Sammenligne støtteabonnementer

Utforsk utvalget av Azure-kundestøttealternativer og velg abonnementet som passer deg best, om du er en utvikler som nettopp har begynt med skyløsninger eller en større organisasjon som distribuerer forretningskritiske, strategiske applikasjoner.

Basic Developer

Støtte for kjøp

Standard

Støtte for kjøp

Professional Direct

Støtte for kjøp

Premier

Kontakt Premier

Område
Tilgjengelig for alle Microsoft Azure-kontoer
Microsoft Azure:
Forsøk og ikke-produksjonsmiljø
Microsoft Azure:
Produksjonsoverbelastningsmiljø
Microsoft Azure:
Forretningskritisk avhengighet
Alle Microsoft-produkter, inkludert Azure:
Betydelig avhengighet på tvers av flere produkter
Kundeservice, selvhjelp og fellesskap Døgnåpen tilgang til fakturerings- og abonnementsstøtte, nettbasert selvhjelp, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Døgnåpen tilgang til fakturerings- og abonnementsstøtte, nettbasert selvhjelp, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Døgnåpen tilgang til fakturerings- og abonnementsstøtte, nettbasert selvhjelp, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Døgnåpen tilgang til fakturerings- og abonnementsstøtte, nettbasert selvhjelp, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Døgnåpen tilgang til fakturerings- og abonnementsstøtte, nettbasert selvhjelp, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora
Beste praksiser Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger
Tilstandsstatus og varslinger Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API
Teknisk kundestøtte Ikke tilgjengelig Tilgang til støtteteknikere via e-post i åpningstiden1 Tilgang døgnet rundt til støtteteknikere via e-post og telefon Tilgang døgnet rundt til støtteteknikere via e-post og telefon Tilgang døgnet rundt til støtteteknikere via e-post og telefon
Hvem kan åpne saker? Ikke tilgjengelig Ubegrenset antall kontakter/saker Ubegrenset antall kontakter/saker Ubegrenset antall kontakter/saker Ubegrenset antall kontakter/saker
Støtte for programvare fra tredjepart Ikke tilgjengelig Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering
Alvorsgrad og svartider Ikke tilgjengelig Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 8 timer (innenfor åpningstiden)1
Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 8 timer (innenfor åpningstiden)1
Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B):
< 4 timer
Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A):
< 1 time
Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 4 timer (innenfor åpningstiden)1
Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A):
< 1 time
Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 4 timer (innenfor åpningstiden)1
Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A):
< 1 time
<15 minutter (med Azure Rapid Response eller Azure Event Management)
Arkitekturstøtte Ikke tilgjengelig Generell veiledning Generell veiledning Arkitekturveiledning basert på anbefalte fremgangsmåter fra ProDirect-leveringsansvarlig Kundespesifikk arkitekturstøtte, blant annet designgjennomganger, finjustering av ytelse samt hjelp til konfigurering og implementering, fra Microsoft Azure-teknikere.
Driftsstøtte Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Introduksjonstjenester, tjenestegjennomganger, Azure Advisor-konsultasjoner Tjenestegjennomganger og -rapportering fra teknisk kontoansvarlig
Opplæring Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Nettseminarer fra Azure Engineering Nettseminarer og opplæring ved behov fra Azure Engineering
Proaktiv veiledning Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig ProDirect-leveringsansvarlig Egen teknisk kontoansvarlig
Oppstartsstøtte Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Azure Event Management (tilgjengelig mot tilleggsgebyr)
Priser Ikke tilgjengelig $29 per mnd $100 per mnd2 $1000 per mnd Kontakt oss

1 For de fleste land er åpningstidene fra 09.00 til 17.00 på ukedager (helgedager og offentlige fridager er ikke inkludert). For Nord-Amerika er åpningstidene fra 06.00 til 18.00, Stillehavskysten, fra mandag til fredag bortsett fra offentlige fridager. I Japan er åpningstidene fra 09.00 til 17.30 på ukedagene.

2 Prise for abonnementet Azure Standard Support forblir $300 (eller lokalt tilsvarende) for kunder med foretaksavtale. Tilbudet for oppgradering av kundestøtteabonnementet for foretaksavtale er spesifikt utformet for de som kjøpte Azure under en foretaksavtale og det tilbyr ekstra fordeler.

Er du på jakt etter spesifikke Azure DevOps-ressurser? Utforsk nå

Kjøpsalternativer

Microsoft Premier-, Azure Professional Direct- og Azure Standard-støtteavtaler kan kjøpes som en del av foretaksavtalen gjennom salgsrepresentanten din, og de er underlagt vilkårene i foretaksavtalen. Developer Support er ikke tilgjengelig via foretaksavtaler. Azure Professional Direct, Standard, og Developer kan også kjøpes på nett, utenom hvor Azure ble kjøpt gjennom en foretaksavtale (EA).

Azure kundestøtteplaner krever at du binder deg for hele abonnementsperioden. Annullering gir ikke rett til refusjon av hele beløpet. Godkjente betalingstyper for kjøp på nett er begrenset til kreditt- og debetkort, med mindre bruk av faktura er godkjent tidligere. Legg merke til at vi ikke godtar forhåndsbetalte og virtuelle kredittkort. Du blir fakturert månedlig sammen med Azure-abonnementet ditt. Støtteabonnementet vil som standard fornyes automatisk. Du blir varslet via e-post når fornyelsestidspunktet nærmer seg. Du kan når som helst deaktivere automatisk fornyelse. Det kan hende at forhåndskjøpt kreditt ikke kan brukes på kundestøtte. Du kan når som helst oppgradere den gjeldende Azure-kundestøtten din ved å kontakte fakturerings- og abonnementsstøtte.

Hvis du vil ha mer informasjon om Premier Support, blant annet om hvordan du kjøper det, kan du gå til nettstedet for Premier Support.

Vanlige spørsmål

• Submit a support request from the Azure Portal. Simply select "Support" from the menu bar or open the "Help + support" hub. For more detailed information, please review How to create an Azure support request. Access to Subscription Management and billing support is included with your Microsoft Azure subscription, and Technical Support is provided through one of the Azure Support Plans.

• Support is available in markets where Microsoft Azure is offered. Some specific services may not be covered in all regions immediately after General Availability (GA).

• Enterprise Agreement (EA) customers can purchase Azure Standard, ProDirect, and Premier technical support through their Reseller. Developer Support is not available through an Enterprise Agreement.

• Yes, each EA enrollment requires a separate support plan. If you have one Azure Support plan and multiple EA enrollments, then support is only covered under the enrollment the support plan is tied to. Please note that if you have multiple Azure subscriptions under a single EA enrollment with a support plan, then all those subscriptions will have access to Technical Support.

• Manage your support plan subscriptions through the Account Portal.

• To change your support plan, first cancel your existing support plan, then purchase a new support plan.
    • To cancel your support plan, select the support plan subscription you want to cancel and click Cancel subscription.

If you still have questions, open a new support request with the Billing team in the Azure portal. For issue type, select Subscription management, then select the applicable support plan and click Request for cancelation of a subscription.

Azure Support requires commitment for the duration of the subscription term. Cancelation will not result in a pro-rated refund.

Flere vanlige spørsmål

Se andre støtteabonnementer for Azure

Kundestøtte for Azure Government

Omfatter et utvalg støttealternativer utformet for offentlige instanser i USA

Mer informasjon

Brukerstøtte for Azure Tyskland

Omfatter en rekke støttealternativer utformet for å samsvare med Azure Tysklands personvernstandarder

Mer informasjon

StorSimple-støtte

Microsoft tilbyr fleksible støttealternativer for kunder som har StorSimple-foretakslagring

Mer informasjon

Azure-partnerstøtte

Tilbyr flere fleksible støttealternativer som hjelper deg med å fortsette å vokse og tilby kundene dine best mulig service