Acando AB

Acando AB

Le profil Acando AB n'est pas disponible dans la région Français. Aucune information n’est disponible en Svenska.

Vue d’ensemble

Acando kan erbjuda affärssystemet Dynamics AX som en tjänst - betala endast en fast månadskostnad per användare som inkluderar drift, licens och support av affärssystemet!

Software-plus-Services är nästa generation av hosting. Den representerar ett industriskifte som kombinerar Internet-tjänster med klient och server programvara för att leverera mer attraktiva möjligheter och lösningar för ditt företag.

Kom igång fort:
Få ditt företag på rätt spår omedelbart. Onlinelösningar erbjuder allmänhet snabbare uppsättningsalternativ jämfört med egna serverlösningar. Acando erbjuder mallbolag med grundläggande parametersättning i Dynamics samt utbildningsplaner.

Ta kontroll över ert kassaflöde med låga månadsavgifter:
Precis som hyra en bil, kan du implementera en robust ekonomisk redovisning som kommer att stödja ditt företag när det växer med en låg månadsavgift.

Minska beroendet av interna IT-resurser:
Om din organisation har begränsade tekniska resurser för att implementera, hantera och underhålla en ERP-lösning kan en SaaS lösning vara rätt för dig.

Gör ändringar på efterfrågan:
Lägg till eller ta bort användare allt eftersom som ditt företag behöver förändras, vi ser till att systemet alltid är i toppform och du kan vara säker på att din miljö alltid är igång.

Nous contacter

Consulter le site web

08-699 70 00

info@acando.com