Azure Support: Professional Direct (ProDirect)

Tilbuddet om Azure ProDirect er bedst egnet til mellemstore eller store virksomheder med væsentlig forretningskritisk udnyttelse af Microsoft Azure.

$1000 pr. md

ProDirect-detaljer

Supportmuligheder Microsoft Azure
Ubegrænset fakturerings- og abonnementssupport døgnet rundt 1
Ubegrænset teknisk support døgnet rundt 1
Ikke-Microsoft-teknologier, der kører Azure (Læs afsnittet FAQ) Microsoft hjælper Azure-kunder med problemer, der har med udvalgte ikke-Microsoft-teknologier at gøre.
Eskaleringsstyringstjeneste
Rådgivningstjenester (Læs afsnittet FAQ) Vejledning baseret på bedste praksis for:
  • Plan for udrulninger og overførsler
  • Plan for hybridcloudløsninger
  • Høj ydeevne
  • Øg pålidelighed og genoprettelse
  • Øg sikkerheden
Administration af supportkonto
  • Månedlig tjenestevurdering
  • "Spørg eksperterne" online seminar
  • Udvidet nedbrudskommunikation
  • Opstart
Proaktiv overvågning Supportforespørgsler om overvågning af alvorsgrad "A"
Indsendelse af hændelser Online
Indledende svartid < 1 time
Maksimal alvorsgrad 2 "A" (Kritisk påvirkning af virksomhed)

1 Døgnet rundt alle ugens dage på engelsk for alvorsgrad A og B; døgnet rundt alle ugens dage på japansk med alvorsgrad A. For alle andre sprog ydes der support inden for normal arbejdstid.

2 Den maksimale alvorsgrad (påvirkning af virksomhedsdrift) for ProDirect er "A" uanset sprog; alvorsgrad A (højeste påvirkningsgrad af virksomhedsdrift), B, C. Du kan finde flere oplysninger under Supportsvar.

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Der ydes support på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk.
  • Ubegrænset abonnementsadministration (f.eks. fakturering, forbrugsjusteringer, kontooverførsler)
  • Der er to Azure-internetforummuligheder: MSDN og Stack Overflow. MSDN er en Microsoft Online-egenskab. Stack Overflow er ikke tilknyttet eller relateret til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenestedashboard

ProDirect-analyser

Skyllzone Klestrup acast Care.com HomePay Visual Risk

Få mere viden om andre planer

PREMIER

Premier-tilbuddet er velegnet til store eller globale virksomheder med strategisk og forretningskritisk afhængighed af Microsoft-produkter, inklusive Azure.

Få mere at vide

STANDARD

Tilbuddet om Azure Standard er et godt valg for små eller mellemstore virksomheder med minimal forretningskritisk afhængighed af Microsoft Azure.

Få mere at vide

UDVIKLER

Azure Developer er egnet til virksomheder eller personer, der bruger Microsoft Azure i et ikke-produktionsmiljø eller til test og evaluering.