Azure Support: Developer

Tilbuddet om Azure Developer er egnet til virksomheder eller personer, der bruger Microsoft Azure i et ikke-produktionsmiljø eller til test og evaluering.

• Reaktiv teknisk support
  • Support til ikke-Microsoft-teknologier der kører Azure
  • Billigste mulighed for teknisk support
$29 pr. måned

Detaljer om udvikler

Supportmuligheder Microsoft Azure
Ubegrænset fakturerings- og abonnementssupport Kun i åbningstider1
Ubegrænset teknisk support Kun i åbningstider1
Ikke-Microsoft-teknologier, der kører Azure (Læs afsnittet FAQ) Microsoft hjælper Azure-kunder med problemer, der har med udvalgte ikke-Microsoft-teknologier at gøre.
Indsendelse af hændelser Online
Indledende svartid < 8 timer1
Maksimal alvorsgrad2 "C" (minimal indvirkning på virksomheden)

1For de fleste lande er åbningstiden mellem kl. 9.00 og 17.00 på hverdage (weekender og helligdage er ikke omfattet). I Nordamerika er åbningstiden mellem kl. 6 og 18 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Japan er åbningstiden mellem kl. 9 og 17.30 på hverdage.

2 Den maksimale alvorsgrad (indvirkning på virksomheden) for udvikler er "C" uanset sprog; Alvorsgrad "C" er det laveste niveau af indvirkning på virksomheden.

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Support ydes på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk.
  • Ubegrænset abonnementsadministration (f.eks. fakturering, forbrugsjusteringer, kontooverførsler)
  • To muligheder for onlineforum til Azure: MSDN og Stack Overflow. MSDN er en Microsoft Online-egenskab. Stack Overflow er ikke tilknyttet eller relateret til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenestedashboard

Få mere viden om andre planer

PREMIER

Premier-tilbuddet er velegnet til store eller globale virksomheder med strategisk og forretningskritisk afhængighed af Microsoft-produkter, herunder Azure

Få mere at vide

PRODIRECT

Tilbuddet om Azure ProDirect er bedst egnet til mellemstore eller store virksomheder med væsentlig forretningskritisk udnyttelse af Microsoft Azure.

Få mere at vide

STANDARD

Azures Standard-tilbud er et godt valg for små eller mellemstore virksomheder med minimal forretningskritisk afhængighed af Microsoft Azure.