Azure App Consult

Detaljeret konsultation med en Microsoft Azure-ekspert

Kvinde, der beskriver et diagram for en anden kvinde

Få specialiserede retningslinjer, der er tilpasset dine mål

Håndter dine udviklingsmilepæle med hjælp fra en Microsoft Azure-tekniker. Hold møder via interaktive Microsoft Teams-sessioner, hvor du får detaljerede planer, så du kan udvikle, designe, implementere, overføre eller udvide dine programmer på Azure.

Hvis du vil bruge App Consult, skal Azure Professional Direct (Prodirect) være understøttet.

Få detaljer

Vær effektiv fra starten med udvikling og implementering

Få hjælp til de vigtigste implementeringstrin: Opret din handlingsplan, reducer udviklingstiden, og strømlin dine udrulninger.

Optimer din Azure-løsning

Få en bedre forståelse af de nyeste Azure-funktioner. Gå i dybden med overvågnings-og diagnosticeringsværktøjer, så du kan finjustere din Azure-løsning og optimere sikkerheden og ydeevnen.

Her skal du bruge Azure App Consult

Få hjælp til alle dine Azure-milepæle, herunder følgende.

Planlægning

• Arbejdsbelastning og tjenester
  • Arkitektur
  • Omkostningseffektivitet
  • Tjenestekodeeksempler

Udrulning

• Konceptafprøvning
  • Overførsel af programmer i det lokale miljø
  • Udviklingsprocesser (herunder DevOps) og bedste fremgangsmåder

Optimering

• Skalerbarhed, fejltolerance og ydeevne
  • Programsikkerhed og statusovervågning
  • Strategier for omkostningsoptimering

Sådan kommer du i gang

1. Send en anmodning via din Azure ProDirect Delivery Manager eller en Microsoft for Startups Technical Evangelist.
  2. Planlæg dit forventningsafstemningsopkald, til når du hører fra en Microsoft Azure-tekniker via mail inden for fem arbejdsdage.
  3. Deltag i forventningsafstemningsopkaldet for omhyggeligt at planlægge App Consult-sessionen og identificere, hvem der skal deltage.
  4. Deltag i App Consult-sessionen via Teams. Hver session varer én til fire timer, afhængigt af omfanget.
  5. Modtag en oversigtsrapport med eventuelle yderligere nyttige ressourcer, som din Microsoft-tekniker sender.

*Du skal have en Azure-supportplan med Azure App Consult-fordele

Ofte stillede spørgsmål – Azure App Consult

• Sessioner leveres via Teams og omfatter interaktiv whiteboard- og PowerPoint-præsentation.
  • Microsoft-teknikeren leverer en oversigtsrapport, herunder alle andre yderligere og nyttige ressourcer.
  • Nej. Da App Consult er en proaktiv rådgivningstjeneste, anbefaler vi, at du håndterer tekniske problemer ved at indsende en hændelsesrapport via Microsoft Azure-portalen.
  • App Consult-teknikerne er højtspecialiserede og fokuserer på Azure. De giver ikke vejledning til andre Cloud-produkter, f. eks. Office 365 eller Dynamics 365, under App Consult-sessioner.