Ondersteuningsabonnementen voor Azure

Verken het aanbod aan ondersteuningsopties voor Azure en kies het abonnement dat het meest geschikt voor u is, of u nu een ontwikkelaar bent die net is begonnen aan zijn of haar reis door de cloud of werkt bij een grote organisatie die bedrijfskritische, strategische toepassingen implementeert.

Basic Developer

Ondersteuning kopen

Standard

Ondersteuning kopen

Professional Direct

Ondersteuning kopen

Premier

Contact opnemen met Premier

Scope
Beschikbaar voor alle Microsoft Azure-accounts
Microsoft Azure:
Proef- en niet-productieomgevingen
Microsoft Azure:
Productieworkloadomgevingen
Microsoft Azure:
Bedrijfskritische afhankelijkheid
Alle Microsoft-producten, waaronder Azure:
Aanzienlijke afhankelijkheid voor meerdere producten
Klantenservice, selfservice en community's 24x7 toegang tot ondersteuning bij facturering en abonnementen, onlineselfservice, documentatie, whitepapers en ondersteuningsforums 24x7 toegang tot ondersteuning bij facturering en abonnementen, onlineselfservice, documentatie, whitepapers en ondersteuningsforums 24x7 toegang tot ondersteuning bij facturering en abonnementen, onlineselfservice, documentatie, whitepapers en ondersteuningsforums 24x7 toegang tot ondersteuning bij facturering en abonnementen, onlineselfservice, documentatie, whitepapers en ondersteuningsforums 24x7 toegang tot ondersteuning bij facturering en abonnementen, onlineselfservice, documentatie, whitepapers en ondersteuningsforums
Aanbevolen procedures Toegang tot volledige set met Azure Advisor-aanbevelingen Toegang tot volledige set met Azure Advisor-aanbevelingen Toegang tot volledige set met Azure Advisor-aanbevelingen Toegang tot volledige set met Azure Advisor-aanbevelingen Toegang tot volledige set met Azure Advisor-aanbevelingen
Integriteitsstatus en meldingen Toegang tot gepersonaliseerde Service Health-dashboard en Health API Toegang tot gepersonaliseerde Service Health-dashboard en Health API Toegang tot gepersonaliseerde Service Health-dashboard en Health API Toegang tot gepersonaliseerde Service Health-dashboard en Health API Toegang tot gepersonaliseerde Service Health-dashboard en Health API
Technische ondersteuning Niet beschikbaar Toegang tijdens kantooruren1 tot ondersteuningstechnici via e-mail 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot supportengineers via e-mail en telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot supportengineers via e-mail en telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot supportengineers via e-mail en telefonisch
Wie cases kan openen Niet beschikbaar Onbeperkte contactpersonen/onbeperkte cases Onbeperkte contactpersonen/onbeperkte cases Onbeperkte contactpersonen/onbeperkte cases Onbeperkte contactpersonen/onbeperkte cases
Ondersteuning voor software van derden Niet beschikbaar Hulp bij interoperabiliteit en configuratie, en probleemoplossing Hulp bij interoperabiliteit en configuratie, en probleemoplossing Hulp bij interoperabiliteit en configuratie, en probleemoplossing Hulp bij interoperabiliteit en configuratie, en probleemoplossing
Ernst/reactietijden Niet beschikbaar Minimale impact op bedrijf (Sev C):
<8 kantooruren1
Minimale impact op bedrijf (Sev C):
<8 kantooruren1
Matige impact op bedrijf (Sev B):
<4 uur
Ernstige impact op bedrijf (Sev A):
<1 uur
Minimale impact op bedrijf (Sev C):
<4 kantooruren1
Matige impact op bedrijf (Sev B):
<2 uur
Ernstige impact op bedrijf (Sev A):
<1 uur
Minimale impact op bedrijf (Sev C):
<4 kantooruren1
Matige impact op bedrijf (Sev B):
<2 uur
Ernstige impact op bedrijf (Sev A):
<1 uur
< 15 minuten (met Azure Rapid Response of Azure Event Management)
Architectuurondersteuning Niet beschikbaar Algemene hulp Algemene hulp Hulp voor architectuur op basis van aanbevolen procedure afgeleverd door ProDirect Delivery Manager Klantspecifieke architectuurondersteuning zoals designbeoordelingen, afstemmen van prestaties, hulp bij configuratie en implementatie door technisch Microsoft Azure-specialisten.
Bewerkingenondersteuning Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Onboarding services, servicebeoordelingen, Azure Advisor-consulten Door Technical Account Manager geleide servicebeoordelingen en rapportage
Training Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Door Azure Engineering geleide webseminars Door Azure Engineering geleide webseminars, training op aanvraag
Proactieve hulp Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar ProDirect Delivery Manager Aangewezen Technical Account Manager
Ondersteuning starten Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Azure Event Management (beschikbaar tegen extra vergoeding)
Prijzen Niet beschikbaar $29/maand $100/maand2 $1000/maand Contact opnemen

1 Voor de meeste landen zijn de kantooruren van 9:00 tot 17:00 op werkdagen (weekends en feestdagen uitgesloten). Voor Noord-Amerika zijn de kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 18:00, feestdagen uitgezonderd. In Japan zijn de kantooruren van 9:00 tot 17:30 op werkdagen.

2 De prijs voor het standaard ondersteuningsabonnement voor Azure blijft $300 (of het lokale equivalent) voor Enterprise Overeenkomst-klanten. Het Upgrade-aanbod voor Enterprise Overeenkomst-ondersteuningsabonnement is specifiek ontworpen voor degenen die Azure hebben gekocht met een Enterprise Overeenkomst en biedt extra voordelen

Looking for Azure DevOps specific resources? Explore now

Aankoopopties

Ondersteuningsovereenkomsten voor Microsoft Premier, Azure Professional Direct en Azure Standard kunnen worden gekocht als onderdeel van uw Enterprise Agreement (EA) via uw verkoopmedewerker en hiervoor gelden uw EA-voorwaarden. Developer-ondersteuning is niet beschikbaar voor EA. Azure Professional Direct, Standard en Developer kunnen ook online worden gekocht, behalve waar Azure werd gekocht via een Enterprise Agreement (EA).

Azure-ondersteuningsabonnementen vereisen de toezegging voor de duur van het abonnement. Annulering leidt niet tot een terugbetaling naar verhouding. Geaccepteerde betaalmethoden voor onlineaankoop zijn creditcards en betaalkaarten, tenzij op voorhand goedgekeurd voor factuur. We accepteren geen prepaid- en virtuele creditcards. U ontvangt maandelijks een factuur, samen met uw Azure-abonnement. Uw abonnement op ondersteuning wordt standaard automatisch verlengd. U krijgt bericht via e-mail wanneer uw abonnement bijna wordt verlengd. U kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment uitschakelen. Monetaire toezeggingsdollars zijn niet van toepassing op ondersteuning. U kunt op elk moment een upgrade van uw huidige Azure-ondersteuning uitvoeren. Daartoe neemt u contact op met Ondersteuning voor facturering en abonnementen.

Voor meer informatie over Premier Support, onder andere hoe u deze kunt kopen, gaat u naar de website van Premier Support.

Veelgestelde vragen

• Your Microsoft Azure subscription provides access to Basic support including subscription management support (e.g. billing, quota adjustment, account transfer) at no additional cost. In addition, Microsoft Azure subscriptions include access to the Azure Status Dashboard and the Azure Forums to help you troubleshoot issues.

Customers who require technical support should upgrade to a Developer, Standard, or ProDirect support plan. We have designed our Azure Support plans to meet different business needs. Paid support plans provide all the benefits of Basic support as well as access to technical support for break-fix issues on a 24x7 basis. Higher tiers of support plans offer faster initial response times and access to Advisory support, Configuration Optimization Reviews, and other benefits.

• Dien een ondersteuningsaanvraag in via Azure Portal. Selecteer Ondersteuning in de menubalk of open de hub 'Help + ondersteuning'. Zie Een ondersteuningsaanvraag maken voor Azure voor meer informatie.

Toegang tot abonnementsbeheer en factuurbeheer is in uw Microsoft Azure-abonnement inbegrepen, en technische ondersteuning wordt verstrekt via een van de Azure-ondersteuningsplannen.

• Ondersteuning is beschikbaar in markten waar Microsoft Azure wordt aangeboden. Bepaalde services worden mogelijk niet overal direct na de Algemene beschikbaarheid gedekt.

• Beheer uw ondersteuningsplanabonnementen via het Account-portal.

• Als u uw ondersteuningsplan wilt wijzigen, moet u eerst uw bestaande ondersteuningsplan annuleren en vervolgens een nieuwe aanschaffen.
    • Als u uw ondersteuningsplan wilt opzeggen, selecteert u het ondersteuningsplanabonnement dat u wilt opzeggen en klikt u op Abonnement annuleren.

Als u meer vragen hebt, opent u een nieuwe ondersteuningsaanvraag voor het factureringsteam in Azure Portal. Voor het versietype selecteert u Abonnementsbeheer en selecteert u het van toepassing zijnde ondersteuningsplan. Klik vervolgens op Aanvraag voor annulering van een abonnement.

Azure-ondersteuning vereist de toezegging voor de duur van het abonnement. Annulering leidt niet tot een terugbetaling naar verhouding.

• Klanten met een Enterprise Agreement (EA) kunnen technische ondersteuning voor Azure Standard, ProDirect en Premier aanschaffen via hun reseller. Developer Support is niet beschikbaar via een Enterprise Agreement.

• Ja, voor elke EA-inschrijving is een afzonderlijk ondersteuningsplan vereist. Als u één ondersteuningsabonnement voor Azure hebt en meerdere EA-inschrijvingen, wordt ondersteuning alleen gedekt onder de inschrijving waaraan het ondersteuningsabonnement is gekoppeld. Als u meerdere Azure-abonnementen onder één EA-inschrijving met een ondersteuningsplan hebt, hebt u via al deze abonnementen toegang tot technische ondersteuning.

Meer veelgestelde vragen

Andere Azure-ondersteuningsplannen verkennen

Azure Government-ondersteuning

Omvat een scala aan ondersteuningsopties ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Amerikaanse overheidsinstanties

Meer informatie

Azure Duitsland-ondersteuning

Omvat een scala aan ondersteuningsopties die zijn ontworpen om te voldoen aan de privacystandaarden voor Azure Duitsland

Meer informatie

Ondersteuning voor StorSimple

Microsoft biedt flexibele ondersteuningsopties voor onze klanten van StorSimple, de opslag voor ondernemingen

Meer informatie

Azure-partnerondersteuning

Biedt meerdere, flexibele ondersteuningsopties om u te helpen uw groeimomentum in stand te houden en uw klanten de beste service te leveren

Meer informatie