$ 1,000/maand

• Snelste eerste respons van één uur of minder voor ondersteuningsaanvragen met hoge urgentie
  • Escalatiebeheer voor problemen met prioriteit
  • Gepoold team met ProDirect-beheerders biedt accountbeheer

Informatie over ProDirect

Beschikbare ondersteuning Microsoft Azure

Ondersteuning voor het beheren van facturering en abonnementen is voor alle Azure-klanten inbegrepen

Mogelijkheid om 24/7 ondersteuningsproblemen te verzenden1

Niet-Microsoft-technologieën die onder Azure worden uitgevoerd (Zie Veelgestelde vragen)

Microsoft helpt Azure-klanten met problemen die te maken hebben met bepaalde niet-Microsoft-technologieën.

Escalatiebeheer

Ondersteunings-API (zie details)

Op aanbevolen procedures gebaseerde hulp voor:

• Het plannen van implementaties en migraties
  • Het plannen van hybride cloudoplossingen
  • Prestaties verbeteren
  • Betrouwbaarheid en herstelmogelijkheden verbeteren
  • Beveiliging verbeteren

Gepoold serviceaccountbeheer

Een speciaal gepoold team dat je helpt het beste uit je Azure-service te halen:

Gepoold team is beschikbaar in zes talen: Engels, Spaans, Japans, Duits, Frans (Canada) en Portugees (Brazilië)

Indienen van incidenten

Online

< 1 uur

Maximale ernst2

'A' (ernstige impact op bedrijf)

1 in het Engels 24 uur per dag, 7 dagen per week voor incidenten met ernst A en B, en in het Japans voor incidenten met ernst A. Voor alle andere talen wordt ondersteuning geboden tijdens lokale kantooruren.

2 De ernst (impact op het bedrijf) voor ProDirect is maximaal "A", ongeacht de taal.; Ernst: A (hoogste impactniveau), B, C. Zie Support Response voor meer informatie.

Abonnementen vergelijken

Download het gegevensblad voor ondersteuningsabonnementen voor Azure

Inbegrepen voor alle Azure-klanten en -partners

• Ondersteuning beschikbaar in negen talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Traditioneel Chinees, Koreaans en Japans.
  • Onbeperkt abonnementsbeheer (bijvoorbeeld facturering, quotumaanpassingen, accountoverdrachten)
  • Twee opties voor Azure-onlineforum: Veelgestelde&vragen over Microsoft en Stackoverloop. Veelgestelde&vragen over Microsoft is online-eigendom van Microsoft. Stackoverloop is niet verbonden of gelieerd aan Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Servicedashboard van Azure

ProDirect-casestudy's

Informatie over andere abonnementen

STANDARD

Azure Standard is een goede keuze voor het midden- en kleinbedrijf met een minimale afhankelijkheid van Microsoft Azure.

ONTWIKKELAAR

Azure Developer is geschikt voor bedrijven of personen die Microsoft Azure gebruiken in een niet-productieomgeving of voor proef- en evaluatiedoeleinden.