Supportmuligheder, der opfylder dine behov, uanset om du lige er kommet i gang, eller du allerede implementerer forretningskritiske opgaver på Azure.

Få support, når du har brug for det

Sørg for, at din Azure kører problemfrit med ressourcer til selvhjælp og supportteknikere. Log på for at sende og administrere dine anmodninger, så du kan få fakturerings- og abonnementssupport. Se supportmulighederne nedenfor i tilfælde af andre behov.

Har du allerede en supportplan? Log på

Udforsk planer, der passer til dine behov

Prøveversion, test og udvikling

Hvis du bruger Azure i et ikke-produktionsmiljø, eller du blot prøver det, giver Developer-planen ubegrænset teknisk support i åbningstiden.

Produktionsarbejdsbelastninger

Når du kører en produktionsopgave på Azure og har brug for hurtigt svar, kan du få ubegrænset teknisk support efter behov med Standard-planen.

Forretningskritiske funktioner

Hvis du har brug for hurtigere svartider, rådgivningstjenester og administration af eskalering af hændelser med stor alvorsgrad fra et samarbejdsvilligt kontostyringsteam, skal du vælge understøttelse af Professional Direct Support.

Omfattende teknisk support fra Microsoft

Hvis du har brug for support i hele virksomheden på tværs af Azure og andre Microsoft-teknologier, skal du overveje Enterprise-support.

Introduktion

Dokumentation og vejledninger

Udforsk introduktionsvejledninger, SDK'er, værktøjer og dokumentation.

Ofte stillede spørgsmål om Support

Få mere at vide om, hvordan du bruger en supportplan.

Sådan gør du-videoer

Se demoer med nye funktioner fra Azure-portalens programadministratorer i spørgsmål og svar-format.

Hjælp til portallogon

Foretag fejlfinding af problemer med at logge på Azure.

Microsoft Learn

Udforsk et emne i dybden ved hjælp af guidede forløb, eller få mere at vide om, hvordan du udfører en bestemt opgave via individuelle moduler.

Styrk dine cloudhandlinger

Få mere at vide om fakturering

Brug Azures funktioner til omkostningsstyring og fakturering til at overvåge, styre og optimere din Azure-investering.

Azure Service Health

Få en brugerdefineret vejledning og support til problemer med Azure-tjenester.

Azure Advisor

Få skræddersyede anbefalinger for at optimere dine Azure-ressourcer.

SLA'er

Få mere at vide om vores garanti for oppetid og politikker for kredit for nedetid.

Community-support

Kom i kontakt med Microsoft-teknikere og eksperter i Azure-community'et.

Videncenter

Søg i Knowledge Center, og få svar på almindelige supportspørgsmål.

Se, hvordan Azure-support sætter skub i kundernes succes

Samsung reducerer omkostningerne, øger pålideligheden for smart tv-tjenester med en cloudbaseret løsning.

Udbyder af administrerede tjenester bruger udvidet supporttjeneste til at styrke sin cloudforretning.

Onlinesalget steg med 200 %, da Garuda flyttede open source-onlinebutiksløsninger til Microsoft cloud.

En finansvirksomhed opnår et stort udbytte af at anvende bedste fremgangsmåder.

Ønsker du support til Azure DevOps? Se supportmuligheder