Tillæg til Brugervilkår for Microsoft Azure Eksempler

Sidst opdateret: November 2019

Azure kan indeholde funktioner med eksempelversioner, betaversioner eller andre foreløbige versioner, tjenester, software eller regioner, der tilbydes af Microsoft for at få feedback fra kunderne (“Eksempler”). Eksempler er tilgængelige for dig, betinget af at du accepterer disse brugervilkår, som er tillæg til din aftale, der gælder for din brug af Azure.

EKSEMPLER LEVERES “SOM DE ER OG FOREFINDES”, “MED ALLE FEJL” OG “SOM TILGÆNGELIG” OG ER UDELUKKET FRA SERVICENIVEAUAFTALERNE OG DEN BEGRÆNSEDE GARANTI. Eksempler er muligvis ikke omfattet af kundesupport. Eksempler kan være underlagt lempeligere forpligtelser eller andre sikkerheds-, overensstemmelses- og fortrolighedsforpligtelser, som nærmere forklaret i Erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger for Microsoft Online Services, Microsoft Azure Center for sikkerhed og rettigheder, Vilkår for Onlinetjenester og eventuelle yderligere meddelelser, der leveres med Eksemplet. Kunder bør ikke bruge eksempler til behandling af persondata eller andre data, der er underlagt forhøjede overholdelseskrav. Visse navngivne Eksempler kan også underlagt yderligere vilkår anført herunder, hvis disse findes. Vi kan ændre eller afbryde Previews til enhver tid uden forudgående varsel. Vi kan også vælge ikke at frigive et Eksempel på "Generel Tilgængelighed".

Bing URL-eksempel-API (privat eksempel) brug og vis krav

Du må kun bruge dataene fra Bing URL-eksempel-API for at vise forhåndsvisningsstumper og miniaturebilleder hyperlinket til deres oprindelige websteder, i slutbruger-initierede URL-deling på sociale medier, chatbot eller lignende tilbud eller (ii) som et signal om sandsynligheden for at indhold i URL’en er voksent materiale. Du skal svare på alle anmodninger om at deaktivere eksempler, som du modtager fra websteder eller ejere af indhold.

Gør ikke:

• Send alle personlige oplysninger (som defineret i Direktivet (EU) 2016/679 fra det Europæiske Parlament og Rådet den 27. april 2016 om beskyttelsen af fysiske personer med hensyn til behandling af personlige oplysninger og fri bevægelighed af disse oplysninger ("GDPR")) til Bing URL-eksempel-API.
  • Kopier, gem eller cache alle data fra svar.
  • Bruge oplysninger modtaget fra Bing URL-eksempel-API som del af enhver maskinlæring eller lignende algoritmisk aktivitet. Brug ikke disse oplysninger til at uddanne, evaluere eller forbedre nye eller nuværende servicer, som du eller tredjeparter kan tilbyde.
  • Ændring af indholdet af resultater (anden end at omformatere dem på en måde som ikke overtræder nogen andre krav), medmindre det er krævet ved lov eller aftalt med Microsoft.
  • Udelad tilskrivning og URL’er associeret med resultatets indhold.
  • Vis andet indhold indenfor enhver del af et svar på en måde, som vil få en bruger til at tro, at det andet indhold er del af svaret.

Brug af Bing Service-data

Microsoft kan behandle data, der leveres til Microsoft, via brugen af Bing URL-eksempel-API'et ("Bing Service-data") udelukkende for at: levere Bing URL-eksempel-API-tjenesten til dig og (ii) for at forbedre Microsoft-produkter og -tjenester. Microsoft kan – men udelukkende til disse behandlingsformål – indsamle, opbevare, anvende, reproducere og oprette afledte værker af Bing Service-data, og du tildeler Microsoft en begrænset, ikke-eksklusiv uigenkaldelig global licens til dette. Du skal sikre og opretholde alle de rettigheder, der er nødvendige for, at Microsoft kan behandle Bing Service-data som beskrevet i dette afsnit, uden at krænke tredjeparts rettigheder eller på anden vis forpligte Microsoft over for dig eller nogen tredjepart. Du er eneansvarlig for indholdet af alle Bing Service-data. Denne brug af Bing Service-dataafsnittet vil bestå efter ophør eller udløb af eventuel aftale relateret til din brug af Bing URL Preview API.

Overholdelse af GDPR

Du forstår at du og Microsoft er uafhængige dataansvarlige under GDPR med hensyn til alle personlige data, der er underlagt GDPR og sendt til Microsoft, og som overtræder denne anvendelse og krav til visning samt behandlet i forbindelse med Bing URL-eksempel-API. Du er selv ansvarlig for din overholdelse af GDPR.

Krav til Bing Brugerdefineret Visuel Søgning-API (privat eksempel) brug og visning

Gør ikke:

• Kopier, gem eller cache alle data som du modtager fra Bing Brugerdefineret Visuel Søgning-API.
  • Bruge oplysninger du modtager fra Bing Brugerdefineret Visuel Søgning-API som del af enhver maskinlæring eller lignende algoritmisk aktivitet. Brug ikke disse oplysninger til at uddanne, evaluere eller forbedre nye eller nuværende servicer, som du eller tredjeparter kan tilbyde.

Gør:

• Inkluder klart et funktionelt hyperlink med Microsoft Erklæring om Beskyttelse af Personlige Oplysninger ved hvert punkt i brugeroplevelsen (UX), som giver brugeren muligheden for at indsætte en søgeanmodning. Mærk hyperlinket Microsoft Erklæring om Beskyttelse af Personlige Oplysninger.
  • Vis Microsoft-branding på fremtrædende sted i overensstemmelse med Microsoft Trademark & Brand Guidelines, tæt på hvert punkt i UX, der giver en bruger mulighed for at angive en søgeforespørgsel. Sådan branding skal klart angive til brugeren, at Microsoft kontrollerer internet-søgeoplevelsen.
  • Sørg for at vis indhold omfatter passende metoder, der sikrer din brug af data modtaget fra Bing Brugerdefineret Visuel Søgning-API, og som ikke overtræder nogen gældende love eller tredjeparts-rettigheder.

Brug af Bing Service-data

Microsoft kan behandle data, der leveres til Microsoft, via brugen af Brugerdefineret Visuelsøgning API'et ("Bing Service-data") udelukkende for at: levere Brugerdefineret Visuelsøgning-tjenesten til dig og (ii) for at forbedre Microsoft-produkter og -tjenester. Microsoft kan – men udelukkende til disse behandlingsformål – indsamle, opbevare, anvende, reproducere og oprette afledte værker af Bing Service-data, og du tildeler Microsoft en begrænset, ikke-eksklusiv uigenkaldelig global licens til dette. Du skal sikre og opretholde alle de rettigheder, der er nødvendige for, at Microsoft kan behandle Bing Service-data som beskrevet i dette afsnit, uden at krænke tredjeparts rettigheder eller på anden vis forpligte Microsoft over for dig eller nogen tredjepart. Du er eneansvarlig for indholdet af alle Bing Service-data. Denne brug af Bing Service-datasektionen vil bestå efter terminering eller udløb af enhver aftale relateret til din brug af Brugerdefineret Visuelsøgning API.

Overholdelse af GDPR

Du forstår, at du og Microsoft er uafhængige dataansvarlige under GDPR med hensyn til alle personlige data, der er underlagt GDPR med hensyn til alle personlige data der er underlagt den Europæiske Unions Generelle Forordning om Databeskyttelse (GDPR), og som er behandlet i forbindelse med opkald til Bing Brugerdefineret Visuel Søgning-API. Du er selv ansvarlig for din overholdelse af GDPR.

Cognitive Services – eksempel på funktion til Brugerdefineret neural stemme

1. Godkendte brugseksempler. Kunden vil kun bruge funktionen Brugerdefineret neural stemmefunktion til det eller de brugseksempler, der er blevet identificeret i din ansøgning, og/eller godkendt i din tilmelding eller aftale.
  2. Yderligere erklæring og garantier. Kunden erklærer, garanterer og certificerer, at (i) denne har udtrykkelig skriftlig tilladelse fra en eller flere stemmetalenter ("Stemmetalent) til at bruge deres stemmelighed til at oprette en Brugerdefineret neural stemmeskrifttype ("Syntetisk stemme") til det brugseksempel, der er beskrevet i din ansøgning og/eller godkendt i din tilmelding eller aftale, og at (ii) Kundens aftale(r) indeholder bestemmelser om varigheden af brugen af den Syntetiske stemme og eventuelle andre indholdsbestemmelser, og at (iii) Kunden har delt Microsofts vejledning i videregivelse for stemmetalenter (https://aka.ms/disclosure-voice-talent) direkte med Stemmetalentet eller via Stemmetalentets autoriserede repræsentant, der beskriver, hvordan funktionen til Brugerdefineret neural stemme virker.
  3. Regelsæt. Ud over overholdelse af Politik vedrørende acceptabel brug i vilkårene for Microsoft-onlinetjenester (tilgængelige på https://www.microsoft.com/en-us/licensing/product-licensing/products) er adfærdskodekset (tilgængeligt på https://aka.ms/custom-neural-code-of-conduct) minimumkravene for, at alle TTS-implementeringer ("Text to Speech") skal overholde reglerne i god tro. Uden at begrænse Microsofts andre retsmidler i henhold til Vilkårene for onlinetjenester, kan en overtrædelse af adfærdskodekset medføre suspenderingen af onlinetjenesten. Microsoft suspenderer kun Onlinetjenesten, i det omfang det med rimelighed er nødvendigt. Medmindre Microsoft mener, at umiddelbar suspendering er påkrævet, giver Microsoft et rimeligt varsel før suspendering af Onlinetjenesten.
  4. Kundens overholdelse af vilkårene for Brugerdefineret neural stemme. Microsoft kan kun bevare og bruge hver enkelt syntetisk stemme, der er oprettet af kunden, med henblik på at undersøge og svare på eventuelle påståede overtrædelser af Godkendte brugseksempler, Politik vedrørende acceptabel brug eller Adfærdskodeks, og Kunden giver Microsoft en begrænset ikke-eksklusiv, uigenkaldelig verdensomspændende licens til at gøre dette. Kunden skal sikre og opretholde alle de rettigheder, der er nødvendige for, at Microsoft kan bevare og bruge hver enkelt Syntetisk stemme som beskrevet i dette afsnit, uden at krænke tredjemands rettigheder eller på anden vis forpligte Microsoft over for Kunden eller tredjemand. Dette afsnit vil forblive i kraft efter udløbet af Kundens aftale:
  5. Berettigelse. Adgang til funktionen Brugerdefineret neural stemme er underlagt Microsofts eget skøn baseret på vores kriterier for berettigelses- og undersøgelsesproces. Microsoft forbeholder sig retten til at kontrollere berettigelsen igen til enhver tid og suspendere adgangen til funktionen Brugerdefineret neural stemme i henhold til disse vilkår. Hvis du vil ansøge om og bruge funktionen Brugerdefineret neural stemme, skal du angive aktuelle, fyldestgørende og nøjagtige oplysninger i registreringsformularen og eventuelle nye verificeringsanmodninger fra Microsoft.

Personalizer-mikrotjeneste

Personalizer-mikrotjenesten, der startes i en beholder, sender kundeoplysninger til Personalizer-tjenesteeksemplet, der er konfigureret af kunden i Azure til at træne Personalizer-modellerne, der bruges i både Personalizer-mikrotjenesten og Personalizer. Ved at bruge softwaren accepterer kunden at overføre de oplysninger, der er beskrevet i dette afsnit. I alle andre henseender er Personalizer-mikrotjenesten licenseret på samme grundlag som Cognitive Services i beholdere.

Visual Studio Online – Supplerende Vilkår for anvendelse af eksempel

1. Udvidelser. Visual Studio Online kan give dig mulighed for at downloade softwarepakker fra Microsoft og tredjemand via vores udvidelsesmarkedsplads eller pakkestyringsprogrammer. Disse pakker hører ind under deres egne licenser. Microsoft distribuerer ikke, licenserer ikke og giver ikke nogen garantier for nogen tredjemandspakker. Ved at tilgå eller bruge vores udvidelsesmarkedsplads accepterer du vilkårene for udvidelsesmarkedspladsen, som du finder på https://aka.ms/vsmarketplace-ToU.
  2. Data.
    • (a) Dataindsamling. Visse funktioner i Visual Studio Online (såsom den browserbaserede Visual Studio Code-funktion) kan indsamle oplysninger om dig og din brug af tjenesten og sende dem til Microsoft. Microsoft kan bruge disse oplysninger til at levere tjenester og forbedre Visual Studio Online. Du kan fravælge mange af disse scenarier, men ikke alle, sådan som det er beskrevet i dokumentationen, som du finder på https://docs.microsoft.com/da-dk/visualstudio/online/overview/what-is-vsonline. Vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger findes på https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=824704. Du kan få mere at vide om indsamling og brug af data i dokumentationen og i vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Din brug af Visual Studio Online udgør samtykke til disse praksisser.
    • (b) Behandling af Personoplysninger. I det omfang Microsoft er databehandler eller underbehandler af personlige oplysninger i forbindelse med Visual Studio Online, lader Microsoft forpligtelserne i Vilkår i EU's Generelle Forordning om Databeskyttelse for Onlinetjenester gælde for alle kunder fra og med den 25. maj 2018 på https://docs.microsoft.com/da-dk/legal/gdpr/.
    • (c) Acceptabel Brug. Uden at begrænse Politikken vedrørende acceptabel brug i de Vilkår for Onlinetjenester, der henvises til herover, må du ikke, i det omfang gældende lov tillader det:
      • foretage reverse engineering, dekompilere eller disassemblere nogen funktioner af tjenesten eller på anden vis forsøge at udlede kildekoden for sådanne funktioner, bortset fra og kun i det omfang det kræves af tredjemandslicensvilkår, der gælder for brugen af visse komponenter med åben kildekode, som indgår i sådanne funktioner.
      • fjerne, minimere, blokere eller ændre nogen meddelelser fra Microsoft eller dennes leverandører i sådanne funktioner;
      • bruge sådanne funktioner på nogen måde, der er i strid med loven, eller
      • dele, udgive, udleje eller lease sådanne funktioner eller levere dem som et produkt (uanset om dette måtte være separat eller integreret i et andet produkt), som andre kan bruge.