Sammenlign supportplaner

Udforsk alle Azure-supportmulighederne, og vælg den plan, der passer dig bedst, uanset om du er udvikler, der lige er begyndt at arbejde med cloudteknologi, eller om du er en del af en større organisation, der udruller forretningskritiske strategiske programmer.

Basis

Anmod om support

Developer

Købssupport

Standard

Købssupport

Professional Direct

Købssupport

Premier

Kontakt Premier

Rammer
Tilgængelig til alle Microsoft Azure-konti
Microsoft Azure:
Prøveversionsmiljøer og ikke-produktionsmiljøer
Microsoft Azure:
Produktionsarbejdsbelastningsmiljøer
Microsoft Azure:
Forretningskritisk afhængighed
Alle Microsoft-produkter, inklusive Azure:
Betydelig afhængighed på tværs af flere produkter
Kundeservice, selvhjælp og community'er Adgang til support til fakturering og abonnement, online selvhjælp, dokumentation, hvidbøger og supportforummer hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til support til fakturering og abonnement, online selvhjælp, dokumentation, hvidbøger og supportforummer hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til support til fakturering og abonnement, online selvhjælp, dokumentation, hvidbøger og supportforummer hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til support til fakturering og abonnement, online selvhjælp, dokumentation, hvidbøger og supportforummer hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til support til fakturering og abonnement, online selvhjælp, dokumentation, hvidbøger og supportforummer hele døgnet rundt alle ugens dage
Bedste fremgangsmåder Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor Adgang til alle anbefalinger i Azure Advisor
Tilstandsstatus og meddelelser Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API Adgang til personligt tilpasset Service Health-dashboard og Health-API
Teknisk support Ikke tilgængelig Adgang i åbningstiden 1 til supportteknikere via mail Adgang til supportteknikere via mail og telefon hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til supportteknikere via mail og telefon hele døgnet rundt alle ugens dage Adgang til supportteknikere via mail og telefon hele døgnet rundt alle ugens dage
Hvem kan åbne sager Ikke tilgængelig Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager Ubegrænsede kontakter/ubegrænsede sager
Support til software fra tredjepart Ikke tilgængelig Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding Vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding
Alvorsgrad af sag/svartider Ikke tilgængelig Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 8 timers åbningstid1
Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 8 timers åbningstid1
Moderat påvirkning af virksomhed (alvorsgrad B):
< 4 timer
Kritisk påvirkning af virksomhed (alvorsgrad A):
<1 time
Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 4 timers åbningstid1
Moderat påvirkning af virksomhed (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk påvirkning af virksomhed (alvorsgrad A):
<1 time
Minimal påvirkning af virksomhed (alvorsgrad C):
< 4 timers åbningstid1
Moderat påvirkning af virksomhed (alvorsgrad B):
< 2 timer
Kritisk påvirkning af virksomhed (alvorsgrad A):
<1 time
<15 minutter (med Azure Rapid Response eller Azure Event Management)
Arkitektursupport Ikke tilgængelig Generel vejledning Generel vejledning Arkitektonisk vejledning baseret på bedste praksis leveret af ProDirect Delivery Manager Kundespecifik arkitektursupport, f.eks. designgennemgang, tilpasning af ydeevne, hjælp til konfiguration og implementering, leveret af tekniske Microsoft Azure-specialister.
Diftssupport Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Onboarding-tjenester, tjenestegennemgang, Azure Advisor-konsultationer Tjenestegennemgang og rapportering styret af tekniske account managers
Undervisning Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Webinarer styret af Azure-teknikere Webinarer og undervisning efter behov styret af Azure-teknikere
Proaktiv vejledning Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig ProDirect Delivery Manager Designeret teknisk account manager
Startsupport Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig Azure Event Management (tilgængelig for et ekstra vederlag)
Priser Ikke tilgængelig $29 pr. måned $100 pr. måned $1000 pr. måned Kontakt os

1 I de fleste lande og områder er åbningstiden kl. 09:00 til kl. 17:00 (lokaltid) fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Nordamerika er åbningstiden fra kl. 06:00 til kl. 18:00 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Nordamerika er åbningstiden fra kl. 06:00 til kl. 18:00 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage.

Søger du efter Azure DevOps-specifikke ressourcer? Udforsk nu

Købsmuligheder

Du kan købe supportplanerne Professional Direct, Standard og Developer sammen med Microsofts kundeaftale. Du kan også købe supportplanerne Professional og Standard sammen med din Enterprise Aftale. Uanset om du køber direkte fra Azure.com eller med hjælp fra en Microsoft-repræsentant, er du dækket af den samme aftale.

Azure.com accepterer kun betalinger via kredit- og debetkort, medmindre der tidligere er aftalt betaling via faktura. Dollarbeløb for økonomisk tilsagn kan ikke benyttes i forbindelse med supportplaner. Annullering af supportplaner resulterer ikke i nogen form for refusion.

Du faktureres månedligt for din Azure-supportplan, og den fornyes automatisk. Du modtager en mailmeddelelse, når tiden er inde til at forny løbetiden for din plan, og du kan deaktivere automatisk fornyelse når som helst.

Få mere at vide om Premier-supportplanen.

Ofte stillede spørgsmål

• Indsend en supportanmodning fra Azure Portal. Du skal bare vælge "Support" på menulinjen eller åbne hubben "Hjælp + support". Du kan få flere detaljerede oplysninger ved at gennemse Sådan opretter du en Azure-supportanmodning. Adgang til abonnementsadministration og faktureringssupport er inkluderet i dit Microsoft Azure-abonnement, og teknisk support leveres via en af Azure Support-planerne.

• Support er tilgængelig på markeder, hvor Microsoft Azure tilbydes. Nogle tjenester er måske ikke dækket i alle områder, umiddelbart efter at tjenesten bliver offentligt tilgængelig.

• Hvis du har købt din supportplan via Azure-webstedet eller Microsoft Azure-portalen, eller hvis du har en plan under en Microsoft-kundeaftale, kan du foretage ændringer i Microsoft Azure-portalen. Hvis du vil ændre din supportplan, skal du først annullere din eksisterende plan og derefter købe en ny. Hvis du vil annullere din supportplan, skal du vælge abonnementet på den supportplan, du vil annullere, og derefter vælge Annuller abonnement*.

Hvis du har spørgsmål om ændring eller annullering af din supportplan, skal du oprette en ny supportanmodning. Vælg Administration af abonnement* for Problemtype*. Vælg den relevante supportplan, og vælg derefter Anmodning om annullering af et abonnement*. Da supportplaner faktureres månedligt, får du ikke en forholdsmæssigt beregnet refusion, hvis du annullerer før udgangen af måneden.

Hvis du har købt din supportplan gennem en Microsoft-repræsentant eller -partner, kan du kontakte vedkommende for at få hjælp.

• Kunder med en Enterprise Agreement (EA) kan købe teknisk support på niveauerne Azure Standard, ProDirect og Premier via deres forhandler. Developer Support er ikke tilgængelig via en Enterprise Agreement.

• Ja, alle EA-tilmeldinger kræver en særskilt supportplan. Hvis du har én Azure Support-plan og flere EA-tilmeldinger, er support kun dækket under den tilmelding, som supportplanen er knyttet til. Bemærk, at hvis du har flere Azure-abonnementer under en enkelt EA-tilmelding med en supportplan, har alle disse abonnementer adgang til teknisk support.

Udforsk andre Azure-supportplaner

Azure Government-support

Omfatter en række supportmuligheder, der er udviklet til at imødekomme behovet hos offentlige instanser i USA

Få mere at vide

Azure Germany-support

Omfatter en række supportmuligheder, der er udviklet til at imødekomme standarderne for beskyttelse af personlige oplysninger i Azure Germany

Få mere at vide

StorSimple-support

Microsoft tilbyder fleksible supportmuligheder til virksomhedskunder med StorSimple-lager

Få mere at vide

Azure Partner-support

Tilbyder flere fleksible supportmuligheder, som hjælper dig med at fortsætte dit vækstmomentum og levere den bedste service til dine kunder