Support för Azure

Supportalternativ som passar dina behov, oavsett om du precis har kommit igång eller om du redan distribuerar verksamhetskritiska arbetsbelastningar i Azure.

Få experthjälp med Azure för ditt företag

Utvärdering, testning och utveckling

Med Developer-prenumerationsavtalet har du tillgång till teknisk support under kontorstid. Det här alternativet passar bra om du inte använder Azure i en produktionsmiljö eller om du bara testar lösningen.

Produktionsarbetsbelastningar

Med Standard-prenumerationsavtalet har du tillgång till obegränsad teknisk support dygnet runt, alla dagar i veckan. Det här är ett bra alternativ om du kör en produktionsarbetsbelastning i Azure och behöver snabba svar.

Affärskritiska funktioner

Om du behöver kortare svarstider, proaktiv övervakning och eskalering av incidenter med hög allvarlighetsgrad från ett samarbetsteam för kontohantering väljer du Professional Direct Support.

Omfattande support för Microsoft-teknik

Om du behöver support för hela företaget för Azure och andra Microsoft-tekniker rekommenderar vi Premier Support.

Välj ett supportavtal

Looking for Azure DevOps support? View support options

Skicka in ett supportärende

Twittra till oss på @AzureSupport

Kostnadsfria resurser

Dokumentation och vägledning

Utforska introduktionsguider, SDK:er, verktyg, dokumentation och mycket mer.

Vanliga frågor om support

Lär dig mer om Azures supportavtal, terminologi och hur du använder supporten.

Problem med registreringen

Felsök problem med Azure-registreringen.

Lär dig mer om fakturering

Få tips på hur du övervakar användningen och hur du läser din räkning.

Azure Advisor

Få personligt anpassade rekommendationer som hjälper dig att optimera dina Azure-resurser.

Azure Tjänstehälsa

Få personliga råd och support när du påverkas av problem i Azure-tjänster.

Serviceavtal

Läs serviceavtalen och lär dig om garantier för drifttid och principer för driftstoppskrediter.

Support-community

Dra nytta av Microsofts tekniker och Azure-communityns experter.

Looking for Azure DevOps specific resources? Explore now

Knowledge Center

Sök i Knowledge Center efter svar på vanliga supportfrågor.

Se hur du kan uppnå snabbare kundframgång med Azure-support

Samsung sänker kostnader och ökar tillförlitligheten hos Smart TV-tjänster med molnlösning.

Leverantörer av hanterade tjänster använder utökade supporttjänster för att optimera verksamheten i molnet.

Webbförsäljningen stiger med 200 % när Garuda flyttar e-handelswebbplatser med öppen källkod till Microsofts moln.

Företag som tillhandahåller ekonomiska tjänster tjänar mycket på att tillämpa bästa metoder.