29 USD/måned

• Reaktiv teknisk kundestøtte
  • Støtte for teknologier fra andre enn Microsoft som kjører i Azure
  • Rimeligste alternativ for teknisk kundestøtte

Utviklerdetaljer

Kundestøttealternativer Microsoft Azure
Kundestøtte for administrasjon av regninger og abonnementer er inkludert for alle Azure-kunder
Mulighet til å sende inn kundeserviceproblemer døgnet rundt1
Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft (se vanlige spørsmål) Microsoft hjelper Azure-kunder med problemer relatert til utvalgte teknologier fra andre enn Microsoft.
Innsending av hendelse Nettbasert
Første svartid < 8 timer1
Maksimal alvorsgrad2 "C" (minimal forretningspåvirkning)

1 For de fleste land er åpningstidene fra 09.00 til 17.00 på ukedager (helger og offentlige fridager er ikke inkludert). For Nord-Amerika er åpningstidene fra 06.00 til 18.00, Stillehavskysten, fra mandag til fredag bortsett fra offentlige fridager. I Japan er åpningstidene fra 09.00 til 17.30 på ukedagene.

2  Maksimal alvorsgrad (forretningspåvirkning) for utviklere er "C" uansett språk. Alvorsgrad "C" er det laveste nivået av forretningspåvirkning.

Inkludert for alle Azure-kunder og -partnere

• Kundestøtte er tilgjengelig på ni språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (tradisjonell), koreansk og japansk.
  • Ubegrenset abonnementsadministrasjon (for eksempel fakturering, kvotejusteringer og kontooverføringer)
  • To alternativer for Internett-forum for Azure: Microsoft Q&A og Stack Overflow. Microsoft Q&A tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenesteinstrumentbord

Les mer om andre abonnementer

PRODIRECT

Azure ProDirect-tilbudet passer best for mellomstore og store bedrifter med betydelig forretningskritisk bruk av Microsoft Azure.

STANDARD

Azure Standard-tilbudet er et godt valg for små eller mellomstore bedrifter med minimal forretningskritisk avhengighet av Microsoft Azure.