Supportmuligheder, der opfylder dine behov, uanset om du lige er kommet i gang, eller du allerede implementerer forretningskritiske opgaver på Azure.

Få Azure-eksperthjælp til din virksomhed

Prøveversion, test og udvikling

Hvis du bruger Azure i et ikke-produktionsmiljø, eller du blot prøver det, giver Developer-planen ubegrænset teknisk support i åbningstiden.

Produktionsarbejdsbelastninger

Når du kører en produktionsopgave på Azure og har brug for hurtigt svar, giver Standard-planen dig ubegrænset teknisk support døgnet rundt.

Forretningskritiske funktioner

Hvis du har brug for hurtigere svartider, proaktiv overvågning og administration af eskalering af hændelser med stor alvorsgrad fra et samarbejdsvilligt kontostyringsteam, skal du have Professional Direct Support.

Omfattende teknisk support fra Microsoft

Hvis du har brug for support i hele virksomheden på tværs af Azure og andre Microsoft-teknologier, skal du overveje Premier Support.

Sammenlign Azure-supportplaner

Ønsker du support til Azure DevOps? Se supportmuligheder

Indsend en supportanmodning

Send et tweet til @AzureSupport

Gratis ressourcer

Dokumentation og vejledninger

Udforsk introduktionsvejledninger, SDK'er, værktøjer, dokumentation og mere.

Ofte stillede spørgsmål om Support

Om Azure-supportplanerne, terminologi, og hvordan du bruger support.

Problemer med tilmelding

Foretag fejlfinding af problemer med at tilmelde dig Azure.

Få mere at vide om fakturering

Få tips til at overvåge forbruget og forstå din regning.

Azure Advisor

Få skræddersyede anbefalinger for at optimere dine Azure-ressourcer.

Azure Service Health

Få personligt tilpasset vejledning og support, når problemer i Azure-tjenester berører dig.

SLA'er

Læs SLA'erne for at få mere at vide om vores garanti for oppetid og politikker for kredit for nedetid.

Support-community

Kom i kontakt med Microsoft-teknikere og eksperter i Azure-community'et.

Søger du efter Azure DevOps-specifikke ressourcer? Udforsk nu

Videncenter

Søg i Knowledge Center, og få svar på almindelige supportspørgsmål.

Se, hvordan Azure-support sætter skub i kundernes succes

Samsung reducerer omkostningerne, øger pålideligheden for smart tv-tjenester med en cloudbaseret løsning.

Udbyder af administrerede tjenester bruger udvidet supporttjeneste til at styrke sin cloudforretning.

Onlinesalget steg med 200 %, da Garuda flyttede open source-onlinebutiksløsninger til Microsoft cloud.

En finansvirksomhed opnår et stort udbytte af at anvende bedste fremgangsmåder.