Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Navigatie overslaan

Ondersteuning voor Azure

Hoe kunnen we u helpen?

Sociaal

Maak verbinding met @AzureSupport. Het officiële Microsoft Azure-account voor het verbeteren van klantervaring door de Azure-community te verbinden met de juiste bronnen: antwoorden, ondersteuning en experts.

@AzureSupport

Onlineforums

Krijg antwoorden van Azure-experts via de Azure-forums:

Ga naar MSDN voor vragen over prijzen en andere vragen met betrekking tot de service

Ga naar Stack Overflow voor vragen over programmeren

Lees de gebruiksrechtovereenkomst voor preview-versies.

Ga naar ServerFault voor vragen over de netwerkinfrastructuur

Gratis account

Meld u nu aan en ontvang $200 tegoed voor Azure

Visual Studio

Abonnees krijgen tot wel $1800 Azure-services per jaar

Startups

Neem deel aan het BizSpark-programma en ontvang gratis Azure-services