Jämför supportavtal

Utforska alla supportalternativ för Azure och välj det avtal som passar dig bäst, vare sig du representerar en stor organisation som distribuerar verksamhetskritiska, strategiska program eller är en utvecklare som precis börjat använda molnet.

Om du behöver ett heltäckande, organisationsomfattande supportavtal som innefattar Azure, Microsoft 365 och Dynamics 365 kan du läsa mer om företagssupport.

organisationsomfattande supportplan
Basic DEVELOPER STANDARD PROFESSIONAL DIRECT

PRIS

Ingår för alla Azure-kunder

29 USD per månad

100 USD per månad

1 000 USD per månad

OMFATTNING

Ingår för alla Azure-kunder

Testningsmiljöer och andra miljöer än produktionsmiljöer

Miljöer för produktionsarbetsbelastningar

Affärskritiskt beroende

HJÄLP MED FAKTURERING OCH PRENUMERATIONER
included
included
included
included
SJÄLVHJÄLPSRESURSER DYGNET RUNT, INKLUSIVE MICROSOFT LEARNINSTRUKTIONSVIDEOR OM AZURE-PORTALENDOKUMENTATION OCH COMMUNITY-SUPPORT
included
included
included
included
MÖJLIGHET ATT SKICKA SÅ MÅNGA SUPPORTBEGÄRANDEN SOM DU BEHÖVER
included
included
included
included
AZURE ADVISOR – DIN KOSTNADSFRIA, PERSONANPASSADE GUIDE TILL BÄSTA PRAXIS FÖR AZURE
included
included
included
included
HÄLSOSTATUS OCH AVISERINGAR FÖR AZURE
included
included
included
included
STÖD FÖR TREDJEPARTSPROGRAM MED FELSÖKNING OCH VÄGLEDNING KRING INTEROPERABILITET OCH KONFIGURATION

ingår inte

included
included
included
TILLGÅNG TILL TEKNISK SUPPPORT DYGNET RUNT VIA E-POST OCH TELEFON NÄR EN SUPPORTBEGÄRAN HAR SKICKATS IN

ingår inte

Endast tillgängligt under kontorstid via e-post.

included
included
ALLVARLIGHETSGRAD OCH SVARSTIDER

ingår inte

Minimal inverkan på företaget (allvarlighetsgrad C): Inom åtta arbetstimmar1

Minimal inverkan på företaget (allvarlighetsgrad C): Inom åtta arbetstimmar1

Begränsad inverkan på företaget (allvarlighetsgrad B): Inom fyra timmar

Kritisk inverkan på företaget (allvarlighetsgrad A): Inom en timme

Minimal inverkan på verksamheten (allvarlighetsgrad C): inom fyra timmar1

Begränsad inverkan på företaget (allvarlighetsgrad B): Inom två timmar

Kritisk inverkan på företaget (allvarlighetsgrad A): Inom en timme

ARKITEKTURSUPPORT

ingår inte

Allmän vägledning

Allmän vägledning

Vägledning från en pool med ProDirect Delivery Managers

SUPPORT-API (LÄS MER)

ingår inte

ingår inte

ingår inte

Skapa och hantera Azure-supportbegäranden programmatiskt

DRIFTSUPPORT

ingår inte

ingår inte

ingår inte

Tjänstgranskningar och rådgivning från en pool med ProDirect Delivery Managers är begränsat till Azure ProDirect-kunder och kan inte överlåtas till andra

UTBILDNING

ingår inte

ingår inte

ingår inte

Webbseminarier som hålls av Azure-experter

PROAKTIV VÄGLEDNING

ingår inte

ingår inte

ingår inte

Från en pool med ProDirect Delivery Managers

1 För de flesta länder och regioner är kontorstid 09.00 till 17.00 (lokal tid) måndag till fredag, exklusive helgdagar. För Nordamerika är kontorstid 06.00 till 18.00 (Stillahavstid), måndag till fredag, exklusive helgdagar. För Japan är kontorstid 9.00 till 17.30, måndag till fredag, exklusive helgdagar.

Mer information

Azures supportavtal och förmånerna i dem är begränsade till kunder och kan inte överlåtas till andra.

Vi erbjuder support på nio språk: engelska, spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska.

Om du köper ProDirect Support får du ett e-postmeddelande som hjälper dig att komma igång.

Köpalternativ

Azure.com accepterar bara betalningar med kredit- och betalkort såvida ingen faktureringsplan har upprättats. Azure-förskottsbetalningar kan inte användas för supportavtal. Ingen återbetalning görs vid annullering av supportavtal.

Du faktureras månadsvis för Azure-supportavtalet, som förnyas automatiskt. Du får ett e-postmeddelande innan supportplanen förnyas, och du kan när som helst inaktivera automatisk förnyelse.

Mer information om företagssupport.