Hopp over navigasjon

Azure-kundestøtte: Professional Direct (ProDirect)

Azure ProDirect-tilbudet passer best for mellomstore og store bedrifter med betydelig forretningskritisk bruk av Microsoft Azure.

• Raskere første svartid og eskaleringsadministrasjon for problemer med høy prioritet
  • Proaktiv overvåking av forretningskritiske støtteproblemer
  • Et samlet team av ProDirect-administratorer sørger for kontoadministrasjon

ProDirect-detaljer

Kundestøttealternativer Microsoft Azure
Støtte for fakturering og abonnement er inkludert for alle Azure-kunder Tilgjengelig
Mulighet til å sende inn støttesaker døgnet rundt1 Tilgjengelig
Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft (se vanlige spørsmål) Microsoft hjelper Azure-kunder med problemer relatert til utvalgte teknologier fra andre enn Microsoft.
Eskaleringsadministrasjon Tilgjengelig
Støtte-API (se detaljer) Tilgjengelig
Rådgivningstjenester (se vanlige spørsmål) Veiledning basert på anbefalte fremgangsmåter for å gjøre følgende:
  • planlegge for distribusjon og overføringer
  • planlegge for hybride skyløsninger
  • øke ytelsen
  • forbedre pålitelighet og gjenopprettingsmuligheter
  • øke sikkerheten
Administrasjon av samlet tjenestekonto Et samlet team som er her for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av Azure-tjenesten: Samlet team tilgjengelig på seks språk: Engelsk, spansk, japansk, tysk, fransk (Canada) og portugisisk (Brasil)
Innsending av hendelse Nettbasert
Tid før første svar <1 time
Maksimal alvorsgrad2 «A» (kritisk forretningspåvirkning)

1 Døgnet rundt på engelsk for alvorsgrad A og B og på japansk for alvorsgrad A. For andre språk og alvorsgrader, gis støtte i løpet av vanlig arbeidstid.

2 Den maksimale alvorsgraden (forretningsinnvirkning) for ProDirect er A uavhengig av språk. Alvorsgrad: A (høyeste påvirkningsnivå), B, C. Se støttesvar for mer informasjon.

Inkludert for alle Azure-kunder og -partnere

• Støtte gitt på ni språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, tradisjonelt kinesisk, koreansk og japansk.
  • Ubegrenset abonnementsbehandling (for eksempel fakturering, kvotejusteringer, kontooverføringer)
  • To nettforumalternativer for Azure: Microsoft Q&A og Stack Overflow. Microsoft Q&A er en Microsoft-nettbasert ressurs. Stack Overflow er ikke tilknyttet Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Instrumentbord for Azure-tjeneste

ProDirect-kasusstudier

Les mer om andre abonnementer

STANDARD

Azure Standard er et godt valg for små og mellomstore bedrifter med minimal forretningskritisk avhengighet av Microsoft Azure.

Finn ut mer

DEVELOPER

Azure Developer passer for virksomheter eller enkeltpersoner som bruker Microsoft Azure i et miljø som ikke driver produksjon, eller for utprøving og evaluering.

Finn ut mer