Supportalternativ för Azure Government

Microsoft erbjuder en rad olika supportalternativ till myndigheter i USA som använder molnplattformen Azure Government.

Som ett introduktionserbjudande kommer alla kunder som köper Microsoft Azure Government genom ett Enterprise Agreement vara berättigade till Standard- eller ProDirect-support, beroende på förbrukning, helt kostnadsfritt. Lär dig mer om Enterprise Agreement-supportprogrammet.

Jämför funktioner

SUPPORTAVTAL Ingår Utvecklare Standard Professional Direct Premier
Passar bäst för Support för fakturering och prenumeration; Självhjälp online Icke-produktionsmiljö Begränsat affärskritiskt beroende av Azure Avsevärt beroende av Azure Affärskritiskt och strategiskt beroende av Azure
Omfattning för support Microsoft Azure Government Microsoft Azure Government Microsoft Azure Government Microsoft Azure Government Alla Microsoft-produkter
Obegränsad support dygnet runt för fakturering och prenumeration
Offentliga Azure-forum 1
Azure Government – dokumentation
Support tillhandahålls av säkerhetskontrollerad amerikansk personal
Obegränsad teknisk support på engelska dygnet runt Endast kontorstid 2
Teknik som inte kommer från Microsoft och som körs på Azure
Rådgivningstjänster – – – – Begränsad rådgivning Kundspecifik
Support för kontohantering – – – – Pool Tilldelad
Hantering av eskalering – – – –
Mappning av molntjänstberoende – – – – – –
Support på plats – – – – – –
Tid för första svar3 < 8 kontorstid2 < 2 timmar < 1 timme < 1 timme
Högsta allvarlighetsgrad C A A A
Månadskostnad4 Ingår i Azure Government-prenumerationen $40.0/mån $375.0/mån $1250.0/mån Kontakta licenstjänstleverantören

1Two Azure online forum options: MSDN and Stack Overflow. MSDN is a Microsoft online property. Stack Overflow is not associated or affiliated with Microsoft.

2For the United States, business hours are 6:00 AM to 6:00 PM Pacific time, Monday through Friday excluding holidays.

3Initial response time (IRT) shown is for the maximum severity of each offering, and is the fastest IRT available for each offering. Lower severities have a longer IRT.

4StorSimple support is provided for the first year for the physical appliance until the customer's next Enterprise Agreement anniversary, thereafter customers must purchase a StorSimple device support plan in addition to the Azure support plan; more information is available here.

Som en del av vårt åtagande för att fortsätta förnya och förbättra Azure Government är vi glada över att kunna tillkännage att nya avtal och alternativ är tillgängliga för Azure Government från och med 26 oktober 2016.

Vi gör även supporten kostnadsfri för nya och befintliga Azure Government-kunder, enligt beskrivningen på den här sidan.

Vilken support ingår i min Azure Government-prenumeration?

Befintliga Azure Government-kunder migreras automatiskt till ett nytt Azure Government-supportavtal, baserat på deras relationsnivå med MicrosoftA. Nya Azure Government-kunder har också tillgång till samma erbjudande:

• Azure Government-kunder med ett Enterprise-avtal (EA) får minst 12 månaders Standard Support utan extra kostnad.
  • Kunder med årliga EA-åtaganden på minst $100000, eller med en användning av Azure-tjänster på minst $10000 per månad under tre månader i följd, uppgraderas automatiskt till Professional Direct Support, i enlighet med supporterbjudandet för Enterprise-avtal som beskrivs här.
  • Avtalen för befintliga Microsoft Premier-kunder med Azure Government uppgraderas kostnadsfritt så att Azure Government-support ingår.
  • Kostnadsfria utvärderingskonton för Azure Government ger rätt till den typ av support för prenumerationshantering och fakturering som ingår.

De nya supportavtalen för Azure Government har samma villkor och bestämmelser som de som är tillgängliga i dag i Azure, med den ytterligare garantin att supporten tillhandahålls av säkerhetskontrollerade amerikanska individer som bekräftats uppfylla standarder för amerikanska myndigheter enligt dataåtkomstkraven för Azure Government.

När perioden för övergång till betalda supportavtal går ut är Azure Government-supporten tillgänglig för kunder mot en extra kostnad, som beskrivs på den här sidan. Granska de nya Azure Government-supportalternativen i tabellen ovan på den här sidan och börja planera nu.

Köpalternativ

Avgiftsbelagda supportalternativ för Azure Government kan köpas som en del i ditt Enterprise Agreement (EA) och omfattas av villkoren i detta avtal. Developer Support kommer endast att vara tillgängligt via onlineköp.

Erbjudandets tillgänglighet

Supporterbjudandena Premier, Professional Direct, Standard och Developer för Azure Government är endast tillgängliga i USA för de kunder som är kvalificerade för molnplattformen Azure Government. Läs mer

Förnyelsepolicy

När övergångsplanen för Azure Government-support upphör kan du välja en ny plan för betald support enligt beskrivningen på den här sidan, så att du även fortsättningsvis har tillgång till teknisk support.

Om du då väljer en ny plan för betald support är prenumerationsperioden sex månader. Prenumerationen förnyas därefter som standard automatiskt med ytterligare en period. Du får ett e-postmeddelande när det är dags att förlänga. Du kan när som helst inaktivera den automatiska förnyelsen.

Annulleringspolicy

Support för Azure Government är ett åtagande som gäller hela prenumerationstiden. Ingen återbetalning görs vid annullering.

A Under den här övergångskampanjen kan Microsoft erbjuda vissa förmåner till myndighetskunder utan kostnad. Microsoft avstår från allt berättigande till kompensation till myndighetskunder för sådana förmåner. Microsofts intention är att det kostnadsfria tillhandahållandet av dessa förmåner till myndighetskunder ska vara helt i enlighet med etik och tillämpbara lagar och förordningar relaterade till kostnadsfria varor och tjänster. Microsofts intention är att tillhandahållandet av dessa tjänster endast ska nyttjas av myndighetskunder och inte ska vara för personligt bruk eller vara en förmån för en enskild statlig anställd.