Azure Support: Udvikler

Tilbuddet om en Azure Developer er egnet til virksomheder eller personer, der bruger Microsoft Azure i et ikke-produktionsmiljø eller til test og evaluering.

$29 pr. md

Detaljer om udvikler

Supportmuligheder Microsoft Azure
Ubegrænset fakturerings- og abonnementssupport Kun i åbningstider 1
Ubegrænset teknisk support Kun i åbningstider 1
Ikke-Microsoft-teknologier, der kører Azure (Læs afsnittet FAQ) Microsoft hjælper Azure-kunder med problemer, der er knyttet til udvalgte ikke-Microsoft-teknologier.
Indsendelse af hændelser Online
Indledende svartid < 8 timer 1
Maksimal alvorsgrad 2 "C" (Minimal påvirkning af virksomhed)

1 For de fleste lande er åbningstiden mellem kl. 9 og 17 på hverdage (weekender og helligdage er ikke omfattet). I Nordamerika er åbningstiden mellem kl. 6 og 18 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Japan er åbningstiden mellem kl. 9 og 17.30 på hverdage.

2 Den maksimale alvorsgrad (påvirkning af virksomhedsgrad) for udvikler er "C" uanset sprog; Alvorsgrad "C" er det laveste niveau af påvirkning af virksomhedsgrad.

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Der ydes support på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk.
  • Ubegrænset abonnementsadministration (f.eks. fakturering, forbrugsjusteringer, kontooverførsler)
  • Der er to Azure-internetforummuligheder: MSDN og Stack Overflow. MSDN er en Microsoft Online-egenskab. Stack Overflow er ikke tilknyttet eller relateret til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenestedashboard

Få mere viden om andre planer

PREMIER

Premier-tilbuddet er velegnet til store eller globale virksomheder, der er særdeles strategisk og forretningsmæssigt afhængige af Microsoft- produkter inklusive Azure

Få mere at vide

PRODIRECT

Azure ProDirect-tilbuddet er bedst egnet til mellemstore eller store virksomheder med en væsentlig forretningskritisk udnyttelse af Microsoft Azure.

Få mere at vide

STANDARD

Azures standardtilbud er et godt valg for små eller mellemstore virksomheder med minimal forretningskritisk afhængighed af Microsoft Azure.