Synlogic BV

Synlogic BV

Synlogic BV profile is not available in English (India). The information is available in Nederlands.

Overview

Synlogic koppelt al 10 jaar de ambitie van ondernemers aan innovatieve oplossingen. Hiervoor gebruiken we voornamelijk cloudoplossingen vanuit de Microsoft Public Cloud.

Security
We hanteren Microsoft Public Cloud oplossingen zoals Azure AD Premium, Multifactor Authentication en Intune vanuit de Enterprise Mobility + Security Suite. Door inzet van Windows Defender Advanced Threat Protection controleren we het gedrag van de gebruikers en systemen in eventuele onregelmatigheden vast te stellen.
Door inzet van deze oplossingen helpen we bedrijven de veiligheid van hun bedrijfsprocessen, data en digitale identiteiten te verbeteren. Opdat ze veilig de digitale transformatie door kunnen maken zonder zich zorgen te hoeven maken om de veiligheid en concessies hoeven te doen voor gemak.

Azure Advisors
Synlogic helpt ICT-organisaties door de Azure journey opdat zij het gehele pad doorlopen van Onboard naar Activate en Accelerated. Wij zorgen ervoor dat ICT-organisaties self-propelled worden en de wind onder de vleugels van Azure consumption krijgen opdat zij hun klanten kunnen helpen met digitale transformatie.
Wij van Synlogic hebben een passie en liefde voor ons vak, de innovatie en bovenal de mens. Om deze reden helpen we niet alleen eindgebruikers maar ook ICT-organisaties door inzet van Microsoft Public Cloud oplossingen. Door middel van enthousiasmeren, concrete businesscases en het beschikbaar stellen van relevante content helpen wij hen van € 0,- naar ten minste € 1.000,- Azure consumption per maand. Uiteindelijk herkennen zij zelfstandig situaties bij hun klant en kunnen Microsoft Public Cloud oplossingen implementeren, waarmee de bedrijfsprocessen van hun klanten worden verbeterd. Zij zijn instaat kansen te herkennen en een repeterend businessmodel te maken die toekomstgericht is.

Synlogic, ICT opdat de mensen …

Contact us

Visit website

+31 38 454 22 60

info@synlogic.nl

Related Azure Products

Azure Solutions