Supplerende Brugervilkår for Microsoft Azure Eksempler

Senest opdateret: Februar 2017

Azure kan indeholde funktioner med eksempelversioner, betaversioner eller andre foreløbige versioner, tjenester, software eller regioner, der tilbydes af Microsoft for at få feedback fra kunderne (“Eksempler”). Eksempler er tilgængelige for Dem, betinget af at De accepterer disse brugervilkår, som er tillæg til Deres aftale, der gælder for Deres brug af Azure.

EKSEMPLER LEVERES “SOM DE ER OG FOREFINDES”, “MED ALLE FEJL” OG “SOM TILGÆNGELIG” OG ER UDELUKKET FRA SERVICENIVEAUAFTALERNE OG DEN BEGRÆNSEDE GARANTI. Eksempler er muligvis ikke omfattet af kundesupport. Eksempler kan være underlagt lempeligere forpligtelser eller andre sikkerheds-, overensstemmelses- og fortrolighedsforpligtelser, som nærmere forklaret i Erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger for Microsoft Online Services, Microsoft Azure Center for sikkerhed og rettigheder, Vilkår for Onlinetjenester og eventuelle yderligere meddelelser, der leveres med Eksemplet. Visse navngivne Eksempler kan også være underlagt yderligere vilkår, som er beskrevet herunder (hvis det er aktuelt). Vi kan ændre eller ophøre med Eksempler til enhver tid uden forudgående varsel. Vi kan også vælge ikke at frigive et Eksempel på “Generel Tilgængelighed”.

Azure Media Services – H.265/HEVC-kodning

Kunden skal indhente sin(e) egen/egne patentlicens(er) fra eventuelle tredjemands H.265/HEVC-patentpuljer eller -rettighedsindehavere, inden Azure Media Services bruges til kodning eller afkodning af H.265/HEVC-medier.

Microsoft Genomics

Broad-EULA. Servicen Microsoft Genomics inkluderer adgang til GATK (Genetic Analysis Toolkit) fra Broad Institute, Inc. (“Broad”). Brugen af GATK og eventuel relateret dokumentation som en del af Microsoft Genomics er også underlagt Broads GATK-slutbrugerlicensaftale (“Broad-EULA”).

Deling af oplysninger. De accepterer, at Microsoft kan give Broad besked om Deres status som bruger af GATK i Microsoft Genomics, og at Broad og Microsoft kan udveksle visse statistiske og tekniske oplysninger vedrørende Deres brug af GATK (i henhold til afsnit 7.2 i Broad-EULA'en).

Medicinsk anvendelse. Microsoft Genomics er ikke en medicinsk anordning, og alle output, der genereres ved anvendelse af produktet, er ikke tiltænkt som værende kendsgerninger. De må ikke anvendes som erstatning for lægefaglig vurdering, rådgivning, diagnosticering eller behandling af eventuelle sygdomme eller helbredsproblemer. De accepterer, at De er ansvarlig for at overholde al gældende lovgivning og lovmæssige krav, hvis De anvender Microsoft Genomics som en del af et klinisk tilbud eller produkt.

Microsoft Azure Hybrid Use Benefit for Windows 10

Only Enterprise customers with Windows 10 Enterprise E3/E5 per user or Windows VDA per user (User Subscription Licenses or Add-on User Subscription Licenses) (“Qualifying Licenses”) are eligible to use Microsoft Azure Hybrid Use Benefit for Windows 10 (“Azure HUB for Windows 10”). Under this preview, users to whom a customer has assigned a Qualifying License may deploy and use Windows 10 images provided in the Azure virtual machine gallery (images designated as Azure HUB for Windows 10 images) on Microsoft Azure. Each such user may use up to four instances of the Windows 10 software subject to (i) the terms of the Windows Desktop Operating System Product Entry in then-current Microsoft Volume Licensing Product Terms and these preview terms, and (ii) the requirement that each user is managed through Azure Active Directory. Ongoing use of the Windows 10 software under Azure HUB for Windows 10 is permitted under the same terms until the end of the fourth full calendar month following the declaration of next Current Branch for Business following the Windows 10 Anniversary Update (1607). In the event of any conflict between the terms of the Windows Desktop Operating System Product Entry and these preview terms, these preview terms prevail.