Juridiske oplysninger om Microsoft Azure

Sidst opdateret: juli 2016

Serviceaftale og vilkår

Din anvendelse af Azure-tjenesten er underlagt de vilkår og betingelser, der er angivet i den aftale, du har anskaffet tjenesterne under. Vi har forenklet vores juridiske vilkår, så hver af disse aftaler nu omfatter de samme vilkår for Online Services, som angiver et fælles sæt af kundeforpligtelser, detaljerede databeskyttelsesvilkår og EU-standardkontaktbestemmelser på tværs af vores onlinetjenester til virksomheder, herunder Azure, Office 365 og Intune.

Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt Microsoft Azure Support.

Beskrivelse af tilbud

Prissætningen og andre vilkår og betingelser for et bestemt Azure-tilbud, du vælger, er beskrevet i tilbudsbeskrivelsen for dit abonnement.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

I Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for Microsoft Online Services beskrives politikken om beskyttelse af personlige oplysninger samt de praksisser, der er gældende for din brug af Azure og Microsofts andre onlinetjenester for virksomheder, såsom Office 365 og Intune.

Center for sikkerhed og rettigheder

Center for sikkerhed og rettigheder for Microsoft indeholder detaljerede oplysninger om sikkerhed, beskyttelse af personlige oplysninger og overholdelse af regler og standarder for Azure-kunder og kunder af andre Microsoft Online Services.

Serviceaftaler

Serviceaftalerne beskriver bestræbelser vedrørende oppetid og forbindelser for Azure.

Supplerende vilkår for Preview-version

De supplerende vilkår for Preview-versionen omfatter yderligere juridiske vilkår, som gælder for din brug af Azure-funktioner, som er i beta, findes som prøveversion eller på anden måde endnu ikke er offentligt tilgængelige.

Vilkår for Microsoft Azure Marketplace

De vilkår og betingelser, der gælder for din anvendelse af Microsoft Azure Marketplace, er angivet i vilkårene for Microsoft Azure Marketplace, som er omfattet af vilkårene for Online Services.

Vilkår for anvendelse af websted

Disse vilkår for anvendelse af websteder gælder for din brug af Azure-webstedet. Hvis du har et Azure-abonnement, er dit køb og din anvendelse af Azure-tjenesten underlagt de vilkår og betingelser, der er angivet i den aftale, som du har købt tjenesten under. Se afsnittet Serviceaftale og vilkår ovenfor for at få flere oplysninger. Hvis du ikke har et Azure-abonnement, gælder Vilkår for anvendelse af websteder også for de begrænsede Azure-tjenester, som du kan bruge uden et abonnement.

Om

Alle tjenester, der kan købes via kundeportalen, udbydes af Microsoft Ireland Operations Limited:

Microsoft Ireland Operations Limited
Et privat aktieselskab
Irsk selskabsnr. 256796
Kontor:
70 Sir John Rogerson's Quay
Dublin 2
Irland

Webstedet Microsoft Online Services Kundeportal og dets indhold leveres af Microsoft Corporation:

Microsoft Corporation
Repræsentant: Benjamin O. Orndorff
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052-6399
USA
Universal Business Identifier: 600 413 485
https://www.microsoft.com/
Tlf.: +49 (0) 1805 / 67 22 55*
Fax: +49 (0) 1805/25 11 91*
Mail: kunden@microsoft.com
* 0,14 Euro i minuttet

Den viste liste er beregnet til at give dig et overblik over de vilkår og betingelser, der regulerer købet og anvendelsen af Azure-platformstjenesterne. Ekstra tjenester, software og indhold, herunder Labs- og Beta-udgivelser, kan være reguleret af yderligere eller andre vilkår, der ikke er angivet ovenfor.

Denne side er beregnet til at give dig et overblik over de vilkår og betingelser, der regulerer købet og anvendelsen af Azure. Ekstra tjenester, software og indhold kan være reguleret af yderligere eller andre vilkår, der ikke er angivet ovenfor.