Portiva

Portiva

在 中文(繁體) 中無法使用 Portiva 設定檔。在 Nederlands 中可取得此資訊。

概觀

Bij Portiva hebben we een passie voor het bouwen van software om u te helpen bij de groei van uw organisatie. We werken met Microsoft technologie, zoals Azure, SharePoint en Office 365 om uw productiviteit, beveiliging en compliance te maximaliseren en om uw processen te optimaliseren.

Cloud Migratie - Wij helpen u met de overgang naar de Microsoft Cloud, met aandacht voor ontwikkeling, datamanagement en beveiliging. Laat ons u helpen uw kosten te verlagen en schaalbaarheid te verhogen. Als Microsoft Partner met Gold competenties in Cloud Platform en Cloud Productivity, heeft Portiva de ervaring en expertise om u te ondersteunen in alle fasen van een cloud migratieproces.

Cloud Strategie Sessies - Onze Cloud Strategie Sessies zijn erop gericht de productiviteit in uw organisatie te maximaliseren en een strategie voor de toekomst neer te zetten. Wij helpen u het meeste uit uw applicaties te halen door de integratie van verschillende diensten voor flexibeler en efficiënter werken.

App Development – De ontwikkeling van software vereist een goed ontworpen en strak gecontroleerd proces: planning, functionaliteit, technisch ontwerp en architectuur, testen en training en adoptie. Wij gaan daarbij altijd uit van uw bedrijfsproces.

連絡我們

造訪網站

+31 85 4891008

meekels@portiva.nl

相關的 Azure 產品

Azure 解決方案