Retningslinjer for Microsoft Azure Certified

Sist oppdatert juli 2017

Microsoft Azure Certified er et uavhengig partnerprogram for programvareleverandører som lar programvareløsningene dine kjøres på eller integreres med, Microsoft Azure, og sertifiserer dem slik at kundene dine vet at programmene oppfyller de kvalitetsstandardene de forventer. Det består av sporene under:

Microsoft Azure Certified for programmer

Sertifiserer at SaaS-løsninger utviklet med ISVS er integrert i Azure-plattformen igjennom følgende Azure-tjenester:

• Microsoft Power BI
  • Azure Active Directory
  • Logic Apps-funksjonen i Azure App Service
  • Cortana Intelligence

Microsoft Azure Certified for Platform Solutions

Sertifiserer at plattformløsninger utviklet med ISVS som kjører på Azure-plattformen igjennom følgende Azure-tjenester:

• Azure-kompatibel virtuell maskin-avbildning

Microsoft Azure Certified for Azure Internet of Things

Sertifiserer at maskinvare er kompatibel for integrering i Azure-plattformen.

Formålet med dette dokumentet er å gi noen retningslinjer for hvordan du presenterer Microsoft Azure Certification-verdianslaget for kundene dine, og bruken av Microsoft Azure Certified-logoen.

Kvalifikasjon for programfordeler

Programfordeler opptjener når programmet har blitt sertifisert.

Microsoft Azure Certified for programmer

Hvis du skal søke om sertifisering, må du støtte pålogging med Azure Active Directory, og deretter må du gjøre noe av følgende:

• Opprette en innholdspakke for Microsoft Power BI
  • Aktivere diagrambasert brukerklargjøring og organisasjonsinnsikt med Azure Active Directory
  • Opprett en Cortana Intelligence-løsning
  • Registrer en API-kobling med Logic Apps

Microsoft Azure Certified for Platform Solutions

Kvalifisering for Microsoft Azure Certified-programmet for plattformløsninger baseres på tilgjengelighet på Azure Marketplace. Microsoft Azure Certified utvides til tilbud som er tilgjengelige igjennom Azure Stack-syndikeringstjenesten. Under er den gjeldende kvalifikasjonen for tilbudstypene på Azure Marketplace.

• Opprette en innholdspakke for Microsoft Power BI
  • Aktivere diagrambasert brukerklargjøring og organisasjonsinnsikt med Azure Active Directory
  • Opprett en Cortana Intelligence-løsning
  • Registrer en API-kobling med Logic Apps

Azure Stack-syndikeringstjeneste

Azure Certified-fordeler utvides til tilbud som er tilgjengelige igjennom Azure Stack-syndikeringstjenesten. Bare Azure-sertifiserte virtuell maskin-avbildninger er kvalifiserte for syndikering.

Logoinnføring

Når programmet har blitt sertifisert, vil du få Microsoft Azure Certified-logoen. Det følgende definerer hvordan du bør bruke denne logoen til å vise at produktet ditt er sertifisert for Microsoft Azure.

Plassering:

Plasser logoen på ditt eget nettsted, på en side som fremhever programmet. Logoen skal ikke plasseres på en måte som indikerer at alle de andre programmene også er sertifisert. Det bør ikke plasseres på en "partner"-side for å indikere at du er en Microsoft-partner. Logoen skal alltid koble til http://azure.com/certified hvor kunder kan finne mer informasjon om Microsoft Azure Certified-programmet.

Ledig plass og minstestørrelse:

Sett av tilstrekkelig plass rundt logoen, tilsvarende høyden på M-en på indikatoren. Logoen skal ikke brukes i mindre format enn 12,7 mm. Tilgjengelige filtyper inkluderer PNG (for bruk på nettet) og PDF (for bruk i trykt materiell)

Budskap til kundene dine

Microsoft Azure Certified-programmet forteller kundene at løsningen din er testet og oppfyller høye kvalitetskrav. Når programmet har blitt sertifisert, kan du ta med denne informasjonen i ditt eget markedsføringsmateriell. La budskapet handle om programmene som har blitt sertifisert, ikke bruk generelle, mer altomfattende utsagn.

Riktig budskap til kundene dine:

• Contosos program er sertifisert for kjøring på Microsoft Azure.
  • Contosos program er Microsoft Azure-sertifisert.
  • Vi har sertifisert dette programmet for kjøring på Microsoft Azure.
  • Vi har testet dette programmet for kjøring på Microsoft Azure.
  • Vi vil støtte kjøring av dette programmet på Microsoft Azure.

Feil:

• Contoso er Microsoft Azure-sertifisert.
  • Vi er sertifisert på Microsoft Azure
  • Vi er en Microsoft-partner.
  • Vi er en Microsoft Azure Certified-partner.

Forklare verdien ved Microsoft Azure Certified

Kundene dine ønsker informasjon om hvilken verdi Microsoft Azure Certified gir til dem. Generelt skal budskapet ditt dekke noen av følgende sentrale verdiforslag i Microsoft Azure Certified for kunder:

• Du kan trygt bruke Microsoft Azure Certified-løsninger i visshet om at Microsoft og leverandøren har testet grundig at løsningene er kompatible med Microsoft Azure.
  • Med Microsoft Azure Certified-programmer og -tjenester kan du plassere målkritiske arbeidsbelastninger i skyen med Microsoft Azure.

Hvis løsningen din publiseres i Azure Marketplace:

• Det er lett å finne, kjøpe og distribuere Microsoft Azure Certified-programmer og -tjenester på Azure Marketplace.
  • Fordi det er et Microsoft Azure Certified-program, kan virksomhetskunder lett finne, kjøpe og distribuere Contosos produkt på Azure Marketplace, og kunder som allerede har Contoso-produktlisenser kan stole på at de er teknisk kompatible for kjøring på Azure.

Azure Marketplace-melding

Kunder får fordelen ved et klart budskap som forklarer hvor de kan dra for å kjøpe eller distribuere ditt produkt på Azure, med direkte tilkobling via en URL-adresse til din produktoppføring på Azure Marketplace.

Riktig:

• Azure Marketplace
  • Marketplace (bare som forkortet navn etter at hele navnet har blitt brukt minst én gang)

Feil:

• Azure VM-galleri
  • Azure-galleriet