Azure-kundestøtte

Støttealternativer for å dekke dine behov enten du akkurat har startet eller allerede distribuerer forretningskritiske arbeidsbelastninger på Azure.

Få hjelp fra Azure-eksperter for bedriften din

Prøveversjon, testing og utvikling

Hvis du bruker Azure i et miljø hvor det ikke drives produksjon eller bare tester det ut, vil Developer-abonnementet gi ubegrenset teknisk støtte i åpningstidene.

Finn ut mer om Developer Support

Produksjonsarbeidsbelastninger

Når du kjører en produksjonsarbeidsbelastning på Azure og trenger rask respons, gir Standard-abonnementet ubegrenset teknisk støtte døgnet rundt.

Finn ut mer om Standard Support

Forretningskritiske funksjoner

Hvis du trenger raskere responstid, proaktiv overvåking og eskaleringsadministrasjon for alvorlige hendelser fra et team som samarbeider om kontoadministrasjonen din, velger du Professional Direct Support.

Finn ut mer om Professional Direct Support

Hvis du trenger bedriftsomfattende støtte for Azure og andre Microsoft-teknologier, kan du vurdere Premier Support.

Gratis ressurser

Azure Service Health

Få tilpasset veiledning og støtte for når problemer i Azure-tjenestene påvirker deg.*

@AzureSupport

Få kontakt på Twitter for å få tilgang til eksperter og svar du trenger.

Støttefellesskap

Kommuniser med Microsofts teknikere og eksperter i Azure-fellesskapet.

Dokumentasjon og veiledning

Utforsk oppstartsveiledninger, SDK-er, verktøy, dokumentasjon og mer.

Azure Advisor

Få personlige anbefalinger for å optimalisere dine Azure-ressurser.*

Vanlige spørsmål om kundestøtte

Forstå Azures støtteabonnementer, terminologi og hvordan du bruker støtte.

Lær om fakturering

Få tips til hvordan du kan overvåke bruken og forstå fakturaen din.

Registreringsproblemer

Feilsøk problemer under registrering for Azure.

Logg på for å opprette og administrere støtteforespørsler.

*Krever en Azure-konto.

Se hvordan Azures kundestøtte gir kundene bedre resultater

Samsung reduserer kostnadene og øker påliteligheten for smart-TV-tjenester med skybaserte løsninger.

Leverandør av forvaltede tjenester bruker forbedret støttetjeneste til å utvide skybasert virksomhet.

Professional Direct hjelper voksende nettbasert sportsplattform med å få mest mulig ut av Azure.

Websalg stiger med 200 % når Garuda flytter e-handelsområder med åpen kildekode til Microsoft-skyen.

Finansselskaper får stort utbytte av å innføre anbefalte fremgangsmåter.