USD$ 1.000/måned

• Den hurtigste svartid på første henvendelse inden for maksimum en time for supportanmodninger i forbindelse med høj alvorsgrad
  • Eskaleringsstyring af prioriterede problemer
  • Få kontostyring vha. et grupperet team af ProDirect Managers

ProDirect-detaljer

Supportmuligheder Microsoft Azure

Support til administration af fakturering og abonnementer er tilgængelig for alle Azure-kunder

Mulighed for at indsende supportsager døgnet rundt1

Teknologier, der ikke er Microsofts, som kører på Azure (Se ofte stillede spørgsmål)

Microsoft hjælper Azure-kunder med problemer, der har med udvalgte ikke-Microsoft-teknologier at gøre.

Eskaleringsstyring

API til support (se detaljer)

Vejledning baseret på bedste praksis for:

• Plan for udrulninger og overførsler
  • Plan for løsninger til hybridsky
  • Styrk ydeevnen
  • Øg pålidelighed og genoprettelse
  • Øg sikkerheden

Grupperet styring af servicekonto

Et grupperet team, der er dedikeret til at hjælpe dig med at få maksimalt udbytte af din Azure-tjeneste:

• Kom godt i gang med ProDirect-sessionen
  • Tjenesteanmeldelser
  • "Spørg eksperterne"-webinarer
  • Udvidet nedbrudskommunikation
  • Azure Advisor-konsultationer

Grupperet team er tilgængeligt på seks sprog: engelsk, spansk, japansk, tysk, fransk (Canada) og portugisisk (Brasilien)

Indsendelse af hændelser

Online

< 1 time

Maksimal alvorsgrad2

"A" (Kritisk påvirkning af virksomhed)

1 Døgnet rundt på engelsk for alvorsgrad A og B og på japansk for alvorsgrad A. For andre sprog og alvorsgrader ydes support inden for normal, lokal arbejdstid.

2 Den maksimale alvorsgrad (påvirkning af virksomhed) for ProDirect er "A" uanset sprog: Alvorsgrad: A (højeste påvirkningsniveau), B, C. Se Svar fra support for at få flere oplysninger.

Sammenlign planer

Download dataark om Azure-supportplaner

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Support ydes på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk.
  • Ubegrænset abonnementsadministration (f.eks. fakturering, forbrugsjusteringer, kontooverførsler)
  • To muligheder for onlineforum til Azure: Microsoft Q&A og Stack Overflow. Microsoft Q&A er en online Microsoft-egenskab. Stack Overflow er ikke tilknyttet eller relateret til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Dashboard for Azure-tjeneste

ProDirect-casestudier

Få mere viden om andre planer

STANDARD

Azure Standard er et godt valg for små eller mellemstore virksomheder med minimal forretningskritisk afhængighed af Microsoft Azure.

DEVELOPER

Azure Developer er egnet til virksomheder eller personer, der bruger Microsoft Azure i et ikke-produktionsmiljø eller til test og evaluering.