Sammenligne støtteabonnementer

Utforsk utvalget av Azure-kundestøttealternativer og velg abonnementet som passer deg best, om du er en utvikler som nettopp har begynt med skyløsninger eller en større organisasjon som distribuerer forretningskritiske, strategiske applikasjoner.

Basic Developer

Støtte for kjøp

Standard

Støtte for kjøp

Professional Direct

Støtte for kjøp

Premier

Kontakt Premier

Område
Tilgjengelig for alle Microsoft Azure-kontoer
Microsoft Azure:
Forsøk og ikke-produksjonsmiljø
Microsoft Azure:
Produksjonsoverbelastningsmiljø
Microsoft Azure:
Forretningskritisk avhengighet
Alle Microsoft-produkter, inkludert Azure:
Betydelig avhengighet på tvers av flere produkter
Kundeservice, selvhjelp og fellesskap Døgnåpen tilgang til fakturerings- og abonnementsstøtte, nettbasert selvhjelp, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Døgnåpen tilgang til fakturerings- og abonnementsstøtte, nettbasert selvhjelp, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Døgnåpen tilgang til fakturerings- og abonnementsstøtte, nettbasert selvhjelp, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Døgnåpen tilgang til fakturerings- og abonnementsstøtte, nettbasert selvhjelp, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Døgnåpen tilgang til fakturerings- og abonnementsstøtte, nettbasert selvhjelp, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora
Beste praksiser Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger
Tilstandsstatus og varslinger Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API
Teknisk kundestøtte Ikke tilgjengelig Tilgang til støtteteknikere via e-post i åpningstiden1 Tilgang døgnet rundt til støtteteknikere via e-post og telefon Tilgang døgnet rundt til støtteteknikere via e-post og telefon Tilgang døgnet rundt til støtteteknikere via e-post og telefon
Hvem kan åpne saker? Ikke tilgjengelig Ubegrenset antall kontakter/saker Ubegrenset antall kontakter/saker Ubegrenset antall kontakter/saker Ubegrenset antall kontakter/saker
Støtte for programvare fra tredjepart Ikke tilgjengelig Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering
Alvorsgrad og svartider Ikke tilgjengelig Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 8 timer (innenfor åpningstiden)1
Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 8 timer (innenfor åpningstiden)1
Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B):
< 4 timer
Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A):
< 1 time
Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 4 timer (innenfor åpningstiden)1
Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A):
< 1 time
Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 4 timer (innenfor åpningstiden)1
Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A):
< 1 time
<15 minutter (med Azure Rapid Response eller Azure Event Management)
Arkitekturstøtte Ikke tilgjengelig Generell veiledning Generell veiledning Arkitekturveiledning basert på anbefalte fremgangsmåter fra ProDirect-leveringsansvarlig Kundespesifikk arkitekturstøtte, blant annet designgjennomganger, finjustering av ytelse samt hjelp til konfigurering og implementering, fra Microsoft Azure-teknikere.
Driftsstøtte Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Introduksjonstjenester, tjenestegjennomganger, Azure Advisor-konsultasjoner Tjenestegjennomganger og -rapportering fra teknisk kontoansvarlig
Opplæring Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Nettseminarer fra Azure Engineering Nettseminarer og opplæring ved behov fra Azure Engineering
Proaktiv veiledning Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig ProDirect-leveringsansvarlig Egen teknisk kontoansvarlig
Oppstartsstøtte Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Azure Event Management (tilgjengelig mot tilleggsgebyr)
Priser Ikke tilgjengelig $29 per mnd $100 per mnd $1000 per mnd Kontakt oss

1 For de fleste land og områder er åpningstid fra 9:00 til 17:00 (lokal tid) mandag til fredag, bortsett fra fridager. For Nord-Amerika er åpningstidene 06.00 til 18.00, Stillehavskysten, fra mandag til fredag bortsett fra offentlige fridager. I Japan er åpningstidene 09.00 til 17.30, fra mandag til fredag bortsett fra offentlige fridager.

Er du på jakt etter spesifikke Azure DevOps-ressurser? Utforsk nå

Kjøpsalternativer

Du kan kjøpe støtteplaner for Professional Direct, Standard og Developer med Microsofts kundeavtale. Du kan også kjøpe støtteplaner for Professional o Standard med foretaksavtalen. Når du kjøper direkte fra Azure.com eller via en Microsoft-representant, er du dekket av samme avtalen.

Azure.com godtar bare betalinger via kreditt- og debetkort, med mindre fakturering er avtalt tidligere. Betalingsforpliktelser kan ikke brukes på støtteplaner. Kansellering av støtteplaner gir ikke rett til refusjon av et proporsjonalt beregnet beløp.

Du blir fakturert månedlig for Azure-støtteplanen, som blir fornyet automatisk. Du mottar et e-postvarsel når planen er klar for fornyelse og du kan deaktivere automatisk fornyelse når som helst.

Finn ut mer om Premium-støtteplanen.

Ofte stilte spørsmål

• Send inn en støtteforespørsel fra Azure-portalen. Velg bare «Støtte» på menylinjen, eller åpne huben «Hjelp + støtte». For mer detaljert informasjon kan du se Slik oppretter du en Azure-støtteforespørsel. Tilgang til abonnements- og faktureringsstøtte er inkludert i Microsoft Azure-abonnementet ditt, og teknisk kundestøtte leveres via et av Azure-støtteabonnementene.

• Kundestøtte er tilgjengelig i de markedene der Microsoft Azure tilbys. Det kan hende at enkelte spesifikke tjenester ikke dekkes i alle områder umiddelbart etter at de har blitt generelt tilgjengelige.

• Håndter støtteabonnementene dine i kontoportalen.

• Hvis du vil endre støtteabonnementet ditt, må du først stoppe det eksisterende abonnementet og deretter kjøpe et nytt.
    • Hvis du vil stoppe støtteabonnementet ditt, velger du abonnementet du vil stoppe, og klikker på Avbryt abonnement. Hvis du fremdeles har spørsmål, åpner du en ny støtteforespørsel hos faktureringsteamet i Azure-portalen. Velg Subscription management som problemtype, velg aktuelt støtteabonnement, og klikk på Request for cancelation of a subscription. Azure-kundestøtte krever at du binder deg for hele abonnementsperioden. Kansellering medfører ikke en proporsjonalt fordelt refundering.
  • Kunder med foretaksavtale kan kjøpe teknisk Azure Standard-, ProDirect- og Premier-kundestøtte via forhandleren. Developer Support er ikke tilgjengelig via en foretaksavtale.

• Ja, hver foretaksavtaleregistrering krever et eget støtteabonnement. Hvis du har ett Azure-støtteabonnement og flere foretaksavtaleregistreringer, dekkes kundestøtten bare for den registreringen som støtteabonnementet er knyttet til. Vær oppmerksom på at hvis du har flere Azure-abonnementer under én foretaksavtaleregistrering med støtteabonnement, får alle Azure-abonnementene tilgang til teknisk kundestøtte.

Se andre støtteabonnementer for Azure

Kundestøtte for Azure Government

Omfatter et utvalg støttealternativer utformet for offentlige instanser i USA

Mer informasjon

Brukerstøtte for Azure Tyskland

Omfatter en rekke støttealternativer utformet for å samsvare med Azure Tysklands personvernstandarder

Mer informasjon

StorSimple-støtte

Microsoft tilbyr fleksible støttealternativer for kunder som har StorSimple-foretakslagring

Mer informasjon

Azure-partnerstøtte

Tilbyr flere fleksible støttealternativer som hjelper deg med å fortsette å vokse og tilby kundene dine best mulig service