Indsamling af diagnosticeringsoplysninger og hukommelsesdump til Microsoft Azure Support

Forstå, hvad der bliver delt med Microsoft Support, når du giver adgang til deling af diagnosticeringsoplysninger eller accepterer indsamling af et fuldstændigt dump af hukommelsen.

Indsamling af diagnosticeringsoplysninger

When you create a support request, the "Share diagnostic information" option gives your consent to allow a Microsoft Support engineer to remotely collect data from the Azure subscription(s) associated with your request in order to troubleshoot your issue. You can revoke this consent at any time.

Temporary access to the Azure portal for support engineers

Sharing diagnostic information allows Microsoft support engineers to temporarily use the Azure portal for read-only access to the Azure resources associated with your support request. With this access, engineers can troubleshoot your problem more quickly. They can also provide instructions and screenshots so you can take actions to help resolve the problem. Access is read-only and is removed when your support case is closed.

Hvilken type oplysninger indsamles med dit samtykke?

De diagnostiske data, der indsamles, er f.eks. almindelige logfiler, systemgenererede hændelseslogge, nøgler til registreringsdatabase, logge fra fejlfinding, server/databaseoplysninger, konsolskærmbilleder* og grundlæggende oplysninger om netværk og lagringsdisk.

Ved problemer, der vedrører App Service, indsamles HTTP-logge, detaljerede fejlbeskrivelser, KUDU-sporing, transformeringslogge, FREB-logge, Winsock-logge, hændelseslogge, DAAS-logge og Webjob-logge som en hjælp til fejlfindingen.

I forbindelse med Azure AD Connect-relaterede problemer indsamles der oplysninger om Active Directory-objekter, f. eks. bruger- og enhedsegenskaber, og din synkroniseringskonfiguration samt relaterede logfiler, f. eks. logon, overvågning eller synkroniseringslogge, som kan hjælpe med fejlfindingen.

Detaljeret filliste

Du kan se en detaljeret liste over de filer, der indsamles, i følgende artikler:

Artikel-id Tjeneste eller miljø
PaaS-logge Microsoft Azure PaaS VM-logge
IaaS-logge Microsoft Azure IaaS VM-logge
Service Fabric-logge Microsoft Azure Service Fabric-logge
StorSimple-logge StorSimple-supportpakker og -enhedslogge
SQL Server Windows VM-logge Azure SQL Server i VM-logge
Azure Active Directory-logge Azure Active Directory-logge
Azure Stack Edge logs Azure Stack Edge support package and device logs
Azure Synapse Analytics logs Azure Synapse Analytics logs

*Hvis du bruger et grafisk program til deling af skrivebord, som bruger VGA-konsollen på den virtuelle maskine, kan et skærmbillede fange de oplysninger, der vises under konsolsessionen.

Indsamling af hukommelsesdump

Når du opretter en supportanmodning i forbindelse med visse problemer med virtuelle maskiner, bliver du spurgt, om du vil give adgang til din virtuelle maskines hukommelse til diagnosticering af problemet. Et fuldstændigt dump af hukommelsen er den største dumpfil af kernetilstanden. Denne fil omfatter hele den fysiske hukommelse, der bruges af Windows. Et fuldstændigt dump af hukommelsen omfatter som standard ikke fysisk hukommelse, der bruges af platformens firmware.

Dumpet kopieres fra beregningsnoden (Azure-værten), hvor det er oprettet, til fejlfinding på en anden server inden for det samme datacenter. Kundedataene er beskyttet, da de ikke forlader Azures sikre grænser. Få mere at vide om, hvordan kundedata lagres i Azure.

Dumpfilen oprettes ved at generere en Hyper-V-lagringstilstand af den virtuelle maskine. Denne proces afbryder VM'en midlertidigt i op til 10 minutter, hvorefter den fortsætter. VM'en genstartes ikke som en del af denne proces.

Hvordan håndteres dine data?

Alle data, der indsamles til supportformål, administreres i henhold til de forpligtelser, der er angivet i Microsoft Center for sikkerhed og rettighedsadministration.

De data, der tidligere er blevet indsamlet med dit samtykke, påvirkes ikke af, at din tilladelse fjernes.

I forbindelse med luftspaltemiljøer vil Microsoft opbevare diagnosticeringsdata, der er indsamlet for at foretage fejlfinding af dit problem inden for grænsen.