Hopp over navigasjon

Azure-kundestøtte: Standard

Azure Standard-tilbudet er et godt valg for små og mellomstore bedrifter med minimal forretningskritisk avhengighet av Microsoft Azure.

• Mulighet til å sende inn støttesaker døgnet rundt
  • Rask innledende respons på støttesaker
  • Mulighet til å angi alvorlighetsgrad for problemer
$100 per måned

Standard-detaljer

Kundestøttealternativer Microsoft Azure
Støtte for fakturering og abonnement er inkludert for alle Azure-kunder Tilgjengelig
Mulighet til å sende inn støttesaker døgnet rundt1 Tilgjengelig
Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft (se vanlige spørsmål) Microsoft hjelper Azure-kunder med problemer relatert til utvalgte teknologier fra andre enn Microsoft.
Innsending av hendelse Nettbasert
Tid før første svar < 1 timer
Maksimal alvorsgrad2 «A» (kritisk forretningspåvirkning)

1 Døgnet rundt på engelsk for alvorsgrad A og B samt på japansk for alvorsgrad A. For andre språk og alvorsgrader tilbys kundestøtte innenfor lokale åpningstider.

2 Maksimal alvorsgrad (forretningspåvirkning) for Standard er «A» uansett språk. Alvorsgrad: A (høyeste nivå for påvirkning), B, C

Inkludert for alle Azure-kunder og -partnere

• Kundestøtte på ni språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, tradisjonelt kinesisk, koreansk og japansk.
  • ubegrenset abonnementsadministrasjon (for eksempel fakturering, kvotejusteringer, kontooverføringer).
  • To nettforumalternativer for Azure: Microsoft Q&A og Stack Overflow. Microsoft Q&A er en Microsoft-nettbasert ressurs. Stack Overflow er ikke tilknyttet Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Instrumentbord for Azure-tjeneste

Les mer om andre abonnementer

PRODIRECT

Azure ProDirect-tilbudet passer best for mellomstore og store bedrifter med betydelig forretningskritisk bruk av Microsoft Azure.

Finn ut mer

DEVELOPER

Azure Developer-tilbudet passer for virksomheter eller enkeltpersoner som bruker Microsoft Azure i et miljø som ikke driver produksjon, eller for utprøving og evaluering.

Finn ut mer