Tillæg til Brugervilkår for Microsoft Azure Eksempler

Last updated: September 2018

Azure kan indeholde funktioner med eksempelversioner, betaversioner eller andre foreløbige versioner, tjenester, software eller regioner, der tilbydes af Microsoft for at få feedback fra kunderne (“Eksempler”). Eksempler er tilgængelige for Dem på den betingelse, at De accepterer disse brugervilkår, som er tillæg til Deres aftale gældende for brug af Azure.

EKSEMPLER LEVERES “SOM DE ER OG FOREFINDES”, “MED ALLE FEJL” OG “SOM TILGÆNGELIG” OG ER UDELUKKET FRA SERVICENIVEAUAFTALERNE OG DEN BEGRÆNSEDE GARANTI. Previews er muligvis ikke omfattet af kundesupport. Eksempler kan være underlagt lempeligere eller andre sikkerheds-, overensstemmelses- og fortrolighedsforpligtelser, som nærmere forklaret i Microsoft Onlinetjenester Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, Microsoft Azure Trust Center, Vilkårene for Onlinetjenester og yderligere meddelelser, der leveres med Eksemplet. Kunder bør ikke bruge eksempler til behandling af persondata eller andre data, der er underlagt forhøjede overholdelseskrav. Visse navngivne Eksempler kan også underlagt yderligere vilkår anført herunder, hvis disse findes. Vi kan ændre eller afbryde Previews til enhver tid uden forudgående varsel. Vi kan også vælge ikke at frigive et Eksempel på “Generel Tilgængelighed”.

Azure Machine Learning Service

The GPU base image must be used on Microsoft Azure Services only.