Retningslinjer for Microsoft Azure Certified

Sidst opdateret i februar 2016

Microsoft Azure Certified er et partnerprogram, som gør det muligt at køre eller integrere dine softwareløsninger med Microsoft Azure. Partnerne certificeres, så kunderne kan se, at partnerne opfylder de kvalitetsstandarder, som kunderne forventer. Det består af følgende spor:

Vores nyeste programspor, Microsoft Azure Certified til SaaS, certificerer SaaS-løsninger, der bygges af uafhængige softwareproducenter. Det gør det muligt for uafhængige SaaS-softwareproducenter at integrere med Azure-platformen via fem Azure-tjenester:

• Microsoft Power BI
  • Azure Active Directory
  • Fuktionen Logikapps i Azure Apptjeneste
  • Microsoft Intune (administration af mobilapps)
  • Cortana Analytics Suite

Formålet med dette dokument er at give retningslinjer til, hvordan du kan positionere værdien af Microsoft Azure-certificeringen til dine kunder og bruge Microsoft Azure Certified-logoet.

Berettigelse til programfordele

Microsoft Azure Certified til SaaS

Der optjenes programfordele, når dit program er blevet certificeret. Hvis du vil ansøge om certificering, skal du logge på med Azure Active Directory og derefter gøre mindst ét af følgende:

• Opret en indholdspakke til Microsoft Power BI
  • Aktivér grafbaseret brugerklargøring og organisatorisk indsigt med Azure Active Directory
  • Integrer Intune Mobile Application Management SDK i dit program
  • Opret en Cortana Analytics Suite Insight-pakke
  • Registrer en API med Logikapps
Microsoft Azure Certified til Azure Virtual Machines og udviklertjenester

Der optjenes programfordele, når dit program er blevet certificeret. Berettigelse for deltagelse i Microsoft Azure Certified-programmet til Virtual Machines og udviklertjenester er baseret på tilgængeligheden i Azure Marketplace. Herunder kan du se den aktuelle berettigelse for de forskellige typer af tilbud i Azure Marketplace.

• Afbildninger med virtuelle maskiner – berettiget
  • Udvidelser til virtuelle maskiner – ikke berettiget
  • Tjenester – ikke berettiget
  • Webprogram – ikke berettiget
  • Medtaget i katalog – ikke berettiget
  • ARM-skabelon – ikke berettiget

Implementering af logo

Når dit program er blevet godkendt, modtager du et Microsoft Azure Certified-logo. Nedenstående definerer, hvordan du skal bruge dette logo til at fremhæve, at dit produkt er Microsoft Azure Certified.

Placering:

Du kan placere logoet på dit eget websted på en side, hvor programmet bliver vist. Logoet må ikke placeres på en måde, der indikerer, at alle andre programmer også er certificerede. Det må ikke placeres på en "partner"-side for at indikere, at du er Microsoft Partner. Logoet skal altid linke til http://azure.com/certified, hvor kunderne kan se oplysninger om Microsoft Azure Certified-programmet.

Ledig plads og minimumstørrelse:

Sørg for, at der er tilstrækkelig ledig plads omkring logoet, svarende til højden på "M" i logoet. Logoet skal mindst være 1,3 cm x 1,3 cm. Tilgængelige filtyper omfatter PNG (onlineversion) og PDF (trykt version)

Meddelelser til dine kunder

Med Microsoft Azure Certified-programmet kan dine kunder se, at din løsning er testet, og at den opfylder standarderne for høj kvalitet. Når dit program er blevet certificeret, kan du medtage disse oplysninger i dit eget marketingmateriale. Sørg for, at din kommunikation er specifik for programmer, der er blevet certificeret, så du ikke kommer med generelle udtalelser.

Korrekte meddelelser til dine kunder:

• Contosos program er certificeret til at køre på Microsoft Azure.
  • Contosos produkt er Microsoft Azure Certified.
  • Vi har certificeret dette program til at køre på Microsoft Azure.
  • Vi har testet dette program til at køre på Microsoft Azure.
  • Vi understøtter dette program, der kører på Microsoft Azure.

Forkert:

• Contoso er Microsoft Azure Certified.
  • Vi er certificerede på Microsoft Azure.
  • Vi er en Microsoft Partner.
  • Vi er en Microsoft Azure Certified-partner.

Forklaring af værdien af Microsoft Azure Certified

Dine kunder vil gerne vide, hvilken værdi de får fra Microsoft Azure Certified. Generelt skal din kommunikation omfatte mindst to af følgende kerneværditilbud på Microsoft Azure Certified til kunder:

• Brug trygt Microsoft Azure Certified-løsninger, da de er blevet testet grundigt af Microsoft og udgiveren for kompatibilitet med Microsoft Azure.
  • Med Microsoft Azure Certified-programmer og -tjenester kan du flytte dine missionskritiske arbejdsbelastninger til clouden med Microsoft Azure.

Hvis din løsning bliver udgivet på Azure Marketplace:

• Du kan nemt finde, købe og installere Microsoft Azure Certified-programmer og -tjenester fra Azure Marketplace.
  • Fordi det er et Microsoft Azure Certified-program, kan Enterprise-kunder nemt finde, købe og installere Contosos produkt fra Azure Marketplace og sikre teknisk kompatibilitet over for kunder, der medtager deres egne Contoso-produktlicenser, der skal køre på Azure.

Azure Marketplace-meddelelser

Kunder vil få fordel af at modtage tydelig kommunikation, der forklarer, hvor de kan købe eller installere dit produkt på Azure, med direkte links med webadresser til dine produkter på Azure Marketplace.

Rigtigt:

• Azure Marketplace
  • Marketplace (må kun bruges i kort form, efter at det fulde navn har været nævnt mindst én gang)

Forkert:

• Azure VM Gallery
  • Azure-galleri