Azure Support: Standard

Tilbuddet om Azure Standard er et godt valg for små eller mellemstore virksomheder med minimal forretningskritisk afhængighed af Microsoft Azure.

• Mulighed for at indsende supportproblemer 24x7
  • Hurtig indledende svar på supportproblemer
  • Mulighed for at angive alvorsgraden af problemer

Standarddetaljer

Supportmuligheder Microsoft Azure
Support til fakturerings- og abonnementsstyring er inkluderet for alle Azure-kunder Tilgængelig
Mulighed for at indsende supportproblemer 24x71 Tilgængelig
Ikke-Microsoft-teknologier, der kører Azure (Læs afsnittet FAQ) Microsoft hjælper Azure-kunder med problemer, der har med udvalgte ikke-Microsoft-teknologier at gøre.
Indsendelse af hændelser Online
Indledende svartid < 1 timer
Maksimal alvorsgrad2 \"A\" (Kritisk påvirkning af virksomhed)

1 Døgnet rundt alle ugens dage på engelsk for alvorsgrad A og B; døgnet rundt alle ugens dage på japansk med alvorsgrad A. For alle andre sprog ydes der support inden for normal arbejdstid.

2 Den maksimale alvorsgrad (påvirkning af virksomhed) for Standard er \"A\" uanset sprog. Alvorsgrad: A (højeste påvirkningsgrad), B, C

Inkluderet for alle Azure-kunder og -partnere

• Support leveres på ni sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, traditionelt kinesisk, koreansk og japansk.
  • Ubegrænset abonnementsadministration (f.eks. fakturering, kvotejusteringer, kontooverførsler).
  • To Azure-onlineforum muligheder: Microsoft Q&A og Stack Overflow. Microsoft Q&A er en Microsoft-online-egenskab. Stack Overflow er ikke associeret eller tilknyttet Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenestedashboard

Få mere viden om andre planer

PRODIRECT

Tilbuddet om Azure ProDirect er bedst egnet til mellemstore eller store virksomheder med væsentlig forretningskritisk udnyttelse af Microsoft Azure.

Få mere at vide

UDVIKLER

Tilbuddet om Azure Developer er egnet til virksomheder eller personer, der bruger Microsoft Azure i et ikke-produktionsmiljø eller til test og evaluering.