Supportalternativ för Azure Government

Microsoft erbjuder en rad olika supportalternativ till myndigheter i USA som använder molnplattformen Azure Government. Dessa supportavtal och priser är endast tillgängliga för Azure Government-prenumerationer.

• Betrott
  • Uppfyller kraven
  • Öppet och flexibelt

Azure Government-supportalternativen på den här sidan gäller inte för Azure Government Secret. Kontakta din kontorepresentant om du vill ha mer information om Microsofts supportalternativ för Azure Government Secret.

Om du behöver ett heltäckande, organisationsomfattande supportavtal som innefattar Azure, Microsoft 365 och Dynamics 365 kan du läsa mer omsupport för företag.

Jämförelse av Azure-avtal

Jämförelse av Azure-avtal
Supportavtal för Azure Basic Developer Standard Professional Direct
Kom igång

Support ingår1

Passar bäst för

Fakturerings- och prenumerationssupport och självhjälp online

Testningsmiljöer och andra miljöer än produktionsmiljöer

Miljöer för produktionsarbetsbelastningar

Affärskritiskt beroende

Pris

Kostnadsfritt med Azure Government-prenumerationen

Support för fakturering och prenumeration
included
included
included
included
Självhjälpsresurser, inklusive Azure Government-dokumentation
included
included
included
included
Support tillhandahålls av säkerhetskontrollerad amerikansk personal
included
included
included
included
Obegränsade supportärenden
included
included
included
included
InnehållerAzure Advisor – Din kostnadsfria, personanpassade guide till bästa praxis för Azure
included
included
included
included
Innehåller Azure Service Health för hälsostatus och aviseringar
included
included
included
included
Support för tredjepartsprogram med vägledning och felsökning för samverkan och konfiguration

Ingår inte

included
included
included
Allvarsgrad och svarstid

Ingår inte

Minimal inverkan på företaget (allvarlighetsgrad C): Inom åtta arbetstimmar2

Minimal inverkan på företaget (allvarlighetsgrad C): Inom åtta arbetstimmar2

Begränsad inverkan på företaget (allvarlighetsgrad B): Inom fyra timmar

Kritisk inverkan på företaget (allvarlighetsgrad A): Inom en timme

Minimal inverkan på verksamheten (allvarlighetsgrad C): inom fyra timmar2

Begränsad inverkan på företaget (allvarlighetsgrad B): Inom två timmar

Kritisk inverkan på företaget (allvarlighetsgrad A): Inom en timme

Supportprogram för arkitektur

Ingår inte

Allmän vägledning

Allmän vägledning

Vägledning från en pool med ProDirect Delivery Managers

Support-API

Ingår inte

Ingår inte

Ingår inte

Skapa och hantera Azure-supportbegäranden programmatiskt

Driftsupport

Ingår inte

Ingår inte

Ingår inte

Tjänstgranskningar och rådgivning från en pool med ProDirect Delivery Managers är begränsat till Azure ProDirect-kunder och kan inte överlåtas till andra

Utbildning

Ingår inte

Ingår inte

Ingår inte

Webbseminarier som hålls av Azure-experter

Proaktiv vägledning

Ingår inte

Ingår inte

Ingår inte

Vägledning från en pool med ProDirect Delivery Managers

• [1] Den här länken tar användare till en skyddad webbplats för att köpa eller komma åt support för Azure Government moln. Kunderna måste ha ett Azure Government-konto för att kunna köpa ett supportprogram för Azure Government.
  • [2] För de flesta länder och regioner är kontorstid 09.00 till 17.00 (lokal tid) måndag till fredag, exklusive helgdagar. För Nordamerika är kontorstid 6.00 till 18.00 (Stillahavstid), måndag till fredag, exklusive helgdagar. För Japan är kontorstid 9.00 till 17.30, måndag till fredag, exklusive helgdagar.

Mer information

Azures supportavtal och förmånerna i dem är begränsade till kunder och kan inte överlåtas till andra.

Support ges på engelska.

Om du köper ProDirect Support får du ett e-postmeddelande som hjälper dig att komma igång.

Köpalternativ

Azure.com accepterar bara betalningar med kredit- och betalkort såvida ingen faktureringsplan har upprättats. Azure-förskottsbetalningar kan inte användas för supportavtal. Ingen återbetalning görs vid annullering av supportavtal.

Du faktureras månadsvis för Azure-supportavtalet, som förnyas automatiskt. Du får ett e-postmeddelande innan supportplanen förnyas, och du kan när som helst inaktivera automatisk förnyelse.

Mer information om företagssupport.