Sammenlign supportplaner

Udforsk alle Azure-supportmulighederne, og vælg den plan, der passer dig bedst, uanset om du er udvikler, der lige er begyndt at arbejde med cloudteknologi, eller om du er en del af en større organisation, der udruller forretningskritiske strategiske programmer.

Basis Developer

Købssupport

Standard

Købssupport

Professional Direct

Købssupport

Premier

Kontakt Premier

Rammer
Tilgængelig til alle Microsoft Azure-konti
Microsoft Azure:
Prøveversionsmiljøer og ikke-produktionsmiljøer
Microsoft Azure:
Produktionsarbejdsbelastningsmiljøer
Microsoft Azure:
Forretningskritisk afhængighed
Alle Microsoft-produkter, inklusive Azure:
Betydelig afhængighed på tværs af flere produkter
Kundeservice, selvhjælp og community'er Adgang til support til fakturering og abonnement, online selvhjælp, dokumentation, hvidbøger og supportforummer hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til support til fakturering og abonnement, online selvhjælp, dokumentation, hvidbøger og supportforummer hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til support til fakturering og abonnement, online selvhjælp, dokumentation, hvidbøger og supportforummer hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til support til fakturering og abonnement, online selvhjælp, dokumentation, hvidbøger og supportforummer hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til support til fakturering og abonnement, online selvhjælp, dokumentation, hvidbøger og supportforummer hele døgnet rundt alle ugens dage
Bedste fremgangsmåder Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor
Tilstandsstatus og meddelelser Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API
Teknisk support Ikke tilgængelig Adgang i åbningstiden 1 til supportteknikere via mail Adgang til supportteknikere via mail og telefon hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til supportteknikere via mail og telefon hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til supportteknikere via mail og telefon hele døgnet rundt alle ugens dage
Hvem kan åbne sager Ikke tilgængelig Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager
Support til software fra tredjepart Ikke tilgængelig Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding
Alvorsgrad af sag/svartider Ikke tilgængelig Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 8 timers åbningstid1
Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 8 timers åbningstid1
Moderat påvirkning af virksomhed (alvorsgrad B):
< 4 timer
Kritisk påvirkning af virksomhed (alvorsgrad A):
<1 time
Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 4 timers åbningstid1
Moderat påvirkning af virksomhed (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk påvirkning af virksomhed (alvorsgrad A):
<1 time
Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 4 timers åbningstid1
Moderat påvirkning af virksomhed (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk påvirkning af virksomhed (alvorsgrad A):
<1 time
<15 minutter (med Azure Rapid Response eller Azure Event Management)
Arkitektursupport Ikke tilgængelig Generel vejledning Generel vejledning Arkitektonisk vejledning baseret på bedste praksis leveret af ProDirect Delivery Manager Kundespecifik arkitektursupport, f.eks. designgennemgang, tilpasning af ydeevne, hjælp til konfiguration og implementering, leveret af tekniske Microsoft Azure-specialister.
Diftssupport Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Onboarding-tjenester, tjenestegennemgang, Azure Advisor-konsultationer Tjenestegennemgang og rapportering styret af tekniske account managers
Undervisning Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Webinarer styret af Azure-teknikere Webinarer og undervisning efter behov styret af Azure-teknikere
Proaktiv vejledning Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig ProDirect Delivery Manager Designeret teknisk account manager
Startsupport Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Azure Event Management (tilgængelig for et ekstra vederlag)
Priser Ikke tilgængelig $29 pr. md $100 pr. md2 $1000 pr. md Kontakt os

1 For de fleste lande er åbningstiden mellem kl. 9.00 og 17.00 på hverdage (weekender og helligdage er ikke omfattet). I Nordamerika er åbningstiden mellem kl. 6 og 18 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Japan er åbningstiden mellem kl. 9 og 17.30 på hverdage.

2 Prisen for Azure Standard Support-planen forbliver $300 (eller tilsvarende i lokal valuta) for Enterprise Agreement-kunder. Opgraderingstilbuddet for Enterprise Agreement-supportplanen er beregnet specifikt til dem, der har købt Azure i henhold til Enterprise Agreement og giver yderligere fordele.

Søger du efter Azure DevOps-specifikke ressourcer? Udforsk nu

Købsmuligheder

Supportaftalerne for Microsoft Premier, Azure Professional Direct og Azure Standard kan også købes som en del af din Enterprise Agreement (EA) via din salgsrepræsentant og er omfattet af dine EA-vilkår. Developer Support er ikke tilgængelig i EA. Azure Professional Direct, Standard og Developer kan også købes online, undtagen når Azure er købt via en Enterprise Agreement (EA).

Azure-supportplaner kræver, at du forpligter dig i hele abonnementsperioden. Annullering resulterer ikke i nogen form for refusion. Kun betaling med kredit- eller debetkort, medmindre andet tidligere er godkendt til faktura. Bemærk, at vi ikke accepterer forudbetalte og virtuelle kreditkort. Der foretages månedlige opkrævninger, også for Azure-abonnementet. Som standard fornyes dit supportabonnement automatisk. Du modtager besked via mail, når din periode snart skal fornyes. Du kan altid deaktivere den automatiske fornyelse. Dollarbeløb for økonomisk tilsagn kan ikke benyttes i forbindelse med support. Du kan når som helst vælge at opgradere dit aktuelle tilbud om support til Azure ved at kontakte support til fakturering og abonnement.

Du kan finde flere oplysninger om Premier Support, herunder hvordan du køber, ved at besøge Premier Support-webstedet.

Ofte stillede spørgsmål

• Submit a support request from the Azure Portal. Simply select "Support" from the menu bar or open the "Help + support" hub. For more detailed information, please review How to create an Azure support request. Access to Subscription Management and billing support is included with your Microsoft Azure subscription, and Technical Support is provided through one of the Azure Support Plans.

• Support is available in markets where Microsoft Azure is offered. Some specific services may not be covered in all regions immediately after General Availability (GA).

• Manage your support plan subscriptions through the Account Portal.

• To change your support plan, first cancel your existing support plan, then purchase a new support plan.
    • To cancel your support plan, select the support plan subscription you want to cancel and click Cancel subscription.

If you still have questions, open a new support request with the Billing team in the Azure portal. For issue type, select Subscription management, then select the applicable support plan and click Request for cancelation of a subscription.

Azure Support requires commitment for the duration of the subscription term. Cancelation will not result in a pro-rated refund.

• Enterprise Agreement (EA) customers can purchase Azure Standard, ProDirect, and Premier technical support through their Reseller. Developer Support is not available through an Enterprise Agreement.

• Yes, each EA enrollment requires a separate support plan. If you have one Azure Support plan and multiple EA enrollments, then support is only covered under the enrollment the support plan is tied to. Please note that if you have multiple Azure subscriptions under a single EA enrollment with a support plan, then all those subscriptions will have access to Technical Support.

Flere ofte stillede spørgsmål

Udforsk andre Azure-supportplaner

Azure Government-support

Omfatter en række supportmuligheder, der er udviklet til at imødekomme behovet hos offentlige instanser i USA

Få mere at vide

Azure Germany-support

Omfatter en række supportmuligheder, der er udviklet til at imødekomme standarderne for beskyttelse af personlige oplysninger i Azure Germany

Få mere at vide

StorSimple-support

Microsoft tilbyder fleksible supportmuligheder til virksomhedskunder med StorSimple-lager

Få mere at vide

Azure Partner-support

Tilbyder flere fleksible supportmuligheder, som hjælper dig med at fortsætte dit vækstmomentum og levere den bedste service til dine kunder