Azure-kundestøtte: Developer

Azure Developer-tilbudet passer for virksomheter eller enkeltpersoner som bruker Microsoft Azure i et miljø som ikke driver produksjon, eller for utprøving og evaluering.

$29.0 per mnd

Utviklerdetaljer

Kundestøttealternativer Microsoft Azure
Ubegrenset fakturerings- og abonnementsstøtte Bare i åpningstiden 1
Ubegrenset teknisk støtte Bare i åpningstiden 1
Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft (se vanlige spørsmål) Microsoft hjelper Azure-kunder med problemer knyttet til utvalgte teknologier fra andre enn Microsoft.
Innsending av hendelse Nettbasert
Første svartid < 8 timer 1
Maksimal alvorsgrad2 «C» (minimal forretningspåvirkning)

1 For de fleste land er åpningstidene fra 09.00 til 17.00 på ukedagene (helgedager og offentlige fridager er ikke medregnet). For Nord-Amerika er åpningstidene fra 06.00 til 18.00, Stillehavskysten, fra mandag til fredag bortsett fra offentlige fridager. I Japan er åpningstidene fra 09.00 til 17.30 på ukedagene.

2 Maksimal alvorsgrad (forretningspåvirkning) for utviklere er «C» uansett språk. Alvorsgrad «C» er det laveste nivået for forretningspåvirkning.

Inkludert for alle Azure-kunder og -partnere

• Kundestøtte tilbys på ni språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (tradisjonell), koreansk og japansk.
  • Ubegrenset abonnementsadministrasjon (for eksempel fakturering, kvotejusteringer og kontooverføringer)
  • To forumalternativer for Azure på nettet: MSDN og Stack Overflow. MSDN tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenesteinstrumentbord

Les mer om andre abonnementer

PREMIER

Premier-tilbudet passer godt for store eller globale virksomheter med strategisk og forretningskritisk avhengighet av Microsoft- produkter, blant annet Azure