Microsoft tilbyder en lang række supportmuligheder til en række forskellige behov, uanset om du er eneudvikler og er i færd med at udforske cloudmiljøet for første gang, eller om du er virksomhed, der udruller forretningskritiske arbejdsbelastninger på Microsoft Azure.

Hvordan bruger du Azure?

Prøveversion, test og udvikling

Hvis du går i gang med Azure i et ikke-produktions- miljø eller prøver det i forhold til din virksomhed, kan du med udviklerplanen få adgang til Microsoft-support- ressourcer og -teknikere, så du kan foretage fejlfinding af problemer med ubegrænset teknisk support i arbejdstiden.

Få mere at vide om Developer Support

Produktionsarbejdsbelastninger

Når du kører en produktionsarbejdsbelastning på Azure og har brug for teknisk support med en hurtig responstid døgnet rundt, får du hurtigt adgang vha. Standard-planen til supportmateriale og -teknikere, når du har brug for det, så du kan foretage fejlfinding af problemer med ubegrænset teknisk support.

Få mere at vide om Standard Support

Forretningskritiske funktioner

Hvis du har brug for hurtigere svartider, proaktiv overvågning og administration af eskalering af hændelser med en stor alvorsgrad, skal du have Professional Direct support. Du får også flere tjenester, oplysninger og eksperter samt kommende funktioner og udgivelser.

Få mere at vide om Professional Direct support

Hvis du har brug for support i hele virksomheden på tværs af Azure og andre Microsoft-teknologier, skal du overveje Premier Support.

Azure-support sætter skub i kundernes succes