Azure-kundestøtte: Standard

Azure Standard-tilbudet er et godt valg for små og mellomstore bedrifter med minimal forretningskritisk avhengighet av Microsoft Azure.

$300 per mnd

Standard-detaljer

Kundestøttealternativer Microsoft Azure
Ubegrenset, døgnåpen fakturerings- og abonnementsstøtte1 Inkluderer
Ubegrenset, døgnåpen teknisk støtte1 Inkluderer
Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft (se vanlige spørsmål) Microsoft hjelper Azure-kunder med problemer relatert til utvalgte teknologier fra andre enn Microsoft.
Innsending av hendelse Nettbasert
Første svartid <2 timer
Maksimal alvorsgrad2 «A» (kritisk forretningspåvirkning)

1 Døgnet rundt på engelsk for alvorsgrad A og B samt på japansk for alvorsgrad A. For andre språk og alvorsgrader tilbys kundestøtte innenfor lokale åpningstider.

2 Maksimal alvorsgrad (forretningspåvirkning) for Standard er «A» uansett språk. Alvorsgrad: A (høyeste nivå for påvirkning), B, C

Inkludert for alle Azure-kunder og -partnere

• Kundestøtte tilbys på ni språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (tradisjonell), koreansk og japansk.
  • Ubegrenset abonnementsadministrasjon (for eksempel fakturering, kvotejusteringer og kontooverføringer)
  • To forumalternativer for Azure på nettet: MSDN og Stack Overflow. MSDN tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenesteinstrumentbord

Les mer om andre abonnementer

PREMIER

Premier-tilbudet passer godt for store eller globale foretak med strategisk og forretningskritisk avhengighet av Microsoft-produkter, blant annet Azure.

Mer informasjon

PRODIRECT

Azure ProDirect-tilbudet passer best for mellomstore og store bedrifter med betydelig forretningskritisk bruk av Microsoft Azure.

Mer informasjon

DEVELOPER

Azure Developer-tilbudet passer for virksomheter eller enkeltpersoner som bruker Microsoft Azure i et miljø som ikke driver produksjon, eller for utprøving og evaluering