Azure-kundestøtte: Professional Direct (ProDirect)

Azure ProDirect-tilbudet passer best for mellomstore og store bedrifter med betydelig forretningskritisk bruk av Microsoft Azure.

$1000.0 per mnd

ProDirect-detaljer

Kundestøttealternativer Microsoft Azure
Ubegrenset, døgnåpen fakturerings- og abonnementsstøtte1
Ubegrenset, døgnåpen teknisk støtte1
Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft (se vanlige spørsmål) Microsoft hjelper Azure-kunder med problemer relatert til utvalgte teknologier fra andre enn Microsoft.
Eskaleringsadministrasjon
Rådgivningstjenester (se vanlige spørsmål) Veiledning basert på anbefalte fremgangsmåter for å gjøre følgende:
  • planlegge for distribusjon og overføringer
  • planlegge for hybride skyløsninger
  • øke ytelsen
  • forbedre pålitelighet og gjenopprettingsmuligheter
  • øke sikkerheten
Administrasjon av tjenestekonto
  • Månedlig tjenestegjennomgang
  • «Spør ekspertene»-seminar på nettet
  • Forbedret kommunikasjon ved driftsbrudd
  • Inkludering
Proaktiv overvåking Overvåke støtteforespørsler for alvorsgrad «A»
Innsending av hendelse Nettbasert
Første svartid <1 time
Maksimal alvorsgrad2 «A» (kritisk forretningspåvirkning)

1 Døgnet rundt på engelsk for alvorsgrad A og B samt på japansk for alvorsgrad A. For andre språk og alvorsgrader tilbys kundestøtte innenfor lokale åpningstider.

2 Maksimal alvorsgrad (forretningspåvirkning) for ProDirect er «A» uansett språk. Alvorsgrad: A (høyeste nivå for påvirkning), B, C. Se Svartid for kundestøtte hvis du vil ha mer informasjon.

Inkludert for alle Azure-kunder og -partnere

• Kundestøtte tilbys på ni språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (tradisjonell), koreansk og japansk.
  • Ubegrenset abonnementsadministrasjon (for eksempel fakturering, kvotejusteringer og kontooverføringer)
  • To forumalternativer for Azure på nettet: MSDN og Stack Overflow. MSDN tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenesteinstrumentbord

ProDirect-kasusstudier

Skyllzone Klestrup acast Care.com HomePay Visual Risk

Les mer om andre abonnementer

PREMIER

Premier-tilbudet passer godt for store eller globale foretak med strategisk og forretningskritisk avhengighet av Microsoft-produkter, blant annet Azure.

Mer informasjon

STANDARD

Azure Standard er et godt valg for små og mellomstore bedrifter med minimal forretningskritisk avhengighet av Microsoft Azure.

Mer informasjon

DEVELOPER

Azure Developer passer for virksomheter eller enkeltpersoner som bruker Microsoft Azure i et miljø som ikke driver produksjon, eller for utprøving og evaluering.