Ondersteuningsplannen vergelijken

Verken het aanbod aan ondersteuningsopties voor Azure en kies het abonnement dat het meest geschikt voor u is, of u nu een ontwikkelaar bent die net is begonnen aan zijn of haar reis door de cloud of werkt bij een grote organisatie die bedrijfskritische, strategische toepassingen implementeert.

Bekijk de zakelijke ondersteuning als u op zoek bent naar een uitgebreid ondersteuningsabonnement met Azure, Microsoft 365 en Dynamics 365 voor de hele organisatie.

Basic

Ondersteuning aanvragen

DEVELOPER

Ondersteuning kopen

STANDAARD

Ondersteuning kopen

PROFESSIONAL DIRECT

Ondersteuning kopen

Prijs Inbegrepen voor alle Azure-klanten $29 per maand $100 per maand $1000 per maand
Scope
Inbegrepen voor alle Azure-klanten
Proef- en niet-productieomgevingen
Productieworkload- omgevingen
Bedrijfskritische afhankelijkheid
Ondersteuning voor facturatie en abonnementsbeheer Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Resources voor zelfstudie die 24/7 beschikbaar zijn, zoals Microsoft Learn, instructievideo's in Azure Portal, documentatie en ondersteuning van de community Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Mogelijkheid om zoveel ondersteuningstickets in te dienen als u nodig hebt Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Azure Advisor, uw gratis, gepersonaliseerde handleiding voor best practices van Azure Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Azure-integriteitsstatus en meldingen Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
Ondersteuning voor software van derden met richtlijnen en probleemoplossing op het gebied van interoperabiliteit en configuratie Niet beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar
24/7 toegang tot technische ondersteuning via e-mail en telefoon Niet beschikbaar Tijdens kantooruren alleen beschikbaar via e-mail. Beschikbaar Beschikbaar
Ernst van case en reactietijd Niet beschikbaar Minimale impact op bedrijf (Sev C):
Binnen acht kantooruren1
Minimale impact op bedrijf (Sev C):
Binnen acht kantooruren1
Matige impact op bedrijf (Sev B):
Binnen vier uur
Ernstige impact op bedrijf (Sev A):
Binnen één uur
Minimale impact op bedrijf (Sev C):
Binnen vier kantooruren1
Matige impact op bedrijf (Sev B): Binnen twee uur Ernstige impact op bedrijf (Sev A):
Binnen één uur
Architectuurondersteuning Niet beschikbaar Algemene hulp Algemene hulp Hulp via een pool met ProDirect-leveringsbeheerders
Ondersteunings-API (zie details) Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Azure-ondersteuningstickets programmatisch maken en beheren
Bewerkingenondersteuning Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Servicebeoordelingen en adviesgesprekken via een pool met ProDirect-leveringsbeheerders zijn niet-overdraagbaar en zijn uitsluitend beperkt tot Azure ProDirect-klanten
Training Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Webinars onder leiding van Azure-technici
Proactieve hulp Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Via een pool met ProDirect-leveringsbeheerders

1 In de meeste landen regio's zijn de kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 (lokale tijd), feestdagen uitgezonderd. Voor Noord-Amerika zijn de kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 18:00 (lokale tijd), feestdagen uitgezonderd. Voor Japan zijn de kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30, feestdagen uitgezonderd.

Meer informatie

Azure-ondersteuningsplannen en voordelen in deze plannen worden gebruikt door klanten en zijn niet overdraagbaar.

We bieden ondersteuning in negen talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Traditioneel Chinees, Koreaans en Japans.

Als u ProDirect-ondersteuning aanschaft, ontvangt u een e-mail om aan de slag te gaan.

Aankoopopties

Op Azure.com worden uitsluitend betaling met een creditcard of bankpas geaccepteerd, tenzij facturering is overeengekomen. Dollars van financiële toezeggingen zijn niet van toepassing op ondersteuningsplannen. Annulering van ondersteuningsplannen leidt niet tot een terugbetaling naar rato.

U wordt maandelijks gefactureerd voor uw ondersteuningsplan van Azure. Dit wordt automatisch verlengd. U ontvangt een melding per e-mail wanneer uw ondersteuningsplan bijna is verlopen en weer toe is aan verlenging. U kunt automatisch verlengen op elk gewenst moment uitschakelen.

Meer informatie over ondersteuning voor bedrijven.