Ondersteuningsabonnementen voor Azure

Verken het aanbod aan ondersteuningsopties voor Azure en kies het abonnement dat het meest geschikt voor u is, of u nu een ontwikkelaar bent die net is begonnen aan zijn of haar reis door de cloud of werkt bij een grote organisatie die bedrijfskritische, strategische toepassingen implementeert.

Vergelijking van abonnementen

Ondersteuningsabonnementen voor Azure Geleverd met Azure Developer

Ondersteuning bij upgraden

Standard

Ondersteuning bij upgraden

Professional Direct

Ondersteuning bij upgraden

Premier

Contact opnemen met Premier

Ideaal voor: Ondersteuning voor facturering en abonnementen; onlinezelfhulp Proef- en niet-productieomgevingen Productieworkloadomgevingen Bedrijfskritische afhankelijkheid Aanzienlijke afhankelijkheid voor meerdere producten
Beschikbare ondersteuning Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Microsoft Azure Alle Microsoft-producten
Twitter @AzureSupport & Forums 1
Technische ondersteuning voor problemen met Azure-service via Resource Health 2,3
Inclusief Azure Stack-ondersteuning
Onbeperkte facturerings- en abonnementsondersteuning, 24 uur per dag, 7 dagen per week
Onbeperkte technische ondersteuning 24 uur per dag, 7 dagen per week, inclusief niet-Microsoft-technologieën die op Azure worden uitgevoerd Leeg Alleen tijdens kantooruren 3
Advies Leeg Leeg Leeg Beperkt advies Klantspecifiek
Escalatie- en accountbeheer Leeg Leeg Leeg Gepoold accountbeheer Toegewezen accountbeheer
Eerste reactietijd 3 Leeg < 8 uur < 2 uur < 1 uur < 15 minuten (met Azure Rapid Response) of < 1 uur (zonder Azure Rapid Response)
Maximale ernst3 Leeg C A A A
Maandelijkse kosten Leeg $29/maand $300/maand $1000/maand Contact opnemen
Ondersteuningsabonnementen voor Azure 4 Leeg Developer

Ondersteuning bij upgraden

Standard

Ondersteuning bij upgraden

Professional Direct

Ondersteuning bij upgraden

Premier

Contact opnemen met Premier

1 Er zijn twee opties voor online Azure-forums: MSDN en Stack Overflow. MSDN is online-eigendom van Microsoft. Stack Overflow is niet verbonden of gelieerd aan Microsoft.

2 Technische ondersteuning 24 uur per dag, 7 dagen per week voor serviceproblemen met bepaalde Azure-services (virtuele machine, web-app, SQL Database, Azure Cosmos DB, Redis-cache) via Resource Health in Azure Portal. Aanvullende services worden na verloop van tijd toegevoegd.

3 De eerste reactietijd geldt voor de maximale ernst van elke aanbieding. Het is de snelste beschikbare reactietijd voor elke aanbieding. Voor een lagere ernst geldt een langere reactietijd. Ga naar de pagina Ondersteuningsreikwijdte en reactiesnelheid in Azure voor meer informatie.

4 StorSimple-ondersteuning wordt het eerste jaar geboden voor het fysieke apparaat tot aan de volgende periode van een jaar van de Enterprise Overeenkomst van de klant. Daarna moeten klanten een StorSimple-apparaatondersteuningsabonnement kopen in aanvulling op het Azure-ondersteuningsabonnement. Meer informatie is beschikbaar op https://msdn.microsoft.com/library/mt433077.aspx.

Het gegevensblad over ondersteuning voor Azure downloaden

Veelgestelde vragen

Azure Government- en Azure Duitsland-klanten

Ondersteuningsplannen en prijzen op deze pagina gelden voor Azure-klanten en omvatten geen plannen voor Azure Government- en Azure Duitsland-klanten.

Azure Government-ondersteuning omvat een scala aan ondersteuningsopties ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Amerikaanse overheidsinstanties. Meer informatie.

Azure Duitsland-ondersteuning omvat een scala aan ondersteuningsopties die zijn ontworpen om te voldoen aan de privacystandaarden voor Azure Duitsland. Meer informatie.

Aankoopopties

Ondersteuningsovereenkomsten voor Azure Premier, Professional Direct en Standard kunnen worden gekocht als onderdeel van uw Enterprise Agreement (EA) via uw verkoopmedewerker en hiervoor gelden uw EA-voorwaarden. Developer-ondersteuning is niet beschikbaar voor EA. Azure Professional Direct, Standard en Developer kunnen ook online worden gekocht, behalve waar Azure werd gekocht via een Enterprise Agreement (EA).

De abonnementstermijn is zes maanden. Geaccepteerde betaalmethoden voor onlineaankoop zijn creditcards en betaalkaarten, tenzij op voorhand goedgekeurd voor factuur. We accepteren geen prepaid- en virtuele creditcards. U ontvangt maandelijks een factuur, samen met uw Azure-abonnement. Monetaire toezeggingsdollars zijn niet van toepassing op ondersteuning. U kunt op elk moment een upgrade van uw huidige Azure-ondersteuning uitvoeren. Daartoe neemt u contact op met Ondersteuning voor facturering en abonnementen.

Voor meer informatie over Premier Support, onder andere hoe u deze kunt kopen, gaat u naar de website van Premier Support.

Beschikbaarheid van aanbieding

De ondersteuningsabonnementen Azure Developer, Standard en Professional Direct zijn algemeen beschikbaar waar Microsoft Azure wordt aangeboden.

Verlengingen

Uw abonnement op ondersteuning wordt standaard automatisch verlengd. U krijgt bericht via e-mail wanneer uw abonnement bijna wordt verlengd. U kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment uitschakelen.

Annuleringsbeleid

Azure-ondersteuningsabonnementen vereisen de toezegging voor de duur van het abonnement. Annulering leidt niet tot een terugbetaling naar verhouding.