Støtteabonnementer for Azure

Utforsk utvalget av Azure-kundestøttealternativer og velg abonnementet som passer deg best, om du er en utvikler som nettopp har begynt med skyløsninger eller en større organisasjon som distribuerer forretningskritiske, strategiske applikasjoner.

Sammenligning av abonnementer

Støtteabonnementer for Azure Inkludert med Azure Developer

Støtte ved oppgradering

Standard

Støtte ved oppgradering

Professional Direct

Støtte ved oppgradering

Premier

Kontakt Premier

Best for: Støtte for fakturering og abonnement samt nettbasert selvhjelp Forsøk og ikke-produksjonsmiljø Produksjonsoverbelastningsmiljø Forretningskritisk avhengighet Betydelig avhengighet på tvers av flere produkter
Kundestøttealternativer Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Alle Microsoft-produkter
Twitter @AzureSupport & Forum 1
Teknisk støtte for problemer med Azure-tjeneste via Ressurstilstand 2,3
Inkludert støtte for Azure Stack
Ubegrenset, døgnåpen fakturerings- og abonnementsstøtte
Ubegrenset døgnåpen teknisk støtte, inkludert ikke-Microsoft teknologi som kjører på Azure Tom Bare i åpningstiden 3
Rådgivningstjenester Tom Tom Tom Begrenset rådgivning Kundespesifikk
Eskalering og kontoadministrasjon Tom Tom Tom Samlet kontoadministrasjon Tilordnet kontoadministrasjon
Første svartid 3 Tom < 8 timer <2 timer <1 time <15 minutter (med Azure Rapid Response) eller <1 time (uten Azure Rapid Response)
Maksimal alvorsgrad3 Tom C A A A
Månedlige kostnader Tom $29.0 per mnd $300.0 per mnd $1000.0 per mnd Kontakt oss
Støtteabonnementer for Azure 4 Tom Developer

Støtte ved oppgradering

Standard

Støtte ved oppgradering

Professional Direct

Støtte ved oppgradering

Premier

Kontakt Premier

1To forumalternativer for Azure på nettet: MSDN og Stack Overflow. MSDN tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til Microsoft.

2 Døgnåpen teknisk støtte for serviceproblemer med utvalgte Azure-tjenester (virtuell maskin, nettapp, SQL database, Azure Cosmos DB, Redis Cache) via Ressurstilstand i Azure Portal. Ekstra tjenester vil bli lagt til over tiden.

3Oppgitt første responstid (IRT) gjelder for maksimal alvorlighetsgrad for hvert tilbud og er raskeste IRT som er tilgjengelig for hvert tilbud. Lavere alvorsgrader har lengre første svartid. For mer informasjon kan du gå til siden Azure-støtteomfang og svartid.

4 StorSimple-støtte leveres for det første året for den fysiske enheten til kundens neste årlige Enterprise-avtale, deretter må kunden kjøpe et støtteabonnement for StorSimple-enhet i tillegg til Azure-støtteabonnementet, du finner mer informasjon på https://msdn.microsoft.com/library/mt433077.aspx.

Hent dataarket for Azure kundestøtte

Vanlige spørsmål

Azure Government- og Azure Tyskland-kunder

Støtteabonnementene og prisene på denne siden gjelder for Azure-kunder og omfatter ikke abonnementer for Azure Government- og Azure Tyskland-kunder.

Brukerstøtte for Azure Government omfatter et utvalg støttealternativer utformet for offentlige instanser i USA. Les mer.

Azure-støtte i Tyskland inkluderer et utvalg av støttealternativer utformet etter Azure Tysklands personvernstandarder. Les mer.

Kjøpsalternativer

Azure Premier-, Professional Direct- og Standard Support-avtaler kan kjøpes som en del av foretaksavtalen (EA) din gjennom salgsrepresentanten og er underlagt vilkårene for denne. Developer Support er ikke tilgjengelig via foretaksavtaler. Azure Professional Direct, Standard, og Developer kan også kjøpes på nett, utenom hvor Azure ble kjøpt gjennom en foretaksavtale (EA).

Abonnementsperioden er seks måneder. Godkjente betalingstyper for kjøp på nett er begrenset til kreditt- og debetkort, med mindre bruk av faktura er godkjent tidligere. Legg merke til at vi ikke godtar forhåndsbetalte og virtuelle kredittkort. Du blir fakturert månedlig sammen med Azure-abonnementet ditt. Det kan hende at forhåndskjøpt kreditt ikke kan brukes på kundestøtte. Du kan når som helst oppgradere den gjeldende Azure-kundestøtten din ved å kontakte fakturerings- og abonnementsstøtte.

Hvis du vil ha mer informasjon om Premier Support, blant annet om hvordan du kjøper det, kan du gå til nettstedet for Premier Support.

Tilbudstilgjengelighet

Azure Developer-, Standard- og Professional Direct Support-abonnementene er generelt tilgjengelige i alle markeder der Microsoft Azure tilbys.

Fornyelsespolicy

Støtteabonnementet vil som standard fornyes automatisk. Du blir varslet via e-post når fornyelsestidspunktet nærmer seg. Du kan når som helst deaktivere automatisk fornyelse.

Retningslinjer for kansellering

Azure kundestøtteplaner krever at du binder deg for hele abonnementsperioden. Annullering gir ikke rett til refusjon av hele beløpet.