TILLGÄNGLIGT NU

Begränsad synkronisering från Azure AD till en hanterad Azure AD DS-domän

Publiceringsdatum: 17 oktober, 2018

När du aktiverar en ny hanterad Azure Active Directory Domain Services-domän (AD DS) synkroniseras som standard alla användare och grupper i katalogen till den hanterade domänen. Många kunder har gett oss feedback om att det ledde till att synkroniseringen tog lång tid och gjorde att många onödiga användare/grupper synkroniserades till den hanterade domänen. Kunder vill ofta bara att de användare som förväntas arbeta med appar som skyddas av Azure AD DS ska synkroniseras till den hanterade domänen.

 

Nu kan du välja vilka uppsättningar av användarkonton som ska synkroniseras till en hanterad domän. Det gör du genom att välja grupper i Azure Active Directory vars medlemmar ska synkroniseras till den hanterade domänen. Den nuvarande funktionen är PowerShell-baserad.

 

Mer information finns i dokumentationen.

  • Azure Active Directory Domain Services
  • Features