Indsamling af diagnosticeringsoplysninger og hukommelsesdump til Microsoft Azure Support

Forstå, hvad der bliver delt med Microsoft Support, når du giver adgang til indsamling af et fuldstændigt dump af hukommelsen og diagnosticeringsoplysninger fra Microsoft Azure-portalen.

Indsamling af diagnosticeringsoplysninger

På den nye Microsoft Azure-portal kan du bruge funktionen "Share diagnostic information" til at give dit samtykke til, at en Microsoft Support-tekniker må indsamle data fra dine virtuelle Azure-maskiner/Azure Cloud Services i forbindelse med den aktuelle supporthændelse, så vi kan foretage fejlfinding i forbindelse med dit problem. De diagnostiske data, der indsamles, er f.eks. almindelige logfiler, systemgenererede hændelseslogge, nøgler til registreringsdatabase, logge fra fejlfinding, server/databaseoplysninger, konsolskærmbilleder* og grundlæggende oplysninger om netværk og lagringsdisk.

Ved problemer, der vedrører App Service, indsamles HTTP-logge, detaljerede fejlbeskrivelser, KUDU-sporing, transformeringslogge, FREB-logge, Winsock-logge, hændelseslogge, DAAS-logge og Webjob-logge som en hjælp til fejlfindingen.

I forbindelse med Azure AD Connect-relaterede problemer indsamles der oplysninger om Active Directory-objekter, f. eks. bruger- og enhedsegenskaber, og din synkroniseringskonfiguration samt relaterede logfiler, f. eks. logon, overvågning eller synkroniseringslogge, som kan hjælpe med fejlfindingen.

Du kan fjerne denne adgang ved at kontakte din supporttekniker, der vil forhindre fremtidig indsamling af diagnosticeringsoplysninger, som relaterer til denne supporthændelse. Du kan se en detaljeret liste over de filer, der indsamles, i følgende artikler:

Artikel-id Tjeneste eller miljø
Windows Server-logge Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2
PaaS-logge Microsoft Azure PaaS VM-logge
IaaS-logge Microsoft Azure IaaS VM-logge
Service Fabric-logge Microsoft Azure Service Fabric-logge
StorSimple-logge StorSimple-supportpakker og -enhedslogge
SQL Server Windows VM-logge Azure SQL Server i VM-logge
Azure Active Directory-logge Azure Active Directory-logge

Indsamling af hukommelsesdump

Hvad er et fuldstændigt dump af hukommelsen?

Et fuldstændigt dump af hukommelsen er den største dumpfil af kernetilstanden. Denne fil omfatter hele den fysiske hukommelse, der bruges af Windows. Et fuldstændigt dump af hukommelsen omfatter som standard ikke fysisk hukommelse, der bruges af platformens firmware.

Dumpet kopieres fra beregningsnoden (Azure-værten), hvor det er oprettet, til en anden server til fejlfinding inden for det samme datacenter. Kundedata er beskyttet, da dataene ikke forlader de sikre grænser i Azure. Få mere at vide om, hvordan kundedata lagres i Azure.

Dumpfilen oprettes ved at generere en Hyper-V-lagringstilstand af den virtuelle maskine. Denne proces afbryder VM'en midlertidigt i op til 10 minutter, hvorefter den fortsætter. VM'en genstartes ikke som en del af denne proces.

Aktivering af boot-diagnosticering

Aktivering af logfiler til indsamling af boot-diagnosticering fra den vært, der kører den virtuelle maskine, til diagnosticering ved indsamling af det serielle konsoloutput og skærmbilleder* af den virtuelle maskine. Aktivering af boot-diagnosticering giver også Azure-platformen mulighed for at undersøge OS VHD for fejl ved klargøring af den virtuelle maskine, og det hjælper med til at give dybere oplysninger om de egentlige årsager til fejl. Adgangen til OS VHD omfatter Guest OS-oplysninger, systemfiler på OS VHD, brugertilpassede scripts og meget mere.

Hvordan håndteres dine data?

De data, der tidligere er blevet indsamlet med dit samtykke, påvirkes ikke af, at din tilladelse fjernes. Dataene bruges udelukkende til at foretage fejlfinding af dit problem. De bruges ikke til markedsføring, annoncering eller andre kommercielle formål uden dit samtykke. Dataene kan opbevares i op til 90 dage, og de data, som Microsoft Support indsamler, bliver håndteret i overensstemmelse med vores almindelige praksis for beskyttelse af personlige oplysninger. I forbindelse med luftspaltemiljøer vil Microsoft bevare de diagnosticeringsdata, der er indsamlet i luftspaltemiljøet i henhold til de gældende adgangskontroller med undtagelse af de tilfælde, hvor kunder accepterer at flytte dem et andet sted hen. Få mere at vide om politikker for dataopbevaring.

* Hvis du bruger et grafisk program til deling af skrivebord, som bruger VGA-konsollen på den virtuelle maskine, kan et skærmbillede fange de oplysninger, der vises under konsolsessionen.