USD 100/måned

• Mulighet til å sende inn problemer til kundestøtte døgnet rundt

• Rask første svartid for kundeserviceproblemer

• Mulighet til å angi alvorlighetsgrad for problemer

Standard-detaljer

Kundestøttealternativer Microsoft Azure

Kundestøtte for administrasjon av regninger og abonnementer er inkludert for alle Azure-kunder

Mulighet til å sende inn kundeserviceproblemer døgnet rundt1

Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft (se vanlige spørsmål)

Microsoft hjelper Azure-kunder med problemer relatert til utvalgte teknologier fra andre enn Microsoft.

Innsending av hendelse

Nettbasert

< 1 timer

Maksimal alvorsgrad2

«A» (kritisk forretningspåvirkning)

1 Døgnet rundt på engelsk for alvorsgrad A og B samt på japansk for alvorsgrad A. For andre språk og alvorsgrader tilbys kundestøtte innenfor lokale åpningstider.

2 Maksimal alvorsgrad (forretningspåvirkning) for Standard er «A» uansett språk. Alvorlighetsgrad: A (høyeste nivå for påvirkning), B, C

Sammenlign abonnementer

Last ned dataark for støtteabonnementer for Azure

Inkludert for alle Azure-kunder og -partnere

• Kundestøtte er tilgjengelig på ti språk: Engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, forenklet kinesisk, kinesisk (tradisjonell), koreansk og japansk.
  • Ubegrenset abonnementsadministrasjon (for eksempel fakturering, kvotejusteringer og kontooverføringer).
  • To alternativer for Internett-forum for Azure: Microsoft Q&A og Stack Overflow. Microsoft Q&A tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenesteinstrumentbord

Les mer om andre abonnementer

PRODIRECT

Azure ProDirect-tilbudet passer best for mellomstore og store bedrifter med betydelig forretningskritisk bruk av Microsoft Azure.

DEVELOPER

Azure Developer-tilbudet passer for virksomheter eller enkeltpersoner som bruker Microsoft Azure i et miljø som ikke driver produksjon, eller for utprøving og evaluering.