Azure-supportplaner

Microsoft tilbyder kunderne en række supportmuligheder – fra udviklere, som starter deres karriere i cloudmiljøet, til virksomheder, som udruller virksomhedskritiske, strategiske programmer på Microsoft Azure.

Sammenligning af planer

Supportplaner Inkluderet i Azure Developer

Opgrader support

Standard

Opgrader support

Professional Direct

Opgrader support

Premier

Kontakt Premier

Bedst til: Fakturerings- og abonnementssupport, selvhjælp på nettet Prøveversionsmiljøer og ikke-produktionsmiljøer Produktionsarbejdsbelastningsmiljøer Forretningskritisk afhængighed Betydelig afhængighed på tværs af flere produkter
Supportmuligheder Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Alle Microsoft-produkter
Twitter @AzureSupport og forummer 1
Teknisk support til problemer med Azure-tjenester via Resource Health 2,4
Ubegrænset fakturerings- og abonnementssupport døgnet rundt alle ugens dage
Ubegrænset tekniske support døgnet rundt alle ugens dage, herunder ikke-Microsoft-teknologier, der kører på Azure   Kun i åbningstider 4
Ikke-Microsoft-teknologier, der kører Azure
Rådgivningstjenester       Begrænset rådgivning Kundespecifikt
Eskalering og kontostyring       Samlet kontostyring Tildelt kontoadministration
Indledende svartid 3   < 8 timer 4 < 2 timer < 1 time < 15 minutter (med Azure Rapid Response) eller mindre end 1 time (uden Azure Rapid Response)
Maksimal alvorsgrad   C A A A
Månedlige omkostninger   $29.0 pr. md $300.0 pr. md $1000.0 pr. md Kontakt os
Supportplaner 4   Developer

Opgrader support

Standard

Opgrader support

Professional Direct

Opgrader support

Premier

Kontakt Premier

1 Der er to Azure-internetforummuligheder: MSDN og Stack Overflow. MSDN er en Microsoft Online-egenskab. Stack Overflow er ikke tilknyttet eller relateret til Microsoft.

2 Teknisk support til tjenesteproblemer døgnet rundt alle ugens dage i forhold til udvalgte Azure-tjenester (Virtual Machines, Web App, SQL Database, DocumentDB, Redis-cache) via Resource Health på Azure Portal. Yderligere tjenester tilføjes efterhånden.

3 Indledende svartid vises for den maksimale alvorsgrad for hvert tilbud og er den hurtigste indledende svartid for hvert tilbud. Lavere alvorsgrader har længere indledende svartid.

4 For de fleste lande er åbningstiden mellem kl. 9 og 17 på hverdage (weekender og helligdage er ikke omfattet). I Nordamerika er åbningstiden mellem kl. 6 og 18 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Japan er åbningstiden mellem kl. 9 og 17.30 på hverdage. Der gives support på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk: døgnet rundt alle ugens dage på engelsk med alvorsgrad A og B, døgnet rundt alle ugens dage på japansk med alvorsgrad A. For andre sprog og alvorsgrader gives der support under lokale åbningstider.

Hent Azure Support-dataarket

Azure Government- og Azure Germany-kunder

Supportaftalerne og priserne på denne side gælder for Azure-kunder og omfatter ikke aftaler for Azure Government- eller Azure Germany-kunder.

Azure Government-support omfatter en række supportmuligheder, der er udviklet til at imødekomme behovet hos offentlige instanser i USA. Få mere at vide.

Azure Germany-support omfatter en række supportmuligheder, der er udviklet til at imødekomme standarderne for beskyttelse af personlige oplysninger i Azure Germany. Få mere at vide.

Købsmuligheder

Aftalerne på Azure Premium Support, Professional Direct Support og Standard Support kan også købes som en del af din Enterprise Agreement (EA) via din salgsrepræsentant og er omfattet af dine EA-vilkår. Developer Support er ikke tilgængelig i EA. Azure Professional Direct, Standard og Developer kan også købes online, undtagen når Azure er købt via en Enterprise Agreement (EA).

Abonnementsperioden er på seks måneder. Kun betaling med kredit- eller debetkort, medmindre andet tidligere er godkendt til faktura. Bemærk, at vi ikke accepterer forudbetalte og virtuelle kreditkort. Der foretages månedlige opkrævninger, også for Azure-abonnementet. Dollarbeløb for økonomisk tilsagn kan ikke benyttes i forbindelse med support. Du kan når som helst vælge at opgradere dit aktuelle tilbud om support til Azure ved at kontakte support til fakturering og abonnement.

Du kan finde flere oplysninger om Premier Support, herunder hvordan du køber, ved at besøge Premier Support-webstedet.

Tilgængelighed af tilbud

Planerne for Azure Developer Support, Standard Support og Professional Direct Support er tilgængelige på alle de markeder, hvor Microsoft Azure tilbydes.

Fornyelsespolitik

Som standard fornyes dit supportabonnement automatisk. Du modtager besked via mail, når din periode snart skal fornyes. Du kan altid deaktivere den automatiske fornyelse.

Annulleringspolitik

Azure Support kræver, at du forpligter dig i hele abonnementsperioden. Annullering resulterer ikke i nogen form for refusion.