MÁR ELÉRHETŐ

Hatókörön belüli szinkronizálás az Azure AD-ből egy Azure AD DS felügyelt tartományra

Közzététel dátuma: október 17, 2018

Új Azure Active Directory Domain Services (AD DS) felügyelt tartomány engedélyezésénél alapértelmezés szerint a címtárban lévő összes felhasználó és csoport szinkronizálva lesz a felügyelt tartományba. Számos ügyféltől azt a visszajelzést kaptuk, hogy emiatt a szinkronizálás túl sok ideig tartott, és túl sok felhasználó vagy csoport fölöslegesen lett szinkronizálva a felügyelt tartományba. Az ügyfelek sokszor csak azokat a felhasználókat szeretnék a felügyelt tartományba szinkronizálni, akik olyan alkalmazásokkal dolgoznak, amelyeket az Azure AD DS véd.

 

Mostantól kiválaszthatja azokat a felhasználói fiókokat, amelyeket felügyelt tartományba szeretne szinkronizálni. Ez úgy végezhető el, ha az Azure Active Directoryban kiválasztja azokat a csoportokat, amelyeknek a tagjait felügyelt tartományba szeretné szinkronizálni. Ehhez jelenleg a PowerShell használatos.

 

További információért lásd a dokumentációt.

  • Active Directory Domain Services
  • Features

Kapcsolódó termékek