Juridiske oplysninger om Microsoft Azure

Senest opdateret: Oktober 2016

Tjenesteaftale og vilkår

Brugen af Azure-tjenesten er underlagt vilkår og betingelser i den aftale, i henhold til hvilken du erhvervede tjenesterne. Vi har forenklet vores juridiske vilkår, således at alle disse aftaler nu indeholder de samme Vilkår for onlinetjenester, hvilket giver et fælles sæt kundeforpligtelser, detaljerede databeskyttelsesvilkår og kontraktbestemmelser ifølge EU-standard på tværs af vores virksomheds onlinetjenester, herunder Azure, Office 365 og Intune.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, kan du kontakte Microsoft Azure-support.

Tilbudsoplysninger

Priser og andre vilkår og betingelser for det valgte Azure-tilbud fremgår i detaljer af tilbudsoplysningerne for dit abonnement.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Microsofts erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger indeholder en beskrivelse af den politik for beskyttelse af personlige oplysninger og den praksis, der styrer brugen af Azure og andre af Microsofts online virksomhedstjenester, såsom Office 365 og Intune. Aftalen om onlinetjenester eller Prøveversionens supplerende vilkår kan angive forskellige erklæringer om beskyttelse af private oplysninger for nogle tjenester.

Sikkerhedscenter

Microsoft Sikkerhedscenter indeholder detaljerede oplysninger om sikkerhed, beskyttelse af personlige oplysninger og overholdelsesemner for kunder, der anvender Azure eller andre Microsoft Online Services.

Serviceniveauaftaler

Serviceniveauaftalerne indeholder en beskrivelse af oppetiden og tilslutningsmuligheder for Azure.

Prøveversionens supplerende vilkår

Prøveversionens supplerende vilkår indeholder yderligere juridiske vilkår, der gælder for din brug af Azure-funktioner i betaversioner, prøveversioner, eller som på anden måde ikke er udgivet, så de er tilgængelige for alle.

Vilkår for Microsoft Azure Marketplace

Vilkår og betingelser for brugen af Microsoft Azure Marketplace fremgår af Vilkår for Microsoft Azure Marketplace, der er indeholdt i Vilkår for onlinetjenester.

Vilkår for Microsoft Azure Germany

Yderligere vilkår og betingelser gælder for Microsoft Azure Germany: Supplement til Vilkår for onlinetjenester, en opdateret Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og en separat Aftale om opbevaring af kundedata.

Vilkår for Microsoft Azure til offentlige myndigheder

Vilkår og betingelser for brugen af Microsoft Azure-skytjenester til offentlige myndigheder fremgår af Microsoft-aftale om onlineabonnement – skytjenester til offentlige myndigheder i USA.

Vilkår for anvendelse af websted

Vilkår for anvendelse af websted gælder for brugen af Azure-webstedet. Hvis du har et Azure-abonnement, er dit køb og din brug af Azure-tjenesten underlagt vilkårene og betingelserne i den aftale, i henhold til hvilken du købte tjenesten. Se afsnittet Tjenesteaftale og vilkår ovenfor for nærmere oplysninger. Hvis du ikke har et Azure-abonnement, gælder Vilkår for anvendelse af websted også for de begrænsede Azure-tjenester, du kan bruge uden et abonnement.

Denne side har til formål at give overblik over de vilkår og betingelser, der gælder for køb og brug af Azure. Supplerende tjenester, software og indhold kan være underlagt yderligere eller andre vilkår, der ikke fremgår af ovenstående.