TILGJENGELIG NÅ

Azure Storage – Gjenoppretting av NSG-flytloggoppbevaring

Publiseringsdato: 27 november, 2019

Oppbevaringsfunksjonen av NSG-flytlogger ble nylig deaktivert, funksjonaliteten har nå blitt gjenopprettet for kontoer for generell bruk v2 (GPv2) og Blob-lagringskontoer. Den blir ikke gjenopprettet for lagringskontoer for generelt bruk v1 (GPv1).

Hva har blitt gjenopprettet?

Oppbevaring av NSG-flytlogger er nå tilgjengelig for brukere med GPv2 og Blob-lagringskontoer – flytloggdataene blir slettet i henhold til oppbevaringspolicyen konfigurert tidligere. Fra nå av vil konfigurasjonen av en oppbevaringsperiode opprette en policy for datalivssyklusbehandling på lagringskontoen.

Oppbevaring blir ikke gjenopprettet for brukere med GPv1-kontoer, men flytlogger vil fortsatt fungere som de gjør nå. Brukere med v1-lagringskontoer anbefales å oppgradere deres lagringskontoer til v2 for å aktivere oppbevaring. Oppgradering til v2 er kostnadsfritt og v2-kontoer tilbyr flere funksjoner.

Lagringsbegrensning på GPv2-kontoer

På GPv2-kontoer kan gjeldende mekanisme bare støtte opptil 1000 NSG-er. Hvis mer enn 1000 NSG-er logges, må kundene begynne å bruke flere lagringskontoer. Hvorfor? Med lagringskontoer kan du opprette opptil 100 regler. Denne kombinert med 10-match-prefikser per regel betyr at vi kan støtte opptil 1000 NSG-er per lagringskonto.

Hva må jeg gjøre?

  • Brukere med GPv2- og Blob-lagringskontoer i NSF-flytlogger –For å gjenopprette oppbevaring, må brukere deaktivere og deretter aktivere flytlogger på hver NSG.
    • Portal: For hver NSG – Gå til innstillingene for flytlogg, slå statusen over til Av. Trykk Lagre. Slå statusen over til På. Trykk Lagre
    • Powershell: Bruk modulen Set-AzureRmNetworkWatcherConfigFlowLog. For hver NSG-veksling setter du -EnableFlowLog til false. Veksle den deretter tilbake til true. Du finner eksempelkommandoer i dokumentasjonen.
    • Azure CLI: Bruk modulen az network watcher flow-log. For hver NSG-veksling --aktivert til false. Veksle den deretter tilbake til true. Du finner eksempelkommandoer i dokumentasjonen.

Dette vil konfigurere flytloggene på nytt og gjenopprette oppbevaring. Hvis dette ikke gjøres, vil alle NSG-flytloggbrukere med v2-lagringskontoer få deres oppbevaring gjenopprettet gjennom en manuell overføring etter 60 dager.

  • Brukere med GPv1-lagringskontoer i NSG-flytlogger – Hvis du vil lagre data permanent, trenger du ikke foreta deg noe. Eksisterende data i v1-lagringskontoen vil forbli som de er for øyeblikket og NSG-flytlogger vil fortsatt fungere, men dataene blir ikke slettet av oppbevaringstjenesten. Følg disse instruksjonene for å oppgradere kontoen din til v2 for å aktivere oppbevaring. Hvis du ikke vil oppgradere lagringskontoen din, kan du bruke sletteskriptet som ble levert tidligere.

Hvordan oppgraderer jeg kontoen min?

For å oppgradere til v2 følger du disse instruksjonene.

  • Network Watcher
  • Features
  • Services

Relaterte produkter