Navigatie overslaan
IN PREVIEW

Uitbreiding van regio's voor preview-versie van Azure Blob - containers voorlopig verwijderen

Publicatiedatum: 08 oktober, 2020

Azure Blob Storage is erop gericht de best mogelijke functies voor gegevensbescherming en -herstel te bieden om uw gegevens veilig te stellen. Containers voorlopig verwijderen is een uitbreiding van de bestaande functies van Azure Blob Storage zoals blobversiebeheerblobs voorlopig verwijderenaccount verwijderen vergrendelen en onveranderbare blobs, waardoor onze functies voor gegevensbeveiliging en -herstel nog beter worden.

Wanneer de functie voor containers voorlopig verwijderen is ingeschakeld voor een opslagaccount, worden verwijderde containers en de inhoud ervan bewaard in Azure Storage voor de periode die u opgeeft. Tijdens de retentieperiode kunt u eerder verwijderde containers en alle blobs erin herstellen.

De openbare preview wordt nu uitgebreid naar alle openbare Azure-regio's. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het inschakelen van de functie voor containers voorlopig verwijderen. Gegevens in voorlopig verwijderde containers worden gefactureerd tegen hetzelfde tarief als actieve gegevens.

Meer informatie over containers voorlopig verwijderen (preview-versie).

  • Premium Blob Storage
  • Warme/koude Blob Storage-lagen
  • Azure Data Lake Storage
  • Azure Blob Storage
  • Archiefopslag
  • Features

Gerelateerde updates