Azure Government støttealternativer

Microsoft tilbyr en rekke støttealternativer for å oppfylle behovene til offentlige organer i USA via en dedikert skyplattform for Azure Government.

Som introduksjonstilbud er alle kunder som kjøper Microsoft Azure Government gjennom en Microsoft foretaksavtale kvalifisert for kostnadsfri Standard- eller ProDirect-støtte, avhengig av forbruket og uten ekstrakostnader. Les mer om støtteprogrammet for Microsoft foretaksavtale.

Sammenligning av funksjoner

STØTTEABONNEMENT Inkludert Developer Standard Professional Direct Premier
Best for Faktura- og abonnentstøtte: Selvhjelp på nett Miljø som ikke driver produksjon Begrenset forretningskritisk avhengighet av Azure Omfattende avhengighet av Azure Forretningskritisk, strategisk avhengighet av Azure
Kundestøttealternativer Microsoft Azure Government Microsoft Azure Government Microsoft Azure Government Microsoft Azure Government Alle Microsoft-produkter
Ubegrenset faktura- og abonnementstøtte hele døgnet
Offentlige Azure-forum 1
Azure Government-dokumentasjon
Støtte fra amerikanske personer (USA) som har gjennomgått screening
Ubegrenset engelskspråklig teknisk støtte hele døgnet Bare i åpningstiden 2
Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft
Rådgivningstjenester – – – – Begrenset rådgivning Kundespesifikt
Støtte for kontoadministrasjon – – – – Gruppert Tilordnet
Eskaleringsadministrasjon – – – –
Avhengighetstilordning for skytjenester – – – – – –
Lokal kundestøtte – – – – – –
Første svartid3 < 8 kontortid2 <2 timer <1 time <1 time
Maksimal alvorsgrad C A A A
Månedlig kostnad4 Inkludert med Azure Government-abonnement $40.0 per mnd $375.0 per mnd $1250.0 per mnd Kontakt lisensleverandør

1To alternativer for Azure nettforum: MSDN og Stack Overflow. MSDN tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til Microsoft.

2Kontortiden i USA er 06.00 til 18.00 (stillehavstid) mandag til fredag, unntatt helligdager.

3Oppgitt første responstid (IRT) gjelder for maksimal alvorlighetsgrad for hvert tilbud, og er raskeste IRT som er tilgjengelig for hvert tilbud. Lavere alvorsgrader har lengre første svartid.

4StorSimple-støtte leveres for det første året for den fysiske enheten til kundens neste årlige Enterprise-avtale, deretter må kunden kjøpe et støtteabonnement for StorSimple-enhet i tillegg til Azure-støtteabonnementet, du finner mer informasjon her.

Fordi vi stadig ønsker å gi Azure Government enda flere nyskapninger og forbedringer, har vi gleden av å kunngjøre nye planer og alternativer for Azure Government-støtte, gjeldende fra 26. oktober 2016.

Vi gir også gratis støtte til nye og eksisterende Azure Government-kunder som beskrevet på denne siden.

Hva slags støtte er inkludert i Azure Government-abonnementet mitt?

Eksisterende Azure Government-kunder vil bli automatisk flyttet til en ny Azure Government-støtteplan, i henhold til deres forholdsnivå hos MicrosoftA. Nye Azure Government-kunder vil også få fordeler fra de samme tilbudene:

• Azure Government-kunder som har en foretaksavtale, vil motta minst 12 måneder med Standard støtte helt gratis.
  • Kunder med årlige foretaksavtaleforpliktelser på minst $100000 eller Azure Services-forbruk på minst $10000per måned i tre påfølgende måneder, vil bli automatisk oppdatert til Professional Direct-støtte i tråd med tilbudet på foretaksavtalestøtte som beskrevet her.
  • Eksisterende Microsoft Premier-kunder på Azure Government vil få oppgraderte kontrakter, helt gratis, som inkluderer Azure Government-støtte.
  • Kontoer med gratis prøveversjon av Azure Government har tilgang til inkludert Subscription Management and Billing-støtte.

Nye støtteplaner for Azure Government har de samme betingelsene og vilkår som de som er tilgjengelige hos Azure i dag, med ekstra garanti om at støtte gis av amerikanske personer som har blitt kvalitetssikret for å møte de krav som er satt av den amerikanske regjeringen i henhold til Azure Governments krav til datatilgang.

Når overgangsperioden til betalte støtteplaner utgår, vil Azure Government-støtte være tilgjengelig for kunder mot et tilleggsgebyr, som beskrevet på denne siden. Se gjennom de nye støttealternativene til Azure Government i ovenstående skjema på denne siden og begynn planleggingen nå.

Kjøpsalternativer

Betalt støtte for Azure Government kan kjøpes gjennom foretaksavtalen din som en del av foretaksavtalen og er underlagt betingelsene i din EA. Developer Support blir tilgjengelig senere og da kun via kjøp på nett.

Tilbudstilgjengelighet

Azure Government Premier-, Professional Direct-, Standard- og Developer-støtte er kun tilgjengelig i USA for kunder med tilgang til Azure Government-skyen. Mer informasjon

Fornyelsespolicy

Når støtteabonnementet for Azure Government-overgangen utløper, må du velge et nytt betalt støtteabonnement, som beskrevet på denne siden, for å fortsette å ha teknisk kundestøtte.

Hvis du velger et nytt betalt støtteabonnement, blir abonnementsvarigheten seks måneder, og deretter blir det som standard automatisk fornyet for en ny periode. Du blir varslet via e-post når fornyelsestidspunktet nærmer seg. Du kan når som helst deaktivere automatisk fornyelse.

Retningslinjer for kansellering

Azure-støtte for offentlige kunder er bindende i hele abonnementsperioden. Annullering gir ikke rett til refusjon av hele beløpet.

A Gjennom dette overgangstilbudet kan Microsoft tilby enkelte fordeler gratis til offentlige kunder. Microsoft fraskriver seg enhver og all rett til erstatning fra offentlige kunder for slike ytelser. Microsoft har som formål at tilbudet av disse fordelene til offentlige kunder uten kostnad skal samsvare med aktuelle lover og regler for gaver og etikk, samt andre lover og regler tilknyttet vederlagsfrie varer og tjenester. Microsoft har som formål at tilbudet av disse tjenestene skal være utelukkende til nytte og bruk av offentlige kunder, og ikke for personlig bruk eller til fordel for en enkelt statsansatt.