Juridiske oplysninger til Microsoft Azure

Sidst opdateret: April 2023

Serviceaftale

Brugen af Azure-tjenesten er underlagt vilkår og betingelser i den aftale, som tjenesterne blev købt under.

• For kunder, der køber eller fornyer et abonnement online hos Microsoft (herunder gratis prøveabonnement), er brugen underlagt enten Microsoft-kundeaftalen ("MCA – Microsoft Customer Agreement") eller Microsoft Aftale om Onlineabonnement ("MOSA – Microsoft Online Subscription Agreement"). Din brug reguleres af sidstnævnte, hvis MCA'en ikke er tilgængelig i dit geografiske område. Gå til MCA-siden  for at få oplysninger om tilgængelighed.
  • For kunder, der har købt via et andet Microsoft-program til kommerciel licensering, f.eks. en virksomhedsaftale, er brugen underlagt den licensaftale, som tjenesterne blev købt under. Du kan få en kopi af din licensaftale ved at kontakte din Microsoft-repræsentant for konto eller kommerciel licensering.

Hvis du er i tvivl om noget eller har andre spørgsmål, kan du kontakte Microsoft Azure-support.

Produktvilkår

Produktvilkårene beskriver tilgængeligheden, brugsvilkårene og forpligtelserne i forhold til beskyttelse af personlige oplysninger/sikkerhed for Microsoft-produkter og -tjenester, herunder Azure.

Tilbudsoplysninger

Priser og andre vilkår og betingelser for det valgte Azure-tilbud er beskrevet i tilbudsoplysningerne for dit abonnement.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Microsofts Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger forklarer de persondata, som Microsoft behandler, hvordan Microsoft behandler dem og til hvilke formål. Din gældende Tjenesteaftale eller Prøveversionens supplerende vilkår kan angive mindre eller forskellige foranstaltninger i forhold til beskyttelse af personlige oplysninger for visse af prøveversionens tjenesters vedkommende.

Databeskyttelse

Tillægget til databeskyttelse for Microsoft-produkter og -tjenester (“DPA”) angiver dine og Microsofts forpligtelser med hensyn til behandling og sikkerhed af kundedata og personlige oplysninger i forbindelse med Azure. Afsnittet Vilkår for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed på produktvilkårenes websted angiver yderligere udelukkelser fra DPA samt yderligere forpligtelser i forbindelse med kerneonlinetjenester og EU's datagrænsetjenester.  Microsofts center for sikkerhed og rettigheder indeholder flere oplysninger om emner inden for sikkerhed, beskyttelse af personlige oplysninger og overholdelse for kunder, der anvender Azure eller andre Microsoft Online Services.  Servicesikkerhedsportalen (på engelsk Service Trust Portal, STP) er en ekstrafunktion til Sikkerhedscentret, som giver adgang til revisionsrapporter, GDPR-dokumentation, vejledninger til overholdelse og relaterede dokumenter, som giver mere detaljerede oplysninger om, hvordan Microsoft er med til at beskytte dine data.

Serviceaftaler

Serviceniveauaftalerne indeholder en beskrivelse af oppetiden og tilslutningsmuligheden for Azure.

Prøveversionens supplerende vilkår

Prøveversionens supplerende vilkår indeholder yderligere juridiske vilkår, der gælder for din brug af Azure-funktioner i betaversioner, prøveversioner, eller som på anden måde ikke er udgivet, så de er tilgængelige for alle. Disse supplerende vilkår og udelukkelser er gældende for "Prøveversioner" som beskrevet i din serviceaftale, dine produktvilkår og din DPA.

Vilkår for Microsoft Azure Marketplace

Vilkår og betingelser for din brug af Microsoft Azure Marketplace beskrives i Vilkår for Microsoft Azure Marketplace.

Vilkår for Microsoft Azure Government

Vilkår og betingelser for brugen af Microsoft Azure-skytjenester til offentlige myndigheder er beskrevet i Microsoft Online-abonnementsaftale – skytjenester til offentlige myndigheder i USA.

Microsoft Azure drives via 21Vianet

Microsoft Azure i Kina er en separat tjeneste, der sælges og drives via 21Vianet. Vilkår og betingelser er tilgængelige på https://www.azure.cn/support/legal/.

Vilkår for anvendelse af websted

Microsofts Vilkår for anvendelse gælder for din brug af Azure-webstedet. De gælder også for de begrænsede Azure-tjenester, du kan bruge uden et abonnement.

Denne side har til formål at give overblik over de generelle vilkår og betingelser, der gælder for køb og brug af Azure. Supplerende tjenester, software og indhold kan være underlagt yderligere eller andre vilkår, der ikke fremgår af ovenstående.