Hopp over navigasjon
TILGJENGELIG NÅ

Områdesynkronisering fra Azure AD til Azure AD DS-administrert domene

Publiseringsdato: 17 oktober, 2018

Når du aktiverer et nytt Active Directory Domain Services (AD DS)-administrert domene, blir alle brukere og grupper i katalogen bli synkronisert til det administrerte domenet som standard. Mange kunder ga oss tilbakemelding om at dette førte til at synkroniseringen to lang tid og at mange unødvendige brukere/grupper ble synkronisert til det administrerte domenet. Kunder vil ofte bare synkronisere de brukerne som kommer til å jobbe med apper som er sikret av Azure AD DS til det administrerte domenet.

 

Du kan nå velge hvilket utvalg av brukerkontoer som skal synkroniseres til et administrert domene. Dette gjør du ved å velge grupper i Azure Active Directory som inneholder medlemmer som skal synkroniseres til det administrerte domenet. Den nåværende opplevelsen er PowerShell-basert.

 

Se dokumentasjonen for mer informasjon.

  • Azure Active Directory Domain Services
  • Features