Acando AB

Acando AB

Профиль Acando AB недоступен в Pусский. Сведения доступны в Svenska.

Обзор

Acando kan erbjuda affärssystemet Dynamics AX som en tjänst - betala endast en fast månadskostnad per användare som inkluderar drift, licens och support av affärssystemet!

Software-plus-Services är nästa generation av hosting. Den representerar ett industriskifte som kombinerar Internet-tjänster med klient och server programvara för att leverera mer attraktiva möjligheter och lösningar för ditt företag.

Kom igång fort:
Få ditt företag på rätt spår omedelbart. Onlinelösningar erbjuder allmänhet snabbare uppsättningsalternativ jämfört med egna serverlösningar. Acando erbjuder mallbolag med grundläggande parametersättning i Dynamics samt utbildningsplaner.

Ta kontroll över ert kassaflöde med låga månadsavgifter:
Precis som hyra en bil, kan du implementera en robust ekonomisk redovisning som kommer att stödja ditt företag när det växer med en låg månadsavgift.

Minska beroendet av interna IT-resurser:
Om din organisation har begränsade tekniska resurser för att implementera, hantera och underhålla en ERP-lösning kan en SaaS lösning vara rätt för dig.

Gör ändringar på efterfrågan:
Lägg till eller ta bort användare allt eftersom som ditt företag behöver förändras, vi ser till att systemet alltid är i toppform och du kan vara säker på att din miljö alltid är igång.

Связаться с нами

Посетить веб-сайт

08-699 70 00

info@acando.com