Ondersteuning voor Azure

Ondersteuningsopties die aan uw behoeften voldoen, of u nu net aan de slag gaat of al bedrijfskritische workloads op Azure aan het implementeren bent.

Ondersteuning krijgen wanneer u dit nodig hebt

Zorg ervoor dat uw Azure-producten onverstoord worden uitgevoerd met zelfondersteuningsresources en technische ondersteuningstechnici. Voor ondersteuning bij facturering en abonnementen kunt u zich aanmelden om uw aanvragen in te dienen en te beheren. Verken de onderstaande ondersteuningsopties als u andere hulp nodig hebt.

Hebt u al een ondersteuningsplan? Aanmelden

Bekijk de verschillende plannen om te zien welke aan uw behoeften voldoet

Uitproberen, testen en ontwikkelen

Als u Azure gebruikt in een niet-productieomgeving of het slechts uitprobeert, biedt het Developer-abonnement onbeperkte technische ondersteuning tijdens kantooruren.

Productieworkloads

Als u een productieworkload uitvoert op Azure en een snelle respons wilt, biedt het Standard-abonnement u onbeperkte technische ondersteuning.

Bedrijfskritische functies

Als u behoefte hebt aan snellere reactietijden, adviesservices en escalatiebeheer voor incidenten met hoge urgentie van een samenwerkend accountbeheerteam, kiest u voor Professional Direct-ondersteuning.

Uitgebreide ondersteuning voor Microsoft-technologie

Als u voor het hele bedrijf ondersteuning voor Azure en andere Microsoft-technologieën nodig hebt, is Enterprise Support een optie.

Aan de slag

Documentatie en handleidingen

Bekijk Aan de slag-handleidingen, SDK's, hulpprogramma's en documentatie.

Veelgestelde vragen over ondersteuningsplannen

Krijg meer informatie over het gebruiken van een ondersteuningsplan.

Instructievideo's

Bekijk een demo in Q&A-formaat over nieuwe functies, verzorgd door Azure Portal-programmabeheerders.

Hulp bij aanmelden bij portal

Los problemen bij het aanmelden bij Azure op.

Microsoft Learn

Verken een onderwerp diepgaand via begeleide paden of leer hoe u een specifieke taak kunt uitvoeren via afzonderlijke modules.

Versterk uw activiteiten in de cloud

Informatie over facturering

Gebruik Azure-functies voor kostenbeheer en facturering om uw investering in Azure te bewaken, beheren en optimaliseren.

Azure Service Health

Krijg aangepaste instructies en ondersteuning voor problemen met Azure-services.

Azure Advisor

Ontvang op maat gemaakte aanbevelingen om uw Azure-resources te optimaliseren.

SLA's

Lees meer informatie over onze gegarandeerde uptime en ons vergoedingsbeleid in geval van downtime.

Ondersteuning door community

Kom in contact met technici van Microsoft en experts van de Azure-community.

Stuur een tweet naar @AzureSupport

Kom in contact via Twitter

Kennisbank

Zoek in Knowledge Center naar antwoorden op algemene ondersteuningsvragen.

Bekijk hoe ondersteuning voor Azure klantsucces versnelt

Samsung vermindert de kosten en verhoogt de betrouwbaarheid van services van smart-tv's dankzij een cloudoplossing.

Provider van beheerde services gebruikt verbeterde ondersteuningsservice om zaken in de cloud te verbeteren.

Verkopen via het web schieten met 200% omhoog nadat Garuda opensource e-commercesites naar de Microsoft-cloud heeft gebracht.

Bedrijf in de financiële dienstverlening profiteert flink door aanbevolen procedures toe te passen.

Op zoek naar ondersteuning voor Azure DevOps? Ondersteuningsopties weergeven