Supportalternativ för Azure Government

Microsoft erbjuder en rad olika supportalternativ till myndigheter i USA som använder molnplattformen Azure Government.

• Betrott
  • Uppfyller kraven
  • Öppet och flexibelt

Azure Government-supportalternativen på den här sidan gäller inte för Microsoft Azure Government Secret. Kontakta din kontorepresentant om du vill ha mer information om Microsofts supportalternativ för Azure Government Secret.

Lär dig mer om Enterprise Agreement-supportprogrammet

Jämförelse av Azure-avtal

SUPPORTAVTAL FÖR AZURE Ingår

Utvecklare

Gov Developer

Standard

Gov Standard

Professional Direct

Gov Pro Direct

Premier

Gov Premier
Passar bäst för: Support för fakturering och prenumeration; självhjälp online Testningsmiljöer och andra miljöer än produktionsmiljöer Produktionsmiljöer Affärskritiskt beroende Affärskritiskt och strategiskt beroende av Azure
Omfattning för support Microsoft Azure Government Microsoft Azure Government Microsoft Azure Government Microsoft Azure Government Alla Microsoft-produkter
Twitter @AzureSupport och forum1 Tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig
Obegränsad support dygnet runt för fakturering och prenumeration Tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig
Azure Government – dokumentation Tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig
Support tillhandahålls av säkerhetskontrollerad amerikansk personal 5 Ingår Endast kontorstid2 Endast kontorstid2 Endast kontorstid2 Endast kontorstid2
Obegränsad teknisk support på engelska dygnet runt Inte tillgänglig Endast kontorstid2 Dygnet runt Dygnet runt Dygnet runt
Obegränsad teknisk support dygnet runt alla dagar i veckan, inklusive för tekniker som inte kommer från Microsoft och som körs i Azure Inte tillgänglig Endast kontorstid2 Tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig
Rådgivningstjänster Inte tillgänglig Inte tillgänglig Inte tillgänglig Begränsad rådgivning Kundspecifik
Eskalering och kontohantering Inte tillgänglig Inte tillgänglig Inte tillgänglig Poolindelad kontohantering Tilldelad
Hantering av eskalering Inte tillgänglig Inte tillgänglig Inte tillgänglig Tillgänglig Tillgänglig
Mappning av molntjänstberoende Inte tillgänglig Inte tillgänglig Inte tillgänglig Inte tillgänglig Tillgänglig
Support på plats Inte tillgänglig Inte tillgänglig Inte tillgänglig Inte tillgänglig Tillgänglig
Tid för första svar3 Inte tillgänglig < 8 kontorstid2 < 1 timme < 1 timme < 1 timme
Högsta allvarlighetsgrad Inte tillgänglig C A A A
Månadskostnad4 Ingår i Azure Government-prenumerationen $40/månad $125/månad $1250/månad Kontakta licenstjänstleverantören

1Två alternativ för offentliga Azure-forum online: MSDN och Stack Overflow. MSDN ägs av Microsoft. Stack Overflow är inte kopplat till Microsoft.

2 För USA är kontorstid 06.00 till 18.00 (Stillahavstid), måndag till fredag exklusive helgdagar.

3 Tid för första svar (IRT) visas för den högsta allvarlighetsgraden för varje erbjudande och är den snabbaste IRT som är tillgänglig för varje erbjudande. Lägre allvarlighetsgrader har en längre IRT.

4 StorSimple-support tillhandahålls för det första året för den fysiska installationen till årsdagen för kundens Enterprise-avtal. Därefter måste kunden köpa ett supportavtal för StorSimple-enheter utöver Azure-supportavtalet. Mer information finns här.

5Supportmodellen för Azure Government ändrades den 18 oktober 2017: support efter arbetstid kan ges för Azure-teknik även utanför USA.

Som en del av vårt åtagande för att fortsätta förnya och förbättra Azure Government är vi glada över att kunna tillkännage att nya avtal och alternativ är tillgängliga för Azure Government från och med 26 oktober 2016.

Vi gör även supporten kostnadsfri för nya och befintliga Azure Government-kunder, enligt beskrivningen på den här sidan.

Vilken support ingår i min Azure Government-prenumeration?

Befintliga Azure Government-kunder migreras automatiskt till ett nytt Azure Government-supportavtal, baserat på deras relationsnivå med MicrosoftA. Nya Azure Government-kunder har också tillgång till samma erbjudande:

• Azure Government-kunder med ett Enterprise-avtal (EA) får minst 12 månaders Standard Support utan extra kostnad.
  • Avtalen för befintliga Microsoft Premier-kunder med Azure Government uppgraderas kostnadsfritt så att Azure Government-support ingår.
  • Kostnadsfria utvärderingskonton för Azure Government ger rätt till den typ av support för prenumerationshantering och fakturering som ingår.

De nya supportavtalen för Azure Government har samma villkor och bestämmelser som de som är tillgängliga i dag i Azure, med den ytterligare garantin att supporten tillhandahålls av säkerhetskontrollerade amerikanska individer som bekräftats uppfylla standarder för amerikanska myndigheter enligt dataåtkomstkraven för Azure Government.

När perioden för övergång till betalda supportavtal går ut är Azure Government-supporten tillgänglig för kunder mot en extra kostnad, som beskrivs på den här sidan. Granska de nya Azure Government-supportalternativen i tabellen ovan på den här sidan och börja planera nu.

Köpalternativ

Avgiftsbelagda supportalternativ för Azure Government kan köpas som en del av ditt företagsavtal Enterprise Agreement (EA) och omfattas av villkoren i detta avtal, eller via kreditkort för kunder med användningsbaserad betalning.

Erbjudandets tillgänglighet

Supporterbjudandena Premier, Professional Direct, Standard och Developer för Azure Government är endast tillgängliga i USA för de kunder som är kvalificerade för molnplattformen Azure Government. Läs mer om Azure Government.

Förnyelsepolicy

När övergångsplanen för Azure Government-support upphör kan du välja en ny plan för betald support enligt beskrivningen på den här sidan, så att du även fortsättningsvis har tillgång till teknisk support.

Annulleringspolicy

Support för Azure Government är ett åtagande som gäller hela prenumerationstiden. Ingen återbetalning görs vid annullering.

A Under den här övergångskampanjen kan Microsoft erbjuda vissa förmåner till myndighetskunder utan kostnad. Microsoft avstår från allt berättigande till kompensation till myndighetskunder för sådana förmåner. Microsofts intention är att det kostnadsfria tillhandahållandet av dessa förmåner till myndighetskunder ska vara helt i enlighet med etik och tillämpbara lagar och förordningar relaterade till kostnadsfria varor och tjänster. Microsofts intention är att tillhandahållandet av dessa tjänster endast ska nyttjas av myndighetskunder och inte ska vara för personligt bruk eller vara en förmån för en enskild statlig anställd.