Azure Support: Professional Direct (ProDirect)

Tilbuddet om Azure ProDirect er bedst egnet til mellemstore eller store virksomheder med væsentlig forretningskritisk udnyttelse af Microsoft Azure.

• Hurtigere indledende respons- og eskaleringsstyringstjeneste til problemer med høj prioritet
  • Proaktiv overvågning af forretningskritiske supportproblemer
  • Få kontostyring vha. et puljeinddelt team af ProDirect Managers
$1000 pr. måned

ProDirect-detaljer

Supportmuligheder Microsoft Azure
Ubegrænset fakturerings- og abonnementssupport døgnet rundt1 Tilgængelig
Ubegrænset teknisk support døgnet rundt1 Tilgængelig
Ikke-Microsoft-teknologier, der kører Azure (Læs afsnittet FAQ) Microsoft hjælper Azure-kunder med problemer, der har med udvalgte ikke-Microsoft-teknologier at gøre.
Eskaleringsstyringstjeneste Tilgængelig
API til tekstunderstøttelse (se oplysninger) Tilgængelig
Rådgivningstjenester (Læs afsnittet FAQ) Vejledning baseret på bedste praksis for:
  • Plan for udrulninger og overførsler
  • Plan for hybridcloudløsninger
  • Høj ydeevne
  • Øg pålidelighed og genoprettelse
  • Øg sikkerheden
Puljeinddelt supportkontostyring Et puljeinddeltteam, der er dedikeret til at hjælpe dig med at få maksimalt udbytte af din Azure-tjeneste:
  • Kom godt i gang med ProDirect-sessionen
  • Tjenesteanmeldelser
  • "Spørg eksperterne"-webinarer
  • Udvidet nedbrudskommunikation
  • Azure Advisor-konsultationer
Grupperet team er tilgængeligt på seks sprog: engelsk, spansk, japansk, tysk, fransk (Canada) og portugisisk (Brasilien)
Indsendelse af hændelser Online
Indledende svartid < 1 time
Maksimal alvorsgrad2 "A" (Kritisk påvirkning af virksomhed)

1 Døgnet rundt alle ugens dage på engelsk for alvorsgrad A og B; døgnet rundt alle ugens dage på japansk med alvorsgrad A. For alle andre sprog ydes der support inden for normal arbejdstid.

2 Den maksimale alvorsgrad (påvirkning af virksomhed) for ProDirect er "A" uanset sprog. Alvorsgrad: A (højeste påvirkningsniveau), B, C. Se Svar fra support for at få flere oplysninger.

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Support ydes på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk.
  • Ubegrænset abonnementsadministration (f.eks. fakturering, forbrugsjusteringer, kontooverførsler)
  • To muligheder for onlineforum til Azure: MSDN og Stack Overflow. MSDN er en Microsoft Online-egenskab. Stack Overflow er ikke tilknyttet eller relateret til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenestedashboard

ProDirect-analyser

Få mere viden om andre planer

PREMIER

Premier-tilbuddet er velegnet til store eller globale virksomheder med strategisk og forretningskritisk afhængighed af Microsoft-produkter, inklusive Azure.

Få mere at vide

STANDARD

Tilbuddet om Azure Standard er et godt valg for små eller mellemstore virksomheder med minimal forretningskritisk afhængighed af Microsoft Azure.

Få mere at vide

UDVIKLER

Azure Developer er egnet til virksomheder eller personer, der bruger Microsoft Azure i et ikke-produktionsmiljø eller til test og evaluering.