Azure-kundestøtte

Støttealternativer for å dekke dine behov enten du akkurat har startet eller allerede distribuerer forretningskritiske arbeidsbelastninger på Azure.

Få brukerstøtte når du trenger det

Sørg for at Azure fungerer som den skal, med selvhjelpressurser og teknisk støtte. For fakturerings- og abonnementsstøtte må du logge deg på for å sende inn og håndtere forespørsler. Hvis du har andre behov, kan du se nærmere på kundestøttealternativene nedenfor.

Har du allerede et støtteabonnement? Logg på

Se nærmere på abonnementer som passer til dine behov

Prøveversjon, testing og utvikling

Hvis du bruker Azure i et miljø hvor det ikke drives produksjon eller bare tester det ut, gir Developer-abonnementet ubegrenset teknisk støtte i åpningstidene.

Produksjonsarbeidsbelastninger

Når du kjører en produksjonsarbeidsbelastning på Azure og trenger svar raskt, kan du få ubegrenset teknisk støtte ved behov med Standard-abonnementet.

Forretningskritiske funksjoner

Hvis du trenger raskere svartid, rådgivningstjenester og eskaleringsadministrasjon for alvorlige hendelser fra et team som samarbeider om kontoadministrasjonen, velger du Professional Direct Support.

Omfattende Microsoft-teknologistøtte

Hvis du trenger bedriftsomfattende støtte for Azure og andre Microsoft-teknologier, bør du vurdere Enterprise-støtte.

Komme i gang

Dokumentasjon og veiledninger

Se nærmere på oppstartsveiledninger, SDK-er, verktøy og dokumentasjon.

Vanlige spørsmål om kundestøtte

Få mer informasjon om hvordan du bruker et støtteabonnement.

Veiledningsvideoer

Lær om nye funksjoner i demonstrasjoner fra programadministratorer for Azure-portalen i spørsmål-og-svar-format.

Hjelp til pålogging i portalen

Feilsøk problemer med å logge på Azure.

Microsoft Learn

Fordyp deg i et emne gjennom veiledede læreprogrammer, eller lær hvordan du utfører en bestemt oppgave, ved hjelp av enkeltmoduler.

Styrk driften i skyen

Lær om fakturering

Bruk funksjonene for kostnadsadministrasjon og fakturering i Azure til å overvåke, kontrollere og optimalisere Azure-investeringen.

Azure Service Health

Få tilpasset veiledning og kundestøtte for problemer med Azure-tjenesten.

Azure Advisor

Få personlige anbefalinger for å optimalisere dine Azure-ressurser.

Serviceavtaler

Les om oppetidsgarantier og kredittpolicyer for nedetid.

Hjelp fra fellesskap

Kommuniser med Microsofts teknikere og eksperter i Azure-fellesskapet.

Tweet oss på @AzureSupport

Få kontakt på Twitter

Kunnskapssenter

Søk i Kunnskapssenteret for å finne svar på vanlige støttespørsmål.

Se hvordan Azures kundestøtte gir kundene bedre resultater

Samsung reduserer kostnadene og øker påliteligheten for smart-TV-tjenester med skybaserte løsninger.

Leverandør av forvaltede tjenester bruker forbedret støttetjeneste til å utvide skybasert virksomhet.

Websalg stiger med 200 % når Garuda flytter e-handelsområder med åpen kildekode til Microsoft-skyen.

Finansselskaper får stort utbytte av å innføre anbefalte fremgangsmåter.

Trenger du Azure DevOps-støtte? Vis støttealternativer