Azure Support til kunder

Microsoft tilbyder en række supportmuligheder for kunder fra de udviklere, der startede deres rejse i clouden til de store virksomheder, der implementerer forretningskritiske og strategiske programmer på Microsoft Azure.

Sammenligning af funktioner

Supportplaner Developer Standard Professional Direct Premier
Bedst til: Andre miljøer end produktionsmiljøer Begrænset forretningskritisk afhængighed af Azure Betydelig afhængighed af Azure Forretningskritisk og strategisk afhængighed af Azure
Supportmuligheder Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Alle Microsoft-produkter
Ubegrænset teknisk support døgnet rundt Business hours only 2
Ikke-Microsoft-teknologier, der kører Azure
Rådgivningstjenester -- -- Begrænset rådgivning Kundespecifikt
Administration af supportkonto -- -- Samlet Tildelt
Eskaleringsstyringstjeneste -- --
Afhængighedstilknytning for cloudtjeneste -- -- --
Support på stedet -- -- --
Indledende svartid 1 < 8 business hours 2 < 2 timer < 1 time < 15 minutter (med Azure Rapid Response) eller mindre end 1 time (uden Azure Rapid Response)
Maksimal alvorsgrad C A A A
Månedlige omkostninger $29 pr. md $300 pr. md $1000 pr. md Kontakt os
Supportplaner Developer Standard Professional Direct Premier

1 Indledende svartid vises for den maksimale alvorsgrad for hvert tilbud og er den hurtigste indledende svartid for hvert tilbud. Lavere alvorsgrader har længere indledende svartid.

2 En "arbejdsdag" refererer til en 24-timers periode i løbet af den lokale arbejdsuge.

Hent Azure Support-dataarket

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Support provided in nine languages: English, Spanish, French, German, Italian, Portuguese, Traditional Chinese, Korean, and Japanese: 24x7 in English for Sev A and B and in Japanese for severity A. For other languages and severities, support provided during local business hours.
  • Unlimited subscription management (e.g., billing, quota adjustments, account transfers)
  • Two Azure online forum options: MSDN and Stack Overflow. MSDN is a Microsoft online property. Stack Overflow is not associated or affiliated with Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure service dashboard

Købsmuligheder

Supportaftalerne Azure Premium, Professional Direct og Standard kan også købes som en del af din Enterprise Agreement (EA) og er omfattet af dine EA-vilkår. Developer Support er ikke tilgængelig i EA.  Kontakt din Microsoft-salgsrepræsentant, hvis du ønsker flere oplysninger.

Azure Professional Direct, Standard og Developer kan også købes online.

Abonnementsperioden er på 6 måneder. Kun betaling med kredit- eller debetkort, medmindre andet tidligere er godkendt til faktura. Bemærk, at vi ikke accepterer forudbetalte og virtuelle kreditkort. Der foretages månedlige opkrævninger, også for Azure-abonnementet. Dollarbeløb for økonomisk tilsagn kan ikke benyttes til Support. Du kan når som helst vælge at opgradere dit aktuelle tilbud om support til Azure ved at kontakte support til fakturering og abonnement.

Du kan finde flere oplysninger om Premier Support, herunder hvordan du køber, ved at besøge Premier Support-webstedet.

Tilgængelighed af tilbud

Supportplaner for Azure Developer, Standard og Professional Direct er tilgængelige på alle de markeder, hvor Microsoft Azure tilbydes.

Fornyelsespolitik

Som standard fornyes dit abonnement på support automatisk. Du modtager besked via mail, når din periode snart skal fornyes. Du kan når som helst slå automatisk fornyelse fra.

Annulleringspolitik

Azure Support kræver, at du forpligter dig i hele abonnementsperioden. Annullering resulterer ikke i nogen form for refusion.