Sammenlign støtteabonnementer

Utforsk utvalget av Azure-kundestøttealternativer og velg abonnementet som passer deg best, om du er en utvikler som nettopp har begynt med skyløsninger eller en større organisasjon som distribuerer forretningskritiske, strategiske applikasjoner.

Hvis du er ute etter et omfattende kundestøtteabonnement for hele organisasjonen som inkluderer Azure, Microsoft 365 og Dynamics 365, kan du se nærmere på kundestøtte for bedrifter.

støtteplan for hele organisasjonen
Basic UTVIKLER STANDARD PROFESSIONAL DIRECT

PRIS

Inkludert for alle Azure-kunder

29 USD per måned

100 USD per måned

USD 1000 per måned

OMFANG

Inkludert for alle Azure-kunder

Testmiljøer og ikke-produksjonsmiljøer

Miljøer som kjører produksjonsarbeidsbelastninger

Forretningskritisk avhengighet

FAKTURERINGS- OG ABONNEMENTSSTØTTE
included
included
included
included
SELVHJELPSRESSURSER SOM ER TILGJENGELIGE DØGNET RUNDT, BLANT ANNET MICROSOFT LEARN, VEILEDNINGSVIDEOER I AZURE PORTAL, DOKUMENTASJONOG HJELP FRA FELLESSKAPET
included
included
included
included
MULIGHETEN TIL Å SENDE INN SÅ MANGE STØTTEFORESPØRSLER DU TRENGER
included
included
included
included
AZURE ADVISOR– EN GRATIS, PERSONLIG VEILEDNING TIL ANBEFALTE FREMGANGSMÅTER FOR AZURE
included
included
included
included
SYSTEMTILSTAND OG VARSLER FOR AZURE
included
included
included
included
STØTTE FOR PROGRAMVARE FRA TREDJEPART MED VEILEDNING OG FEILSØKING NÅR DET GJELDER INTEROPERABILITET OG KONFIGURASJON

ikke inkludert

included
included
included
TILGANG TIL TEKNISK STØTTE DØGNET RUNDT VIA E-POST OG TELEFON ETTER INNSENDING AV STØTTEFORESPØRSEL

ikke inkludert

Tilgjengelig bare via e-post i åpningstiden.

included
included
ALVORSGRAD OG SVARTIDER

ikke inkludert

Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C): Innen åtte timer (innenfor åpningstiden)1

Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C): Innen åtte timer (innenfor åpningstiden)1

Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B): Innen fire timer

Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A): Innen én time

Minimal forretningspåvirkning (Sev C): innen fire åpningstider1

Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B): Innen to timer

Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A): Innen én time

ARKITEKTURSTØTTE

ikke inkludert

Generell veiledning

Generell veiledning

Veiledning fra ProDirect-leveringsansvarlige

STØTTE-API (SE DETALJER)

ikke inkludert

ikke inkludert

ikke inkludert

Opprett og administrer Azure-støtteforespørsler programmatisk

DRIFTSSTØTTE

ikke inkludert

ikke inkludert

ikke inkludert

Tjenestegjennomganger og rådgivning fra et utvalg ProDirect-leveringsansvarlige kan ikke overføres og er begrenset til Azure ProDirect-kunder

OPPLÆRING

ikke inkludert

ikke inkludert

ikke inkludert

Nettseminarer ledet av Azure-eksperter

PROAKTIV VEILEDNING

ikke inkludert

ikke inkludert

ikke inkludert

Fra et utvalg ProDirect-leveringsansvarlige

1 For de fleste land og områder er åpningstid fra 9:00 til 17:00 (lokal tid) mandag til fredag, bortsett fra fridager. For Nord-Amerika er åpningstidene fra 06:00 til 18:00 (Stillehavskysten) mandag til fredag bortsett fra offentlige fridager. I Japan er åpningstidene fra 09.00 til 17.30, fra mandag til fredag bortsett fra offentlige fridager.

Mer informasjon

Azure-støtteabonnementer og fordeler i disse abonnementene brukes av kunder og kan ikke overføres.

Vi leverer kundestøtte på ni språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (tradisjonell), koreansk og japansk.

Hvis du kjøper ProDirect-støtte, sender vi deg en e-postmelding for å hjelpe deg med å komme i gang.

Kjøpsalternativer

Azure.com godtar bare betalinger med kreditt- og debetkort, med mindre fakturering er avtalt. Azure Prepayment kan ikke brukes på støtteabonnementer. Oppsigelse av støtteabonnementer gir ikke rett til refusjon av et proporsjonalt beregnet beløp.

Du blir fakturert månedlig for Azure-støtteabonnementet, som blir fornyet automatisk. Du blir varslet per e-post når abonnementet er klart for fornyelse, og du kan når som helst deaktivere automatisk fornyelse.

Mer informasjonom støtte for bedrifter.