Juridiske oplysninger til Microsoft Azure

Sidst opdateret: Oktober 2020

Vilkår for tjenesteaftale&

Brugen af Azure-tjenesten er underlagt vilkår og betingelser i den aftale, i henhold til hvilken du erhvervede tjenesterne.

• For kunder, der køber eller fornyer et abonnement online hos Microsoft (herunder gratis prøveabonnement), er brugen underlagt enten Microsoft-kundeaftalen ("MCA – Microsoft Customer Agreement") eller Microsoft Aftale om Onlineabonnement ("MOSA – Microsoft Online Subscription Agreement"). Din brug reguleres af sidstnævnte, hvis MCA'en ikke er tilgængelig i dit geografiske område. Gå til MCA-siden for at få oplysninger om tilgængelighed. Både MCA'en og MOSA'en inkorporerer Vilkår for onlinetjenester ("OST – Online Services Terms") og Tillæg til databeskyttelse for Onlinetjenester ("DPA – Online Services Data Protection Addendum"). De aktuelle versioner af disse dokumenter er placeret på siden Licensvilkår.
  • I forbindelse med kunder, der køber gennem en anden volumenlicensaftale, f.eks. en Enterprise-aftale, er brugen underlagt den volumenlicensaftale, som tjenesterne blev købt under, inklusive Vilkår for Onlinetjenester, der inkorporerer OST og DPA. Du kan få en kopi af din volumenlicensaftale ved at kontakte din Microsoft-repræsentant for konto eller volumenlicens.
  • Hvis du ikke har et Azure-abonnement, regulerer Microsofts Vilkår for anvendelse din brug af begrænsede Azure-tjenester, der kan bruges uden et abonnement.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, kan du kontakte Microsoft Azure-support.

Tilbudsoplysninger

Priser og andre vilkår og betingelser for det valgte Azure-tilbud fremgår i detaljer af tilbudsoplysningerne for dit abonnement.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Microsofts Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger forklarer de persondata, som Microsoft behandler, hvordan Microsoft behandler dem og til hvilke formål. Din gældende Tjenesteaftale eller Prøveversionens supplerende vilkår kan angive mindre eller forskellige foranstaltninger i forhold til beskyttelse af personlige oplysninger for visse af prøveversionens tjenesters vedkommende.

Data Protection

Tillæg til databeskyttelse for Microsoft Onlinetjenester ("DPA") angiver dine og Microsofts forpligtelser, for så vidt angår behandlingen og sikkerheden af Kundedata og Personlige data i forbindelse med Azure. Det er inkorporeret i OST'en ved henvisning. Microsoft Sikkerhedscenter indeholder flere oplysninger om sikkerhed, beskyttelse af personlige oplysninger og overholdelsesemner for kunder, der anvender Azure eller andre Microsoft Online Services. Servicesikkerhedsportalen (på engelsk Service Trust Portal, STP) er en ekstrafunktion til Sikkerhedscentret, som giver adgang til revisionsrapporter, GDPR-dokumentation, vejledninger til overholdelse og relaterede dokumenter, som giver mere detaljerede oplysninger om, hvordan Microsoft er med til at beskytte dine data.

Serviceaftaler

Serviceniveauaftalerne indeholder en beskrivelse af oppetiden og tilslutningsmuligheden for Azure.

Prøveversionens supplerende vilkår

Prøveversionens supplerende vilkår indeholder yderligere juridiske vilkår, der gælder for din brug af Azure-funktioner i betaversioner, prøveversioner, eller som på anden måde ikke er udgivet, så de er tilgængelige for alle.

Vilkår for Microsoft Azure Marketplace

Vilkår og betingelser for din brug af Microsoft Azure Marketplace fremgår af Vilkår for Microsoft Azure Marketplace, der er indeholdt i OST.

Vilkår for Microsoft Azure til offentlige myndigheder

Vilkår og betingelser for brugen af Microsoft Azure-skytjenester til offentlige myndigheder fremgår af Microsoft-aftale om onlineabonnement – skytjenester til offentlige myndigheder i USA.

Vilkår for anvendelse af websted

Microsofts Vilkår for anvendelse gælder for din brug af Azure-webstedet. De gælder også for de begrænsede Azure-tjenester, du kan bruge uden et abonnement.

Denne side har til formål at give overblik over de generelle vilkår og betingelser, der gælder for køb og brug af Azure. Supplerende tjenester, software og indhold kan være underlagt yderligere eller andre vilkår, der ikke fremgår af ovenstående.