Supportmuligheder, der opfylder dine behov, uanset om du lige er kommet i gang, eller du allerede implementerer forretningskritiske opgaver på Azure.

Få Azure-eksperthjælp til din virksomhed

Prøveversion, test og udvikling

Hvis du bruger Azure i et ikke-produktionsmiljø, eller du blot prøver det, giver Developer-planen ubegrænset teknisk support i åbningstiden.

Få mere at vide om Developer Support

Produktionsarbejdsbelastninger

Når du kører en produktionsopgave på Azure og har brug for hurtigt svar, giver Standard-planen dig ubegrænset teknisk support døgnet rundt.

Få mere at vide om Standard Support

Forretningskritiske funktioner

Hvis du har brug for hurtigere svartider, proaktiv overvågning og administration af eskalering af hændelser med en stor alvorsgrad fra et samarbejdsvilligt kontostyringsteam, skal du have Professional Direct Support.

Få mere at vide om Professional Direct support

Hvis du har brug for support i hele virksomheden på tværs af Azure og andre Microsoft-teknologier, skal du overveje Premier Support.

Gratis ressourcer

Azures tilstand

Få personligt tilpasset vejledning og support, når problemer i Azure-tjenester berører dig.*

@AzureSupport

Find os på Twitter for at få adgang til eksperter og de svar, du har brug for.

Support-community

Kom i kontakt med Microsoft-teknikere og eksperter i Azure-community'et.

Dokumentation og vejledninger

Udforsk introduktionsvejledninger, SDK'er, værktøjer, dokumentation og mere.

Azure Advisor

Få skræddersyede anbefalinger for at optimere dine Azure-ressourcer.*

Ofte stillede spørgsmål om Support

Om Azure-supportplanerne, terminologi, og hvordan du bruger support.

Få mere at vide om fakturering

Få tips til at overvåge forbruget og forstå din regning.

Problemer med tilmelding

Foretag fejlfinding af problemer med at tilmelde dig Azure.

Log på for at oprette og administrere supportanmodninger.

*kræver en Azure-konto.

Se, hvordan Azure-support sætter skub i kundernes succes

Samsung reducerer omkostningerne, øger pålideligheden for smart tv-tjenester med en cloudbaseret løsning.

Udbyder af administrerede tjenester bruger udvidet supporttjeneste til at styrke sin cloudforretning.

Professional Direct hjælper en onlinesportsplatform i vækst med at få mest muligt ud af Azure.

Onlinesalget steg med 200 %, da Garuda flyttede open source-onlinebutiksløsninger til Microsoft cloud.

En finansvirksomhed opnår et stort udbytte af at anvende bedste fremgangsmåder.