Hvordan kan vi hjælpe dig?

Socialt

Få kontakt til @AzureSupport. Den officielle Microsoft Azure-konto til forbedring af kundernes oplevelse ved at give Azure-community'et adgang til de rigtige ressourcer: svar, support og eksperter.

@AzureSupport

Onlineforummer

Få svar fra Azure-eksperter gennem Azure-forummerne:

Besøg MSDN, hvis du har spørgsmål om priser eller andet ang. tjenesten

Besøg Stack Overflow, hvis du har spørgsmål angående programmering

Læs Vilkår for anvendelse af Preview.

Besøg ServerFault, hvis du har spørgsmål om netværksinfrastrukturen

Gratis konto

Tilmeld dig nu, og få $200 i Azure-kredit

Visual Studio

Abonnenter får op til $1800 Azure-tjenester pr. år

Programstart

Deltag i BizSpark-programmet, og få gratis Azure-tjenester