga frågor och svar

Azure Government- och Azure Germany-kunder

Supportavtal och prissättningar på den här sidan är för Azure-kunder och inkluderar inte avtal för Azure Government- eller Azure Germany-kunder.

Azure Government-support erbjuder en mängd supportalternativ som utformats för att möta kraven som ställs av USA:s myndigheter. Läs mer.

Azure Germany-support erbjuder en mängd supportalternativ som utformats för att möta sekretesstandarderna för Azure Germany. Läs mer.

Köpalternativ

Avtal för Azure Premier, Professional Direct och Standard Support kan köpas som en del av ditt Enterprise Agreement (EA) genom din säljrepresentant och regleras av villkoren för ditt EA. Utvecklarsupport ingår inte i EA. Azure Professional Direct, Standard och Developer kan också köpas online, förutom om Azure köpts via ett Enterprise Agreement (EA).

Prenumerationsperioden är sex månader. Betalning för onlineköp kan endast göras med kredit- eller bankkort, om du inte tidigare har godkänts för fakturering. Observera att vi inte accepterar förbetalda eller virtuella kreditkort. Du faktureras per månad tillsammans med din Azure-prenumeration. Saldo från betalningsåtagande kan inte användas för support. Du kan uppgradera ditt supportavtal för Azure när som helst genom att kontakta fakturerings- och prenumerationssupporten.

Mer information om Premier Support och hur du köper det finns på webbplatsen för Premier Support.

Erbjudandets tillgänglighet

Azure Developer-, Standard- och Professional Direct-support är allmänt tillgängligt på marknader där Microsoft Azure säljs.

Förnyelsepolicy

Som standard förnyas din supportprenumeration automatiskt. Du får ett e-postmeddelande när det är dags att förlänga. Du kan när som helst inaktivera den automatiska förnyelsen.

Annulleringspolicy

Supportavtal för Azure är åtaganden som gäller hela prenumerationstiden. Ingen återbetalning görs vid annullering.