100 USD/måned

• Mulighed for at indsende supportsager døgnet rundt

• Hurtigt indledende svar på supportsager

• Mulighed for at afgøre problemernes alvorsgrad

Standarddetaljer

Supportmuligheder Microsoft Azure

Support til administration af fakturering og abonnementer er tilgængelig for alle Azure-kunder

Mulighed for at indsende supportsager døgnet rundt1

Teknologier, der ikke er Microsofts, som kører på Azure (Se ofte stillede spørgsmål)

Microsoft hjælper Azure-kunder med problemer, der har med udvalgte ikke-Microsoft-teknologier at gøre.

Indsendelse af hændelser

Online

< 1 time

Maksimal alvorsgrad2

"A" (Kritisk påvirkning af virksomhed)

1 Døgnet rundt på engelsk for alvorsgrad A og B og på japansk for alvorsgrad A. For andre sprog og alvorsgrader ydes support inden for normal, lokal arbejdstid.

2 Den maksimale alvorsgrad (påvirkning af virksomhed) for Standard er "A" uanset sprog. Alvorsgrad: A (højeste påvirkningsgrad), B, C

Sammenlign planer

Download dataark om Azure-supportplaner

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Der ydes support på ti sprog: Engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk.
  • Ubegrænset abonnementsadministration (f.eks. fakturering, forbrugsjusteringer, kontooverførsler).
  • To muligheder for onlineforum til Azure: Microsoft Q&A og Stack Overflow. Microsoft Q&A er en online Microsoft-egenskab. Stack Overflow er ikke tilknyttet eller relateret til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Dashboard for Azure-tjeneste

Få mere viden om andre planer

PRODIRECT

Tilbuddet om Azure ProDirect er bedst egnet til mellemstore eller store virksomheder med væsentlig forretningskritisk udnyttelse af Microsoft Azure.

DEVELOPER

Tilbuddet om Azure Developer er egnet til virksomheder eller personer, der bruger Microsoft Azure i et ikke-produktionsmiljø eller til test og evaluering.