USD$ 29/måned

• Reaktiv teknisk support
  • Support til ikke-Microsoft-teknologier, der kører Azure
  • Billigste mulighed for teknisk support

Detaljer om Developer

Supportmuligheder Microsoft Azure
Support til administration af fakturering og abonnementer er tilgængelig for alle Azure-kunder
Mulighed for at indsende supportsager døgnet rundt1
Teknologier, der ikke er Microsoft, som kører på Azure (Se ofte stillede spørgsmål) Microsoft hjælper Azure-kunder med problemer, der har med udvalgte ikke-Microsoft-teknologier at gøre.
Indsendelse af hændelser Online
Indledende svartid < 8 timer1
Maksimal alvorsgrad2 "C" (Minimal virksomhedspåvirkning)

1 I de fleste lande er kontortid fra 9:00 til 17:00 på hverdage (weekender og helligdage er ikke omfattet). I Nordamerika er kontortid mellem kl. 6:00 og 18:00 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Japan er kontortid mellem kl. 9:00 og 17:30 på hverdage.

2 Den maksimale alvorsgrad (indvirkning på virksomheden) for Developer er "C" uanset sprog; Alvorsgrad "C" er det laveste niveau af indvirkning på virksomheden.

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Support ydes på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk.
  • Ubegrænset abonnementsadministration (f.eks. fakturering, forbrugsjusteringer, kontooverførsler)
  • To muligheder for onlineforum til Azure: Microsoft Q&A og Stack Overflow. Microsoft Q&A er en online Microsoft-egenskab. Stack Overflow er ikke tilknyttet eller relateret til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Dashboard for Azure-tjeneste

Få mere viden om andre planer

PRODIRECT

Azure ProDirect-tilbuddet er bedst egnet til mellemstore eller store virksomheder med væsentlig forretningskritisk udnyttelse af Microsoft Azure.

STANDARD

Azure Standard-tilbuddet er et godt valg for små og mellemstore virksomheder med minimal forretningskritisk afhængighed af Microsoft Azure.