Azure Support: Professional Direct (ProDirect)

Tilbuddet om Azure ProDirect er bedst egnet til mellemstore eller store virksomheder med væsentlig forretningskritisk udnyttelse af Microsoft Azure.

• Hurtigere indledende respons- og eskaleringsstyringstjeneste til problemer med høj prioritet
  • Proaktiv overvågning af forretningskritiske supportproblemer
  • Få kontostyring vha. et puljeinddelt team af ProDirect Managers
$1000 pr. måned

ProDirect-detaljer

Supportmuligheder Microsoft Azure
Support til fakturerings- og abonnementsstyring er inkluderet for alle Azure-kunder Tilgængelig
Mulighed for at indsende supportproblemer 24/71 Tilgængelig
Ikke-Microsoft-teknologier, der kører Azure (Læs afsnittet FAQ) Microsoft hjælper Azure-kunder med problemer, der har med udvalgte ikke-Microsoft-teknologier at gøre.
Eskaleringsstyringstjeneste Tilgængelig
API til support (se oplysninger) Tilgængelig
Rådgivningstjenester (Se Ofte stillede spørgsmål) Vejledning baseret på bedste praksis for:
  • Plan for udrulninger og overførsler
  • Plan for hybridcloudløsninger
  • Høj ydeevne
  • Øg pålidelighed og genoprettelse
  • Øg sikkerheden
Puljeinddelt supportkontostyring Et puljeinddeltteam, der er dedikeret til at hjælpe dig med at få maksimalt udbytte af din Azure-tjeneste:
  • Kom godt i gang med ProDirect-sessionen
  • Tjenesteanmeldelser
  • "Spørg eksperterne"-webinarer
  • Udvidet nedbrudskommunikation
  • Azure Advisor-konsultationer
Grupperet team er tilgængeligt på seks sprog: engelsk, spansk, japansk, tysk, fransk (Canada) og portugisisk (Brasilien)
Indsendelse af hændelser Online
Indledende svartid < 1 time
Maksimal alvorsgrad2 \"A\" (Kritisk påvirkning af virksomhed)

1 24x7 på engelsk for Sev A og B og på japansk for alvorsgrad A. For andre sprog og alvorsgrader ydes der support i den lokale arbejdstid.

2 Den maksimale alvorsgrad (virksomhedspåvirkning) for ProDirect er "A" uanset sprog. Alvorsgrad: A (højeste påvirkningsniveau), B, C. Se Supportsvar for at få flere oplysninger.

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Support leveres på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, traditionelt kinesisk, koreansk og japansk.
  • Ubegrænset abonnementsstyring (f.eks. fakturering, kvotejusteringer, kontooverførsler)
  • To Azure-onlineforum muligheder: Microsoft Q&A og Stack Overflow. Microsoft Q&A er en Microsoft online-egenskab. Stack Overflow er ikke associeret eller tilknyttet Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenestedashboard

ProDirect-analyser

Få mere viden om andre planer

STANDARD

Tilbuddet om Azure Standard er et godt valg for små eller mellemstore virksomheder med minimal forretningskritisk afhængighed af Microsoft Azure.

Få mere at vide

UDVIKLER

Azure Developer er egnet til virksomheder eller personer, der bruger Microsoft Azure i et ikke-produktionsmiljø eller til test og evaluering.