Azure App Consult

Grundig konsultasjon med en Microsoft Azure-ekspert

Kvinne som beskriver diagram til en annen kvinne

Få spesialisert veiledning justert etter målene dine

Håndter milepæler i utviklingen din ved hjelp av en Microsoft Azure-tekniker. Hold møter via interaktive Microsoft Teams-økter og sitt igjen med detaljerte planer for arkitektur, utforming, implementering, migrering og vekst av programmene dine på Azure.

For å kunne bruke App Consult, må du ha Azure Professional Direct-støtte (ProDirect).

Hent detaljer

Få en sterk start ved hjelp av utvikling og implementering

Få veiledning gjennom viktige implementeringstrinn: Utvikle handlingsplanen, reduser utviklingstiden og effektiviser distribusjonene.

Optimaliser Azure-løsningen din

Få en bedre forståelse av de nyeste Azure-funksjonene og -egenskapene. Få inngående kunnskap om overvåkings- og diagnoseverktøy som kan hjelpe deg med å finjustere Azure-løsningen din og optimalisere sikkerheten og ytelsen.

Når skal du bruke Azure App Consult?

Få hjelp med alle dine Azure-milepæler, inkludert følgende.

Planlegging

• Arbeidsbelastning og tjenester
  • Akitektur
  • Kostnadseffektivitet
  • Eksempler på tjenestekode

Distribuere

• Konseptutprøving
  • Overføring av lokale programmer
  • Utviklingsprosesser (inkludert DevOps) og anbefalte fremgangsmåter

Optimalisering

• Skalerbarhet, feiltoleranse og ytelse
  • Programsikkerhet og tilstandsovervåkning
  • Strategier for kostnadsoptimalisering

Slik kommer du i gang

1. Send inn en forespørsel gjennom din leveringsansvarlig for Azure ProDirect eller teknologiekspert for Microsoft for Startups.
  2. Avtal evalueringssamtalen når du hører fra en Microsoft Azure-tekniker, via e-post, i løpet av fem virkedager.
  3. Delta i evalueringssamtalen for å planlegge og avtale App Consult-økten og bestemme hvem som skal delta.
  4. Delta i App Consult-økten via Teams. Hver økt varer fra én til fire timer, avhengig av omfanget.
  5. Motta en sammendragsrapport med videre, nyttige ressurser fra Microsoft-teknikeren din.

*Du må ha et Azure-kundestøtteabonnement med Azure App Consult-fordeler

Vanlige spørsmål – Azure App Consult

• Økter leveres via Teams og involverer interaktiv tavle og PowerPoint-presentasjon.
  • Microsoft-teknikeren din vil gi en sammendragsrapport inkludert eventuelle ekstra, nyttige ressurser.
  • Nei. Da App Consult er en proaktiv veiledningstjeneste, anbefaler vi at du adresserer tekniske problemer ved å sende inn en hendelsesrapport via Azure Portal.
  • App Consult-teknikerne er veldig spesialisert og fokusert på Azure. De gir ikke veiledning om andre skyprodukter, som for eksempel Office 365 eller Dynamics 365, i løpet av App Consult-økten.