FÅS NU

Omfang af synkronisering fra Azure AD til dit administrerede domæne i Azure AD DS

Dato for publicering: 17 oktober, 2018

Når du aktiverer et nyt administreret domæne i Azure Active Directory-domæneservices (AD DS), synkroniseres alle brugere og grupper i mappen som standard til dit administrerede domæne. Mange kunder har givet os feedback om at dette medførte, at synkroniseringen tog meget lang tid og endte med, at mange brugere/grupper blev unødvendigt synkroniseret til det administrerede domæne. Kunder vil ofte kun synkronisere de brugere, som forventes at arbejde med apps, der er sikret af Azure AD DS, til det administrerede domæne.

 

Du kan nu vælge, hvilke brugerkontisæt du vil synkronisere til et administreret domæne. Det gør du ved at vælge de grupper i Azure Active Directory, hvis medlemmer skal synkroniseres til det administrerede domæne. Processen er i øjeblikket baseret på PowerShell.

 

Du kan finde flere oplysninger i dokumentationen.

  • Azure Active Directory-domænetjenester
  • Features