Forbedringer af målernavne

På baggrund af kundefeedback udruller vi forbedrede standardiserede navne for Azure-målerattributter. Når datoen nærmer sig, giver vi dig besked via mail og dette websted. Disse ændringer vil gøre det lettere for dig at administrere Azure-ressourcer og oprette en konsekvent taksonomi mellem udvalgte sider, der vises på Azure-webstedet, detaljerede forbrugsdata, der downloades fra administrationsportalen eller API'er, samt fakturaer. Disse ændringer vil ikke påvirke målerens forbrugsdata, pris, eller entydige id (rapporteret som måler-id eller ressource-GUID, afhængigt af dit Azure-abonnement). Du skal muligvis justere dine rapporter, så de tilpasses de nye navne.

I følgende tabel er inkluderet eksempler, der illustrerer de forbedrede målernavne. Til reference vises de alternative navne for målerattributterne i parentes.

målernavneformat måler-id (ressource-guid) målerkategori (tjenestenavn eller navn) målerunderkategori (tjenestetype eller type) målernavn (ressourcenavn, ressource, tjenesteressource) målerområde (område) enhed (måleenhed)
Gammel konvention a149966f-73b4-4e1d-b335-d2a572b1e6bd Datatjenester SQL Database Standard S0-databasedage Dage
Ny konvention SQL Database Standard S0 SQL DB 1 dag
Gammel konvention 30ab1dae-8172-4b24-aa5b-3666d3f0fde1 Storage Geografisk redundans Standard IO – tabel/kø (GB) GB
Ny konvention Storage Tabeller og køer GR-lager 1 GB
Gammel konvention 2005544f-659d-49c9-9094-8e0aea1be3a5 Virtuelle maskiner A1 VM (Windows) Compute-timer Det centrale USA Timer
Ny konvention Virtuelle maskiner Standard A-serie A1 Windows-VM Det centrale USA 1 time
Gammel konvention 6c5c3140-e894-4ecf-aacc-60137b0bc93b Netværk Dataoverførsel udgående (GB) Gov (US) GB
Ny konvention Båndbredde Udgående dataoverførsel USA's regering 1 GB

Download et detaljeret regneark, der indeholder alle målere og deres attributværdier før og efter. Denne liste opdateres hver måned, til ændringen er implementeret i produktionen, så tjek den jævnligt for opdateringer før installationen. Hvis du fortsat skal bruge de gamle navne, når du rapporterer, skal du anvende tilknytningerne i denne fil.

For at holde styr på denne overgang har vi også samlet instruktioner, du kan bruge til at opdatere rapporter, der er afhængige af navnene på målerattributterne.

Hvis du har flere spørgsmål vedrørende ændringerne af navnene på målerattributterne, skal du kontakte Azure Support.