Hopp over navigasjon

Azure-kundestøtte

Støttealternativer for å dekke dine behov enten du akkurat har startet eller allerede distribuerer forretningskritiske arbeidsbelastninger på Azure.

Få hjelp fra Azure-eksperter for bedriften din

Prøveversjon, testing og utvikling

Hvis du bruker Azure i et miljø hvor det ikke drives produksjon eller bare tester det ut, gir Developer-abonnementet ubegrenset teknisk støtte i åpningstidene.

Produksjonsarbeidsbelastninger

Når du kjører en produksjonsarbeidsbelastning på Azure og trenger rask respons, gir Standard-abonnementet ubegrenset teknisk støtte døgnet rundt.

Forretningskritiske funksjoner

Hvis du trenger raskere responstid, proaktiv overvåking og eskaleringsadministrasjon for alvorlige hendelser fra et team som samarbeider om kontoadministrasjonen din, velger du Professional Direct Support.

Omfattende Microsoft-teknologistøtte

Hvis du trenger bedriftsomfattende støtte for Azure og andre Microsoft-teknologier, kan du vurdere Premier Support.

Velg et støtteabonnement

Trenger du Azure DevOps-støtte? Vis støttealternativer

Send inn en støtteforespørsel

Tweet oss på @AzureSupport

Gratis ressurser

Dokumentasjon og veiledning

Utforsk oppstartsveiledninger, SDK-er, verktøy, dokumentasjon og mer.

Vanlige spørsmål om kundestøtte

Forstå Azures støtteabonnementer, terminologi og hvordan du bruker støtte.

Registreringsproblemer

Feilsøk problemer under registrering for Azure.

Lær om fakturering

Få tips til hvordan du kan overvåke bruken og forstå fakturaen din.

Azure Advisor

Få personlige anbefalinger for å optimalisere dine Azure-ressurser.

Azure Service Health

Få tilpasset veiledning og støtte for når problemer i Azure-tjenestene påvirker deg.

Serviceavtaler

Les serviceavtalene for å finne ut mer om oppetidsgarantier og kredittpolicyer for nedetid.

Støttefellesskap

Kommuniser med Microsofts teknikere og eksperter i Azure-fellesskapet.

Er du på jakt etter spesifikke Azure DevOps-ressurser? Utforsk nå

Kunnskapssenter

Søk i kunnskapssenteret for å finne svar på vanlige støttespørsmål.

Se hvordan Azures kundestøtte gir kundene bedre resultater

Samsung reduserer kostnadene og øker påliteligheten for smart-TV-tjenester med skybaserte løsninger.

Leverandør av forvaltede tjenester bruker forbedret støttetjeneste til å utvide skybasert virksomhet.

Websalg stiger med 200 % når Garuda flytter e-handelsområder med åpen kildekode til Microsoft-skyen.

Finansselskaper får stort utbytte av å innføre anbefalte fremgangsmåter.