Gå til hovedindholdet
Azure

Azure Government-supportmuligheder

Microsoft tilbyder en lang række supportmuligheder for at imødekomme behovet hos de offentlige myndigheder i USA vha. den dedikerede Azure Government-cloudplatform. Disse supportplaner og -priser er kun tilgængelige for Azure Government-abonnementer.

• Pålidelig
  • Kompatibel
  • Åbent og fleksibelt

Understøttelsesmulighederne for Azure Government på denne side gælder ikke Azure Government Secret. Du kan få flere oplysninger om mulighederne for Microsoft-support til Azure Government Secret ved at kontakte din kontoadministrator.

Hvis du er på udkig efter et omfattende supportabonnement for hele organisationen, der omfatter Azure, Microsoft 365 og Dynamics 365, kan du kigge på support til virksomheder.

Sammenligning af Azure-planer

Sammenligning af Azure-planer
Azure-supportplaner Basis Developer Standard Professional Direct
Kom i gang

Support er inkluderet1

Bedst til

Fakturerings- og abonnementssupport og selvhjælp på nettet

Prøveversionsmiljøer og ikke-produktionsmiljøer

Arbejdsbelastninger i produktionsmiljøer

Forretningskritisk afhængighed

Pris

Gratis med Azure Government-abonnementet

Support til administration af fakturering og abonnement
included
included
included
included
Selvhjælpsressourcer, herunder dokumentation til Azure Government
included
included
included
included
Support ydes af screenede amerikanere
included
included
included
included
Ubegrænsede supportanmodninger
included
included
included
included
Omfatter Azure Advisor – din gratis, tilpassede vejledning til de bedste praksis i Azure
included
included
included
included
Omfatter Azure Service Health til tilstandsstatus og meddelelser
included
included
included
included
Support af tredjepartssoftware med vejledning til interoperabilitet og konfiguration samt fejlfinding

Ikke inkluderet

included
included
included
Alvorsgrad og svartid

Ikke inkluderet

Minimal påvirkning på virksomheden (alvorsgrad C): Inden for otte arbejdstimer2

Minimal påvirkning på virksomheden (alvorsgrad C): Inden for otte arbejdstimer2

Moderat påvirkning på virksomheden (alvorsgrad B): Inden for fire timer

Kritisk påvirkning på virksomheden (alvorsgrad A): Inden for en time

Minimal påvirkning på virksomheden (alvorsgrad C): inden for fire arbejdstimer2

Moderat påvirkning på virksomheden (alvorsgrad B): Inden for to timer

Kritisk påvirkning på virksomheden (alvorsgrad A): Inden for en time

Arkitektursupport

Ikke inkluderet

Generel vejledning

Generel vejledning

Vejledning fra en pulje af ProDirect-leveringsadministratorer

Support API

Ikke inkluderet

Ikke inkluderet

Ikke inkluderet

Opret og administrer Azure-supportanmodninger programmatisk

Driftssupport

Ikke inkluderet

Ikke inkluderet

Ikke inkluderet

Tjenesteanmeldelser og rådgivende konsultationer fra en gruppe af ProDirect-leveringsadministratorer kan ikke overføres og er udelukkende begrænset til Azure ProDirect-kunder

Træning

Ikke inkluderet

Ikke inkluderet

Ikke inkluderet

Webinarer, der ledes af Azure-eksperter

Proaktiv vejledning

Ikke inkluderet

Ikke inkluderet

Ikke inkluderet

Vejledning fra en pulje af ProDirect-leveringsadministratorer

• [1] Dette link fører brugerne til et beskyttet websted for at købe eller få adgang til support til Azure Government-cloud. Kunder skal have en Azure Government-konto for at købe en Azure Government-supportplan.
  • [2] I de fleste lande og områder er åbningstiden kl. 09:00 til kl. 17:00 (lokaltid) fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Nordamerika er åbningstiden fra kl. 06:00 til kl. 18:00 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage. I Nordamerika er åbningstiden fra kl. 09:00 til kl. 17:30 Pacific Time fra mandag til fredag, undtagen helligdage.

Flere oplysninger

Azure supportplaner og fordelene i disse planer anvendes af kunder og kan ikke overføres.

Vi yder support på engelsk.

Hvis du køber ProDirect-support, sender vi dig en mail, så du kan komme i gang.

Købsmuligheder

Azure.com accepterer kun betalinger med kredit- og debetkort, medmindre fakturering er arrangeret. Azure-forudbetalinger i dollars kan ikke benyttes i forbindelse med supportplaner. Der ydes ikke refusion for tidlig opsigelse af supportabonnementer.

Du faktureres månedligt for din Azure-supportplan, og den fornyes automatisk. Du modtager en mailmeddelelse, når tiden er inde til at forny løbetiden for din plan, og du kan deaktivere automatisk fornyelse når som helst.

Få mere at vide om support til virksomheder.