Azure-supportplaner

Udforsk alle Azure-supportmulighederne, og vælg den plan, der passer dig bedst, uanset om du er udvikler, der lige er begyndt at arbejde med cloudteknologi, eller om du er en del af en større organisation, der udruller forretningskritiske strategiske programmer.

Basis Developer

Købssupport

Standard

Købssupport

Professional Direct

Købssupport

Premier

Kontakt Premier

Rammer Microsoft Azure:
Fakturerings- og abonnementssupport, selvhjælp på nettet
Microsoft Azure:
Prøveversionsmiljøer og ikke-produktionsmiljøer
Microsoft Azure:
Produktionsarbejdsbelastningsmiljøer
Microsoft Azure:
Forretningskritisk afhængighed
Alle Microsoft-produkter, inklusive Azure:
Betydelig afhængighed på tværs af flere produkter
Kundeservice og community'er Adgang til kundeservice, dokumentation, hvidbøger og supportfora hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til kundeservice, dokumentation, hvidbøger og supportfora hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til kundeservice, dokumentation, hvidbøger og supportfora hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til kundeservice, dokumentation, hvidbøger og supportfora hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til kundeservice, dokumentation, hvidbøger og supportfora hele døgnet rundt alle ugens dage
Bedste fremgangsmåder Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor
Tilstandsstatus og meddelelser Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API
Teknisk support Ikke tilgængelig Adgang i åbningstiden 1 til supportteknikere via mail Adgang til supportteknikere via mail og telefon hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til supportteknikere via mail og telefon hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til supportteknikere via mail og telefon hele døgnet rundt alle ugens dage
Hvem kan åbne sager Ikke tilgængelig Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager
Support til software fra tredjepart Ikke tilgængelig Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding
Alvorsgrad af sag/svartider Ikke tilgængelig Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 8 timers åbningstid1
Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 8 timers åbningstid1
Moderat påvirkning af virksomhed (alvorsgrad B):
< 4 timer
Kritisk påvirkning af virksomhed (alvorsgrad A):
<1 time
Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 4 timers åbningstid1
Moderat påvirkning af virksomhed (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk påvirkning af virksomhed (alvorsgrad A):
<1 time
Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 4 timers åbningstid1
Moderat påvirkning af virksomhed (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk påvirkning af virksomhed (alvorsgrad A):
<1 time
< 15 minutter (med Azure Rapid Response)
Arkitektursupport Ikke tilgængelig Generel vejledning Generel vejledning Arkitektonisk vejledning baseret på bedste praksis leveret af ProDirect Delivery Manager Kundespecifik arkitektursupport, f.eks. designgennemgang, tilpasning af ydeevne, hjælp til konfiguration og implementering, leveret af tekniske Microsoft Azure-specialister.
Diftssupport Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Onboarding-tjenester, tjenestegennemgang, Azure Advisor-konsultationer Tjenestegennemgang og rapportering styret af tekniske account managers
Undervisning Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Webinarer styret af Azure-teknikere Webinarer og undervisning efter behov styret af Azure-teknikere
Proaktiv vejledning Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig ProDirect Delivery Manager Designeret teknisk account manager
Startsupport Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Azure Event Management (tilgængelig for et ekstra vederlag)
Priser Ikke tilgængelig $29 pr. md $100 pr. md2 $1000 pr. md Kontakt os

1 For de fleste lande er åbningstiden mellem kl. 9.00 og 17.00 på hverdage (weekender og helligdage er ikke omfattet). I Nordamerika er åbningstiden mellem kl. 6 og 18 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Japan er åbningstiden mellem kl. 9 og 17.30 på hverdage.

2 Prisen for Azure Standard Support-planen forbliver $300 (eller tilsvarende i lokal valuta) for Enterprise Agreement-kunder. Opgraderingstilbuddet for Enterprise Agreement-supportplanen er beregnet specifikt til dem, der har købt Azure i henhold til Enterprise Agreement og giver yderligere fordele.

Købsmuligheder

Supportaftalerne for Microsoft Premier, Azure Professional Direct og Azure Standard kan også købes som en del af din Enterprise Agreement (EA) via din salgsrepræsentant og er omfattet af dine EA-vilkår. Developer Support er ikke tilgængelig i EA. Azure Professional Direct, Standard og Developer kan også købes online, undtagen når Azure er købt via en Enterprise Agreement (EA).

Azure-supportplaner kræver, at du forpligter dig i hele abonnementsperioden. Annullering resulterer ikke i nogen form for refusion. Kun betaling med kredit- eller debetkort, medmindre andet tidligere er godkendt til faktura. Bemærk, at vi ikke accepterer forudbetalte og virtuelle kreditkort. Der foretages månedlige opkrævninger, også for Azure-abonnementet. Som standard fornyes dit supportabonnement automatisk. Du modtager besked via mail, når din periode snart skal fornyes. Du kan altid deaktivere den automatiske fornyelse. Dollarbeløb for økonomisk tilsagn kan ikke benyttes i forbindelse med support. Du kan når som helst vælge at opgradere dit aktuelle tilbud om support til Azure ved at kontakte support til fakturering og abonnement.

Du kan finde flere oplysninger om Premier Support, herunder hvordan du køber, ved at besøge Premier Support-webstedet.

Ofte stillede spørgsmål

• Support er tilgængelig på markeder, hvor Microsoft Azure tilbydes. Nogle tjenester er måske ikke dækket i alle områder, umiddelbart efter at tjenesten bliver offentligt tilgængelig.

• Dit Microsoft Azure-abonnement giver adgang til support til administration af abonnement (f.eks. fakturering, kvoteregulering og kontooverførsel) uden ekstra omkostninger. Du kan komme i gang med din anmodning på Azure Portal. Derudover giver alle Microsoft Azure-abonnementer adgang til Azure-statusdashboardet og Azure-internetforummer, der kan hjælpe dig med at foretage fejlfinding af problemer.

• Vi har udviklet vores Azure Support-planer til at opfylde forskellige forretningsbehov. Betalte supportplaner giver adgang til teknisk support til spørgsmål vedrørende reparation af udstyr døgnet rundt alle ugens dage. Supportplaner på højere niveauer giver hurtigere indledende svartider og adgang til Advisory Support, Configuration Optimization Reviews og andre fordele. Du kan finde flere oplysninger om de eksisterende supportplaner på siden Azure Support-planer.

Azure Stack er dækket af supportplanerne Standard, Pro Direct og Premier.

• Ja. Azure Stack er en udvidelse af Azure, og Azure Stack-support er inkluderet i de betalte supportplaner Standard, Professional Direct og Premier. Bemærk, at Stack ikke er inkluderet i den betalte supportplan for udviklere.

• Ja, alle EA-tilmeldinger kræver en særskilt supportplan. Hvis du har én Azure Support-plan og flere EA-tilmeldinger, er support kun dækket under den tilmelding, som supportplanen er knyttet til. Bemærk, at hvis du har flere Azure-abonnementer under en enkelt EA-tilmelding med en supportplan, har alle disse abonnementer adgang til teknisk support.

• Kunder med en Enterprise Agreement (EA) kan købe teknisk support på niveauerne Azure Standard, ProDirect og Premier via deres forhandler. Developer Support er ikke tilgængelig via en Enterprise Agreement.

Flere ofte stillede spørgsmål

Udforsk andre Azure-supportplaner

Azure Government-support

Omfatter en række supportmuligheder, der er udviklet til at imødekomme behovet hos offentlige instanser i USA

Få mere at vide

Azure Germany-support

Omfatter en række supportmuligheder, der er udviklet til at imødekomme standarderne for beskyttelse af personlige oplysninger i Azure Germany

Få mere at vide

StorSimple-support

Microsoft tilbyder fleksible supportmuligheder til virksomhedskunder med StorSimple-lager

Få mere at vide

Azure Partner-support

Tilbyder flere fleksible supportmuligheder, som hjælper dig med at fortsætte dit vækstmomentum og levere den bedste service til dine kunder