Crayon AB

Crayon AB

Crayon AB-profilen er ikke tilgængelig på Dansk. Oplysningerne er tilgængelige på Svenska.

Oversigt

En viktig del i vår verksamhet är att erbjuda våra kunder en expertis och rådgivning vid planering och införande av nya teknologier. I mer än tio år har vi bedrivit en framgångsrik konsultverksamhet i Norden inom framförallt Microsofts infrastruktur och molntjänster som Office 365, Enterprise Mobility Suite och Azure. Den verksamheten expanderar vi nu till att hantera kunder över i princip hela världen.


Crayon tillhandahåller strategisk rådgivning inom inköp, management och implementation av IT-lösningar. Tillsammans med stöd för projektledning, lösningsarkitekter och expertstöd till resurser för löpande drift hjälper vi många av världens ledande företag lika väl som det mindre bolaget, lilla myndigheten eller stora kommunen.

Våra 350 tekniska konsulter har tillsammans expertis inom alla stora programvarutillverkare för infrastruktur. De är väl certifierade och många är även aktiva som instruktörer i olika utbildningar och som föreläsare på konferenser runt om i världen. Vi är övertygade om att det ger ytterligare värde för våra kunder.

Vi levererar tjänster in om flera olika områden:

Konsulttjänster:
Cloud Architecture & Deployment Solutions
t ex Office 365, Enterprise Mobility Suite och Azure
Licensing Environment Optimization & Management
Security
Data Center Systems
t ex Windows Server, System Center, Hyper-V och Azure
Backup and Data Recovery
t ex System Center och Azure
Storage & Virtualisation Solutions
t ex StorSimple, Azure och Hyper-V

Som partner till Microsoft är vi certifierade för att utföra uppdrag inom ramen för SA-förmånen Planning Services (xDPS). Se mer i nedan beskrivning om hur vår kompetens och expertis, kostnadsfritt, kan bistå i er planering av uppgraderingar och införande av ny teknik.

Kontakt os

Besøg webstedet

+46 8 505 30743

Patric.Gustafsson@crayon.com