Hopp over navigasjon

Azure App Consult

Samarbeidende ekspertkonsultering for utviklerne dine

Jobb direkte med en Microsoft Azure-tekniker for å sette opp arkitekturen for, utforme, implementere, overføre eller øke størrelsen på programmene dine på Microsoft Azure-plattformen.

Få tilpasset arkitekturveiledning

Definer skyutviklingsstrategien din. Konsulentene våre kan gi deg teknisk veiledning om hvordan du best bruker Azure på en måte som er tilpasset organisasjonens mål.

• Interaktive Sky-økter gjør deg i stand til å jobbe direkte med Azure-konsulentene våre
  • Tilpassede tavlefunksjoner og prototyper gir deg mulighet til å diskutere arkitekturmuligheter og evaluere alternativer for totale kostnader

Hjelp med Azure-utvikling og -implementering

Reduser utviklingstiden og forbedre distribusjoner. Konsulentene våre kan veilede deg gjennom grunnleggende implementeringstrinn som vil hjelpe deg med å utvikle handlingsplanen din.

• Eksempelskript og eksempler på funksjonsparitet hjelper deg med å komme i gang med kodeprosjekter
  • Kodetips og feilsøking kan hjelpe deg med å løse utviklingshindre
  • Anbefalte fremgangsmåter for instrumentering kan hjelpe deg med å overvåke produksjonsprogrammet ditt

Optimaliser Azure-utviklingsprosjektene dine

Hold deg informert om de nyest Azure-egenskapene og finjuster skyutviklingsprosjektet ditt for maksimal ytelse.

• Samarbeid med konsulentene dine for å forstå nye tjenester for funksjoner som holder det oppdatert om den siste Azure-teknologien
  • Gå dypere med overvåknings- og diagnoseverktøy som kan hjelpe deg med å finjustere koden din for optimalisert programytelse

Når bruker jeg en Azure Apps Consult?

Du kan avtale Azure App Consult for når du vil. Men du kan bruke konsulteringen til å hjelpe deg gjennom kritiske faser i Azure-prosjektet ditt. Eksempel:

Hvis du er ny på Azure, kan våre feltteknikere:

• Diskutere viktige Azure-arbeidsbelastninger og -tjenester som hjelper deg med å nå målene dine
  • Gi veiledning om arkitekturen til et nytt Azure-program
  • Gi deg kodeeksempler for Azure-tjenester

Hvis du overfører et lokalt program til Azure, kan vi hjelpe med:

• Evaluering av et lokalt program for overføringsstrategi til Azure
  • Evaluering av en Azure-programarkitektur for kostnadseffektivitet
  • Utvikle en konseptutprøving med eksempelkode

Hvis programmet ditt allerede er i Azure, kan vi:

• Tilby veiledning og skalerbarhet, feiltoleranse og ytelse
  • Tilby veiledning om programsikkerhet og tilstandsovervåkning
  • Diskutere strategier for kostnadsoptimalisering
  • Diskutere anbefalte fremgangsmåter og utviklingsprosesser som for eksempel Dev Ops

Vanlige spørsmål

• App Consults er eksterne og leveres over Skype for Business. Dette inkluderer tale, tavler og deling av lysbilder.

• En typisk økt er på 3 timer med en felttekniker. Det er også en evalueringssamtale før konsulteringen for å sikre at målene dine vil bli møtt.

• Feltteknikeren vil levere en sammendragsrapport etter konsulteringen, i tillegg til eventuelle hjelperessurser eller koblinger.

• Fokuset til App Consult er for proaktive og rådgivende scenarioer. Tekniske kundestøtteproblemer løses mye raskere gjennom vår tradisjonelle kundestøtteplan.

• App Consult-feltteknikerne er veldig spesialisert og fokuserer seg bare på Azure. Vi kan ikke tilby veiledning om andre skyprodukter som Office 365 eller Dynamics 365.