Sammenlign supportabonnementer

Udforsk alle supportmulighederne i Azure, og vælg det abonnement, der passer dig bedst, uanset om du er en udvikler, der lige er begyndt at arbejde med cloudteknologi, eller du er en del af en større organisation, der udruller forretningskritiske strategiske programmer.

Hvis du er på udkig efter et omfattende supportabonnement for hele organisationen, der omfatter Azure, Microsoft 365 og Dynamics 365, kan du kigge på support til virksomheder.

supportplan for hele organisationen
Basic DEVELOPER STANDARD PROFESSIONAL DIRECT

PRIS

Inkluderet for alle Azure-kunder

USD$ 29 pr. måned

USD$ 100 pr. måned

USD$ 1.000 pr. måned

OMFANG

Inkluderet for alle Azure-kunder

Prøveversionsmiljøer og ikke-produktionsmiljøer

Arbejdsbelastninger i produktionsmiljøer

Forretningskritisk afhængighed

SUPPORT TIL ADMINISTRATION AF FAKTURERING OG ABONNEMENT
included
included
included
included
RESSOURCER TIL SELVHJÆLP 24/7, HERUNDER MICROSOFT LEARNSÅDAN GØR DU-VIDEOER TIL AZURE PORTALDOKUMENTATION OG COMMUNITY-SUPPORT
included
included
included
included
MULIGHED FOR AT SENDE SÅ MANGE SUPPORTANMODNINGER, SOM DU HAR BRUG FOR
included
included
included
included
AZURE ADVISOR—DIN GRATIS, TILPASSEDE VEJLEDNING TIL BEDSTE PRAKSIS FOR BRUG AF AZURE
included
included
included
included
AZURE-TILSTANDSSATUS OG -MEDDELELSER
included
included
included
included
SUPPORT TIL TREDJEPARTSSOFTWARE MED VEJLEDNING TIL INTEROPERABILITET OG KONFIGURATION SAMT FEJLFINDING

ikke inkluderet

included
included
included
ADGANG TIL TEKNISK SUPPORT 24/7 VIA E-MAIL OG TELEFON EFTER INDSENDELSE AF SUPPORTANMODNING

ikke inkluderet

Udelukkende tilgængelig via e-mail inden for kontortid.

included
included
ALVORSGARD OG SVARTID

ikke inkluderet

Minimal påvirkning af virksomheden (alvorsgrad C): Inden for otte arbejdstimer1

Minimal påvirkning af virksomheden (alvorsgrad C): Inden for otte arbejdstimer1

Moderat påvirkning af virksomheden (alvorsgrad B): Inden for fire timer

Kritisk påvirkning af virksomheden (alvorsgrad A): Inden for en time

Minimal påvirkning af virksomheden (Sev C): inden for fire arbejdstimer1

Moderat påvirkning af virksomheden (alvorsgrad B): Inden for to timer

Kritisk påvirkning af virksomheden (alvorsgrad A): Inden for en time

ARKITEKTURSUPPORT

ikke inkluderet

Generel vejledning

Generel vejledning

Vejledning fra en pulje af ProDirect-leveringsadministratorer

API-SUPPORT (SE YDERLIGERE OPLYSNINGER)

ikke inkluderet

ikke inkluderet

ikke inkluderet

Opret og administrer Azure-supportanmodninger programmatisk

DRIFTSSUPPORT

ikke inkluderet

ikke inkluderet

ikke inkluderet

Tjenesteanmeldelser og rådgivende konsultationer fra en gruppe af ProDirect-leveringsadministratorer kan ikke overføres og er udelukkende begrænset til Azure ProDirect-kunder

OPLÆRING

ikke inkluderet

ikke inkluderet

ikke inkluderet

Webinarer, der ledes af Azure-eksperter

PROAKTIV VEJLEDNING

ikke inkluderet

ikke inkluderet

ikke inkluderet

Fra en pulje af ProDirect-leveringsadministratorer

1 I de fleste lande og områder er åbningstiden kl. 09:00 til kl. 17:00 (lokaltid) fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Nordamerika er åbningstiden fra kl. 06:00 til kl. 18:00 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Nordamerika er kontortiden fra kl. 09:00 til kl. 17:30 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage.

Flere oplysninger

Azure-supportabonnementerne og fordelene i disse abonnementer er udelukkende til brug af kunden og kan ikke overføres.

Vi yder support på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk.

Hvis du køber ProDirect-support, sender vi dig en e-mail, så du kan komme i gang.

Købsmuligheder

Azure.com accepterer kun betalinger med kredit- og debetkort, medmindre fakturering er arrangeret på forhånd. Azure-forudbetalinger i dollars kan ikke benyttes i forbindelse med supportplaner. Der ydes ikke refusion for tidlig opsigelse af supportabonnementer.

Azure-supportabonnementer faktureres månedligt og fornyes automatisk. Du modtager en e-mail, når tiden er inde til at forny dit abonnements løbetid, og du kan til hver en tid deaktivere automatisk fornyelse.

Få mere at vide om support til virksomheder.