Støtteabonnementer for Azure

Utforsk utvalget av Azure-kundestøttealternativer og velg abonnementet som passer deg best, om du er en utvikler som nettopp har begynt med skyløsninger eller en større organisasjon som distribuerer forretningskritiske, strategiske applikasjoner.

Basic Developer

Støtte for kjøp

Standard

Støtte for kjøp

Professional Direct

Støtte for kjøp

Premier

Kontakt Premier

Område Microsoft Azure:
Støtte for fakturering og abonnement samt nettbasert selvhjelp
Microsoft Azure:
Forsøk og ikke-produksjonsmiljø
Microsoft Azure:
Produksjonsoverbelastningsmiljø
Microsoft Azure:
Forretningskritisk avhengighet
Alle Microsoft-produkter, inkludert Azure:
Betydelig avhengighet på tvers av flere produkter
Kundeservice og fellesskap Tilgang døgnet rundt til kundeservice, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Tilgang døgnet rundt til kundeservice, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Tilgang døgnet rundt til kundeservice, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Tilgang døgnet rundt til kundeservice, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora Tilgang døgnet rundt til kundeservice, dokumentasjon, hvitbøker og støttefora
Beste praksiser Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger Tilgang til fullstendige Azure Advisor-anbefalinger
Tilstandsstatus og varslinger Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API Tilgang til personlig Service Health-instrumentbord og Health API
Teknisk kundestøtte Ikke tilgjengelig Tilgang til støtteteknikere via e-post i åpningstiden1 Tilgang døgnet rundt til støtteteknikere via e-post og telefon Tilgang døgnet rundt til støtteteknikere via e-post og telefon Tilgang døgnet rundt til støtteteknikere via e-post og telefon
Hvem kan åpne saker? Ikke tilgjengelig Ubegrenset antall kontakter/saker Ubegrenset antall kontakter/saker Ubegrenset antall kontakter/saker Ubegrenset antall kontakter/saker
Støtte for programvare fra tredjepart Ikke tilgjengelig Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering Veiledning og feilsøking vedrørende interoperabilitet og konfigurering
Alvorsgrad og svartider Ikke tilgjengelig Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 8 timer (innenfor åpningstiden)1
Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 8 timer (innenfor åpningstiden)1
Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B):
< 4 timer
Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A):
< 1 time
Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 4 timer (innenfor åpningstiden)1
Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A):
< 1 time
Minimal forretningspåvirkning (alvorsgrad C):
< 4 timer (innenfor åpningstiden)1
Moderat forretningspåvirkning (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk forretningspåvirkning (alvorsgrad A):
< 1 time
< 15 minutter (med Azure Rapid Response)
Arkitekturstøtte Ikke tilgjengelig Generell veiledning Generell veiledning Arkitekturveiledning basert på anbefalte fremgangsmåter fra ProDirect-leveringsansvarlig Kundespesifikk arkitekturstøtte, blant annet designgjennomganger, finjustering av ytelse samt hjelp til konfigurering og implementering, fra Microsoft Azure-teknikere.
Driftsstøtte Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Introduksjonstjenester, tjenestegjennomganger, Azure Advisor-konsultasjoner Tjenestegjennomganger og -rapportering fra teknisk kontoansvarlig
Opplæring Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Nettseminarer fra Azure Engineering Nettseminarer og opplæring ved behov fra Azure Engineering
Proaktiv veiledning Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig ProDirect-leveringsansvarlig Egen teknisk kontoansvarlig
Oppstartsstøtte Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Azure Event Management (tilgjengelig mot tilleggsgebyr)
Priser Ikke tilgjengelig $29 per mnd $100 per mnd2 $1000 per mnd Kontakt oss

1 For de fleste land er åpningstidene fra 09.00 til 17.00 på ukedager (helgedager og offentlige fridager er ikke inkludert). For Nord-Amerika er åpningstidene fra 06.00 til 18.00, Stillehavskysten, fra mandag til fredag bortsett fra offentlige fridager. I Japan er åpningstidene fra 09.00 til 17.30 på ukedagene.

2 Prise for abonnementet Azure Standard Support forblir $300 (eller lokalt tilsvarende) for kunder med foretaksavtale. Tilbudet for oppgradering av kundestøtteabonnementet for foretaksavtale er spesifikt utformet for de som kjøpte Azure under en foretaksavtale og det tilbyr ekstra fordeler.

Kjøpsalternativer

Microsoft Premier-, Azure Professional Direct- og Azure Standard-støtteavtaler kan kjøpes som en del av foretaksavtalen gjennom salgsrepresentanten din, og de er underlagt vilkårene i foretaksavtalen. Developer Support er ikke tilgjengelig via foretaksavtaler. Azure Professional Direct, Standard, og Developer kan også kjøpes på nett, utenom hvor Azure ble kjøpt gjennom en foretaksavtale (EA).

Azure kundestøtteplaner krever at du binder deg for hele abonnementsperioden. Annullering gir ikke rett til refusjon av hele beløpet. Godkjente betalingstyper for kjøp på nett er begrenset til kreditt- og debetkort, med mindre bruk av faktura er godkjent tidligere. Legg merke til at vi ikke godtar forhåndsbetalte og virtuelle kredittkort. Du blir fakturert månedlig sammen med Azure-abonnementet ditt. Støtteabonnementet vil som standard fornyes automatisk. Du blir varslet via e-post når fornyelsestidspunktet nærmer seg. Du kan når som helst deaktivere automatisk fornyelse. Det kan hende at forhåndskjøpt kreditt ikke kan brukes på kundestøtte. Du kan når som helst oppgradere den gjeldende Azure-kundestøtten din ved å kontakte fakturerings- og abonnementsstøtte.

Hvis du vil ha mer informasjon om Premier Support, blant annet om hvordan du kjøper det, kan du gå til nettstedet for Premier Support.

Vanlige spørsmål

• Kundestøtte er tilgjengelig i de markedene der Microsoft Azure tilbys. Det kan hende at enkelte spesifikke tjenester ikke dekkes i alle områder umiddelbart etter at de har blitt generelt tilgjengelige.

• Microsoft Azure-abonnementet omfatter abonnementsstøtte (for eksempel angående fakturering, kvotejustering eller kontooverføring) uten ytterligere kostnader. Du kan starte forespørselen i Azure Portal. I tillegg gir Microsoft Azure-abonnementene tilgang til statusinstrumentbordet for Azure og Azure-foraene som hjelp med å feilsøke problemer.

• Vi har utformet Azure-støtteabonnementene våre slik at de skal dekke ulike forretningsbehov. Betalte støtteabonnementer gir tilgang til teknisk kundestøtte for reparasjonsproblemer døgnet rundt. Høye støtteabonnementsnivåer tilbyr raskere første svartider og tilgang til rådgivning, vurderinger for konfigurasjonsoptimalisering og andre fordeler. Du finner mer informasjon om eksisterende støtteabonnementer på siden for Azure-støtteabonnementer.

Azure Stack dekkes av støtteabonnementene Standard, Pro Direct og Premier.

• Ja. Azure Stack er en utvidelse av Azure og støtten for Azure Stack er inkludert i de betalte kundestøtteplanene Standard, Professional Direct og Premier. Vær oppmerksom på at Stack ikke er inkludert i den betalte kundestøtteplanen Developer.

• Ja, hver foretaksavtaleregistrering krever et eget støtteabonnement. Hvis du har ett Azure-støtteabonnement og flere foretaksavtaleregistreringer, dekkes kundestøtten bare for den registreringen som støtteabonnementet er knyttet til. Vær oppmerksom på at hvis du har flere Azure-abonnementer under én foretaksavtaleregistrering med støtteabonnement, får alle Azure-abonnementene tilgang til teknisk kundestøtte.

• Kunder med foretaksavtale kan kjøpe teknisk Azure Standard-, ProDirect- og Premier-kundestøtte via forhandleren. Developer Support er ikke tilgjengelig via en foretaksavtale.

Flere vanlige spørsmål

Se andre støtteabonnementer for Azure

Kundestøtte for Azure Government

Omfatter et utvalg støttealternativer utformet for offentlige instanser i USA

Mer informasjon

Brukerstøtte for Azure Tyskland

Omfatter en rekke støttealternativer utformet for å samsvare med Azure Tysklands personvernstandarder

Mer informasjon

StorSimple-støtte

Microsoft tilbyr fleksible støttealternativer for kunder som har StorSimple-foretakslagring

Mer informasjon

Azure-partnerstøtte

Tilbyr flere fleksible støttealternativer som hjelper deg med å fortsette å vokse og tilby kundene dine best mulig service