Azure Support

Microsoft erbjuder flera olika supportalternativ som passar olika behov, oavsett om du är en enskild utvecklare som precis har börjat utforska molnet eller om du arbetar för ett företag som distribuerar affärskritiska arbetsbelastningar på Microsoft Azure.

Hur använder du Azure?

Utvärdering, testning och utveckling

Om du precis har kommit igång med Azure i en icke-produktionsmiljö eller provar det i företaget får du med Developer-avtalet åtkomst till Microsofts supportresurser och -tekniker för att felsöka problem med obegränsad teknisk support under kontorstid.

Mer information om Developer Support

Produktionsarbetsbelastningar

När du kör en produktionsarbetsbelastning på Azure och behöver teknisk support dygnet runt med snabba svar får du snabbåtkomst med Standard-avtalet, med support för resurser och tekniker när du än behöver det, så att du kan felsöka problem med obegränsad teknisk support.

Mer information om Standard Support

Affärskritiska funktioner

Om du behöver kortare svarstider, proaktiv övervakning och eskalering av incidenter med hög allvarlighetsgrad från ett samarbetsteam för kontohantering så vill du ha Professional Direct-support. Du får även fler tjänster, mer information och fler experter, plus kommande funktioner och versioner.

Professional Direct Support

Om du behöver support för hela företaget för Azure och andra Microsoft-tekniker rekommenderar vi Premier Support.

Snabbare kundframgångar med Azure-support