NU BESCHIKBAAR

Bereik voor synchronisatie van Azure AD naar uw met Azure AD DS beheerde domein

Publicatiedatum: 17 oktober, 2018

Als u een nieuw met Azure AD DS (Active Directory Domain Services) beheerd domein inschakelt, worden standaard alle gebruikers en groepen in de directory gesynchroniseerd naar het beheerde domein. Veel gebruikers leverden hierop feedback. Zo duurde het synchroniseren erg lang en werden veel gebruikers/groepen onnodig gesynchroniseerd naar het beheerde domein. Vaak willen klanten alleen die gebruikers naar het beheerde domein synchroniseren die waarschijnlijk moeten werken met apps die worden beveiligd met Azure AD DS.

 

U kunt nu instellen welke gebruikersaccounts moeten worden gesynchroniseerd naar een beheerd domein. Hiervoor selecteert u in Azure Active Directory de groepen waarvan de leden moeten worden gesynchroniseerd naar het beheerde domein. De huidige ervaring is gebaseerd op PowerShell.

 

Zie de documentatie voor meer informatie.

  • Azure Active Directory Domain Services
  • Features