Inovativ

Inovativ

O perfil Inovativ não está disponível em Português (Brasil). As informações estão disponíveis em Nederlands.

Visão geral

Met Microsoft Azure Pack biedt u klanten clouddiensten aan vanuit uw eigen datacenter. Het platform bestaat uit componenten die – afhankelijk van het gewenste type cloudservices – onderdeel zijn van de omgeving. U houdt volledige controle; de componenten draaien in uw datacenter.

Microsoft Azure Pack is zeer schaalbaar: van een kleine, compacte omgeving tot grote complexe omgevingen die meerdere datacenters en types cloudservices omvatten. Het type cloudservice bepaalt welke componenten in de onderliggende infrastructuur nodig zijn.

Microsoft levert de volgende types cloudservices met het Windows Azure Pack:

Infrastructure as a Service
De meest voorkomende cloudservice is Infrastructure As A Service (IAAS). Microsoft Azure Pack biedt uitgebreide mogelijkheden op dit gebied. Bijvoorbeeld virtuele machines met een besturingssysteem. Ook kunt u de installatie van applicaties integraal onderdeel maken van het installatieproces. Daarnaast geeft u met netwerkvirtualisatie de eindgebruiker controle over de netwerkconfiguratie, zonder dat dit impact heeft op uw fysieke switching-infrastructuur. De eindgebruiker kan zelf een netwerk aanmaken en de IP-range van de subnets definiëren.

WebSites
Bij de lancering van Microsoft Azure in 2010 richtte Microsoft zich in de eerste plaats op Platform As A Service (PAAS). Deze diensten zijn dan ook verregaand ontwikkeld. Websites hebben een prominente positie binnen de services.

Database
Bestaande SQL- en MySQL-servers worden ontsloten volgens het multi-tenant-principe. Eindgebruikers maken zelf databases aan in de self-serviceportal, maar hebben geen toegang tot de databaseserver. De databases zijn toegankelijk voor direct gebruik.

Automation
Naarmate kwantiteit toeneemt, wordt het lastiger om kwaliteit te borgen. Met de automationservice in Microsoft Azure Pack standaardiseert en automatiseert u terugkerende administratieve taken.

Service Bus
Alle applicaties – of ze nu draaien in the public, hosted of private cloud – wisselen informatie uit met andere applicaties. Dankzij Service Bus integreren eindgebruikers veilig applicaties met behulp van een messaging bus.

Identity
Omdat applicaties op diverse locaties worden ontsloten, is een eenduidig identitymodel van groot belang. Het zelfserviceportaal maakt gebruik van authenticatie op basis van federatie. Daarmee maakt u diverse identityfunctionaliteiten mogelijk. Ook zet u federaties op met klant, partner en hosted domeinen om de single sign-on uit te breiden.

Contate-nos

Visite o site

0208909100

info@inovativ.nl

Produtos relacionados do Azure