Azure-supportplaner

Udforsk alle Azure-supportmulighederne, og vælg den plan, der passer dig bedst, uanset om du er udvikler, der lige er begyndt at arbejde med cloudteknologi, eller om du er en del af en større organisation, der udruller forretningskritiske strategiske programmer.

Sammenligning af planer

Azure Support-planer Inkluderet i Azure Developer

Opgrader support

Standard

Opgrader support

Professional Direct

Opgrader support

Premier

Kontakt Premier

Bedst til: Fakturerings- og abonnementssupport, selvhjælp på nettet Prøveversionsmiljøer og ikke-produktionsmiljøer Produktionsarbejdsbelastningsmiljøer Forretningskritisk afhængighed Betydelig afhængighed på tværs af flere produkter
Supportmuligheder Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Alle Microsoft-produkter
Twitter @AzureSupport og forummer1 Markeret Markeret Markeret Markeret Markeret
Teknisk support til problemer med Azure-tjenester via Resource Health2,3 Markeret Markeret Markeret Markeret Markeret
Azure Stack-support er inkluderet Tom Tom Markeret Markeret Markeret
Ubegrænset fakturerings- og abonnementssupport døgnet rundt alle ugens dage Markeret Markeret Markeret Markeret Markeret
Ubegrænset tekniske support døgnet rundt alle ugens dage, herunder ikke-Microsoft-teknologier, der kører på Azure Tom Kun i åbningstider3 Markeret Markeret Markeret
Rådgivningstjenester Tom Tom Tom Begrænset rådgivning Kundespecifikt
Eskalering og kontostyring Tom Tom Tom Samlet kontostyring Tildelt kontoadministration
Indledende svartid3 Tom < 8 timer < 2 timer < 1 time < 15 minutter (med Azure Rapid Response) eller mindre end 1 time (uden Azure Rapid Response)
Maksimal alvorsgrad3 Tom C A A A
Månedlige omkostninger Tom $29 pr. md $300 pr. md $1000 pr. md Kontakt os
Azure Support-planer4 Tom Developer

Opgrader support

Standard

Opgrader support

Professional Direct

Opgrader support

Premier

Kontakt Premier

1 Der er to Azure-internetforummuligheder: MSDN og Stack Overflow. MSDN er en Microsoft Online-egenskab. Stack Overflow er ikke tilknyttet eller relateret til Microsoft.

2 Teknisk support til tjenesteproblemer døgnet rundt alle ugens dage i forhold til udvalgte Azure-tjenester (Virtual Machine, Web App, SQL Database, Azure Cosmos DB, Redis-cache) via Resource Health på Azure Portal. Yderligere tjenester tilføjes efterhånden.

3 Indledende svartid vises for den maksimale alvorsgrad for hvert tilbud og er den hurtigste indledende svartid for hvert tilbud. Lavere alvorsgrader har længere indledende svartid. Du kan få flere oplysninger på siden Azure-supportomfang og -reaktionsevne.

4 I det første år ydes StorSimple-support til den fysiske enhed, indtil kundens næste Enterprise Agreement-fornyelse. Derefter skal kunderne købe en supportplan til StorSimple-enheden ud over deres Azure-supportplan. Du kan finde flere oplysninger på https://msdn.microsoft.com/library/mt433077.aspx.

Hent Azure Support-dataarket

Ofte stillede spørgsmål

Azure Government- og Azure Germany-kunder

Supportaftalerne og priserne på denne side gælder for Azure-kunder og omfatter ikke aftaler for Azure Government- eller Azure Germany-kunder.

Azure Government-support omfatter en række supportmuligheder, der er udviklet til at imødekomme behovet hos offentlige instanser i USA. Få mere at vide.

Azure Germany-support omfatter en række supportmuligheder, der er udviklet til at imødekomme standarderne for beskyttelse af personlige oplysninger i Azure Germany. Få mere at vide.

Købsmuligheder

Aftalerne på Azure Premium Support, Professional Direct Support og Standard Support kan også købes som en del af din Enterprise Agreement (EA) via din salgsrepræsentant og er omfattet af dine EA-vilkår. Developer Support er ikke tilgængelig i EA. Azure Professional Direct, Standard og Developer kan også købes online, undtagen når Azure er købt via en Enterprise Agreement (EA).

Abonnementsperioden er på seks måneder. Kun betaling med kredit- eller debetkort, medmindre andet tidligere er godkendt til faktura. Bemærk, at vi ikke accepterer forudbetalte og virtuelle kreditkort. Der foretages månedlige opkrævninger, også for Azure-abonnementet. Dollarbeløb for økonomisk tilsagn kan ikke benyttes i forbindelse med support. Du kan når som helst vælge at opgradere dit aktuelle tilbud om support til Azure ved at kontakte support til fakturering og abonnement.

Du kan finde flere oplysninger om Premier Support, herunder hvordan du køber, ved at besøge Premier Support-webstedet.

Tilgængelighed af tilbud

Planerne for Azure Developer Support, Standard Support og Professional Direct Support er tilgængelige på alle de markeder, hvor Microsoft Azure tilbydes.

Fornyelsespolitik

Som standard fornyes dit supportabonnement automatisk. Du modtager besked via mail, når din periode snart skal fornyes. Du kan altid deaktivere den automatiske fornyelse.

Annulleringspolitik

Azure-supportplaner kræver, at du forpligter dig i hele abonnementsperioden. Annullering resulterer ikke i nogen form for refusion.