Azure-kundestøtte: Standard

Azure Standard-tilbudet er et godt valg for små og mellomstore bedrifter med minimal forretningskritisk avhengighet av Microsoft Azure.

$100 per mnd 3

Standard-detaljer

Kundestøttealternativer Microsoft Azure
Ubegrenset, døgnåpen fakturerings- og abonnementsstøtte1 Inkluderer
Ubegrenset, døgnåpen teknisk støtte1 Inkluderer
Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft (se vanlige spørsmål) Microsoft hjelper Azure-kunder med problemer relatert til utvalgte teknologier fra andre enn Microsoft.
Innsending av hendelse Nettbasert
Første svartid <1 timer
Maksimal alvorsgrad2 «A» (kritisk forretningspåvirkning)

1 Døgnet rundt på engelsk for alvorsgrad A og B samt på japansk for alvorsgrad A. For andre språk og alvorsgrader tilbys kundestøtte innenfor lokale åpningstider.

2 Maksimal alvorsgrad (forretningspåvirkning) for Standard er «A» uansett språk. Alvorsgrad: A (høyeste nivå for påvirkning), B, C

3 Prise for abonnementet Azure Standard Support forblir $300 (eller lokalt tilsvarende) for kunder med foretaksavtale. Tilbudet for oppgradering av kundestøtteabonnementet for foretaksavtale er spesifikt utformet for de som kjøpte Azure under en foretaksavtale og det tilbyr ekstra fordeler.

Inkludert for alle Azure-kunder og -partnere

• Kundestøtte tilbys på ni språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (tradisjonell), koreansk og japansk.
  • Ubegrenset abonnementsadministrasjon (for eksempel fakturering, kvotejusteringer og kontooverføringer)
  • To forumalternativer for Azure på nettet: MSDN og Stack Overflow. MSDN tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenesteinstrumentbord

Les mer om andre abonnementer

PREMIER

Premier-tilbudet passer godt for store eller globale foretak med strategisk og forretningskritisk avhengighet av Microsoft-produkter, blant annet Azure.

Mer informasjon

PRODIRECT

Azure ProDirect-tilbudet passer best for mellomstore og store bedrifter med betydelig forretningskritisk bruk av Microsoft Azure.

Mer informasjon

DEVELOPER

Azure Developer-tilbudet passer for virksomheter eller enkeltpersoner som bruker Microsoft Azure i et miljø som ikke driver produksjon, eller for utprøving og evaluering